IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ilioo Разгледай мнение
    Има ли борса, при мен сделки не излизат
    Май всички чакат поредния закон ,
    +1

Коментар

• Има ли борса, при мен сделки не излизат
      Май всички чакат поредния закон ,
      Не е препоръка за покупко продажба!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
        [url]http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%BA%D1%86%D0%B8%D1%8F[/ur]
        Давам ти пример - когато ти имаш дружество и то се състои от 2 акции, с номинална стойност 1 лв. на акция и ти си 100% собственик на тези акции, чия собственост е това дружество? На филанкишията ?!
        http://smallbusiness.chron.com/commo...ion-67008.html

Ето, вземете се образовайте - възможно най-елементартното обяснение, което намерих - с най-малко думи, да не се изморите... че сме форум за инвеститори, а не квартална беседка. Собственици били - мамини златни - още има да гризете дървото
        Last edited by Дебнем на замаушка; 13.02.2015, 11:56.

Коментар

• Аз съм си обещал да не пиша вече в политика, но и ГЕРБ са си чисти комунисти
          Кои други национализират частната собственост и вземат милиарди за крадене..
          Last edited by Kiro; 13.02.2015, 11:55.

Коментар

Когато политиците надробят попарата, която ти сърбаш, точно тогава трябва да се говори за политика! Ама ти си ми напълно ясен! Комунистите са ти виновни, така е А това, че ГРОБ те заробва - няма проблеми - давай!
            Никога не съм гласувал за ГЕРБ и няма да гласувам, но че комунистите са виновни абсолютно за всичко което се е случвало след 9ти септември 1944г. до днес, съм убеден.

Коментар

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
              Точно в този случай, няма място за политика, а това, че комунистите са виновни си е така.
              Когато политиците надробят попарата, която ти сърбаш, точно тогава трябва да се говори за политика! Ама ти си ми напълно ясен! Комунистите са ти виновни, така е А това, че ГРОБ те заробва - няма проблеми - давай!
              The best things in life are free. The second best things are very expensive!
              не е препоръка

Коментар

• Защо всички, така масово във форума, негативно гледате на положението, ... за мен пък по-добре е да падне цената на акцията. Аз тази акция е приемам само като дивидентна такава.
                Въпроса е дали това решение ще промени цената на земята която продава Атера и дали това ще спре постъпленията.

Аз смятам че няма ... защото хората които купуват от Атера, нямат нищо общо с офшорките, отдавна.

Има едни куп начини да станеш българско юридическо лице и да си купиш ниви.
                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

То ясно че на вас цял живот комунистите ще са ви виновни за всичко!
                  И е ясно тогава посредствеността от къде идва. Защото каквото човек сам си направи, никой друг не може да му го направи. Всеки си е виновен сам - и за доброто, което си прави, и за лошото!
                  Точно в този случай, няма място за политика, а това, че комунистите са виновни си е така.

Коментар

• Единствената вратичка която виждам в закона притежателите на акциите в АДСИЦ да ги заменят с такива в договорен фонд. При договорните фондове от юридическа гледна точка не може да се каже, че притежателите на дялове са собственици на фонда, защото те нямат право на глас, а едно от основните собственически права е точно правото на глас!

Коментар

• То ясно че на вас цял живот комунистите ще са ви виновни за всичко!
                      И е ясно тогава посредствеността от къде идва. Защото каквото човек сам си направи, никой друг не може да му го направи. Всеки си е виновен сам - и за доброто, което си прави, и за лошото!
                      Last edited by LuckyYou; 13.02.2015, 11:23.
                      не е препоръка

Коментар

• Добре, защо спорите за глупости -
                        Акция = собственост! Това е и според закона!
                        Иначе нямаше да има такива разпродажби, след законовите промени! Недейте така, стига!
                        Мисля, че е напълно ясно какво причинява тази партия на капиталовия пазар. Същото, което правеше 3.5 години докато беше на власт. А при Орешарски само за 1 година ръстът беше 60%.
                        И спирам да коментирам.
                        не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от ilioo Разгледай мнение
                          Аз съм простичко момче от село, ама досега не съм видял или чул при ликвидация да се раздават активи!!! /телефонони, иподи,..../
                          Ако има такъв случаи явно съм го пропуснал
                          Като гледам и корпоративна не раздават картини и банкнотоброяни машини.
                          Ако като собственик на жилище, вземеш кредит от банка срещу ипотекирането му и не можеш да си обслужваш кредита, банката продава жилището, и ако остане нещо след като тя си е удовлетворила вземането ти го предоставя.
                          Със сигурност това не са печки и перални , а парични средства
                          Ако и до момента на продажбата, ти да си бил собственик на жилището
                          Last edited by abc; 13.02.2015, 11:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
                            още на първият ред си го пише собственик на капитал
                            Капитал, притежаващ собствеността.
                            не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка Разгледай мнение
                              Това са абсолютни щуротии.

Акции = права, а не на собственост! Имаш дял в печалбата имаш дял в загубата, нямаш дял в отговорността при евентуална задлъжнялост, имаш право на дивидент и глас. Но собственик не си.

Нищо, че на пръв поглед ти изглежда другояче.

При един една несъстоятелност с преструктуриране нали знаеш кой става собственик - този, към който е дълга. За акционерите има "благодаря за участието".
                              ...Ама верно не си за тук....

Коментар

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%...86%D0%B8%D1%8F
                                Давам ти пример - когато ти имаш дружество и то се състои от 2 акции, с номинална стойност 1 лв. на акция и ти си 100% собственик на тези акции, чия собственост е това дружество? На филанкишията ?!
                                още на първият ред си го пише собственик на капитал
                                “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

Working...
                                X