IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
    Не мисля, че точно КФН е органа, който трябва да се сезира - от тях нищо не зависи по този казус.

Ако трябва да се залива някого с въпроси и искания за промяна, това е Парламента... Или за още по-голяма ефективност - лично Бат Бойко (например личния му сайт и фейсбук страницата му)... последните години мисля, че е "научно" доказано, че в тая държава всичко става само ако великия вожд рамърда куклите на конци в Парламента.
    Не мисля че бат бойко си чете фейса, или че ще обърне внимание на това.

По-скоро трябва да се пусне жалба или не знам как да се нарече до съда и прокуратурата, със следният смисъл "Във връзка със закона за земеделската земя е открито следното нарушение на закона......" Описва се всичко. След това следва важното:
    "Моля да бъде отстранено нарушението на закона, със принудително изземване на акциите на закононарушителите. Ние нямаме тези правомощия."

Тази жалба ще има следните последствия:

1. Става ясно че дружеството желае да отстрани нарушението.
    2. То няма тези правомощия и моли съда и прокуратурата да направи каквото трябва.
    3. Прокуратурата и съда съответно ще каже че това не е нейна работа. Тогава АТЕРА започва да пуска жалби до всевъзможни места с искане да се изземат тези акции, но никой няма да иска или няма да може да ги вземе.
    4. Когато след време някой се опита да налоги глобата, вече е възможно да бъде оспорена със тази жалби - ето виждате ли, ние искаме да отстраним тези акционери, но нямаме възможност, направили сме всичко възможно не не зависи от нас.

Коментар

• Не одобрявам отношението на Адванса към някои земеделци и начина на разрешаване на споровете. Ням д а пиша по-тежки думи, но не им прави чест !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
        Има ли начин да подадем сигнал онлайн до КФН да разследва случая?
        Ако ДА , нека се организираме всеки ден няколко хилядите акционери да ги залеем със сигнали и всеки ден да изискваме отговор какво правят по въпроса. Хубаво е да сме и по-организирани в часовете за да не им сринем сървърите без да искаме
        Не мисля, че точно КФН е органа, който трябва да се сезира - от тях нищо не зависи по този казус.

Ако трябва да се залива някого с въпроси и искания за промяна, това е Парламента... Или за още по-голяма ефективност - лично Бат Бойко (например личния му сайт и фейсбук страницата му)... последните години мисля, че е "научно" доказано, че в тая държава всичко става само ако великия вожд рамърда куклите на конци в Парламента.

Коментар

• Има ли начин да подадем сигнал онлайн до КФН да разследва случая?
          Ако ДА , нека се организираме всеки ден няколко хилядите акционери да ги залеем със сигнали и всеки ден да изискваме отговор какво правят по въпроса. Хубаво е да сме и по-организирани в часовете за да не им сринем сървърите без да искаме
          Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Добавих няколко хиляди на добра цена.

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
              Ха ха... всеки май чете каквото му е изгодно. Ами наистина въведението е такова....

..Ако не друго, имам повече неща за Bold-ване

Не му вързвай кусур на "четенето" , Той вече е пристрАстен
              - макар и съпричастен

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                "възниква непреодолим проблем"
                Ха ха... всеки май чете каквото му е изгодно. Ами наистина въведението е такова....

За мен пък, като вярващ в компанията, по-важно е как завършва обръщанието

Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение

Заявяваме своята категорична позиция, че мениджмънта на Адванс Терафонд АДСИЦ няма да допусне разпродажба на активи на дружеството, както и заплащане на имуществени санкции. С цел защита интересите на своите акционери, сме предприели необходимите действия за решаване на изложения по-горе проблем.
                Ако не друго, имам повече неща за Bold-ване

Коментар

• Първоначално изпратено от ilioo Разгледай мнение
                  Мен не ме бройкат за инвеститор странно,
                  Поне имейл не съм получил
                  И аз неполучил.

Оракулов и Тони - не е въпросът как, но: колко са тия, дето ще протестираме? От няма и 4 000 общо активни инвеститори на БФБ, колко ще излезем? Как да ги трогнем - да се самозапалим ли? Не е ли по-добре да подпалим на менда фустата?
                  Last edited by Императорът; 20.02.2015, 22:33.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

не ми е смешно, напротив - многократно казах че ме е яд за АТЕРАТА и за мафиотската ни държава в която могат да ти откраднат бизнес граден с години!!!
                    И ако измилите някаква форма на протест или друго - ще се включа рамо до рамо с атерци!
                    просто обърнах внимание, че смятат проблемите за НЕПРЕОДОЛИМИ. е ако смятат че не могат да ги преодолеят защо дават надежди?
                    +1
                    крайно време е да се направи и изрази някаква форма на протест...подкрепям и нека дискусията по въпроса да приеме по точна и конкретна форма....като за начало е хубаво да се даде идея по какъв начин може да протестираме ефективно...така че това да намери необходимата чуваемост и протеста да бъде действен и по възможност да даде някакъв резултат!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                      Що, смешно ли ти е...
                      Много си е точен израза, баш за параграф 22 си е хавата.

Каролци хич да не се ослушват и да се правят на дон кихотовци да се борят с простотията в тая "държава", тя е неизтребима.
                      Дет вика Импето нямаме нужда от бла бла.
                      Чакаме от тях търгово предложение ( на еквивалент от поне 900лв/декар) и да се махаме заедно от тая шибана борса.
                      За нас добре, за тях също. Поне 40-50% горница могат да си вземат близките години...да не приказваме по далечните...
                      +1
                      едно 3.50 лефчета за цена книга като търгово и си стискаме ръцете....пък ако след време направят някакъв подобен фонд,но по-добре защитен от правна гледна точка....може пак да се включим

Коментар

• Първоначално изпратено от ilioo Разгледай мнение
                        Мен не ме бройкат за инвеститор странно,
                        за да получиш, трябва да дадеш - тоест да си дадеш имейла
                        “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                          Що, смешно ли ти е...

Каролци хич да не се ослушват и да се правят на дон кихотовци да се борят с простотията в тая "държава", тя е неизтребима.
                          Чакаме от тях търгово предложение ( на еквивалент от поне 900лв/декар) и да се махаме заедно от тая шибана борса.
                          За нас добре, за тях също. Поне 40-50% горница могат да си вземат близките години...да не приказваме по далечните...
                          не ми е смешно, напротив - многократно казах че ме е яд за АТЕРАТА и за мафиотската ни държава в която могат да ти откраднат бизнес граден с години!!!
                          И ако измилите някаква форма на протест или друго - ще се включа рамо до рамо с атерци!

просто обърнах внимание, че смятат проблемите за НЕПРЕОДОЛИМИ. е ако смятат че не могат да ги преодолеят защо дават надежди?

Коментар

• Мен не ме бройкат за инвеститор странно,
                            Не е препоръка за покупко продажба!!!

Коментар

• Пипов - предлагаш пораженчество, но трябва борба.

Политическите боклуци трябва да се научат да превиват врат пред своите господари - данъкоплатците, а не да им извиват ръцете и да се гаврят с тях.
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

"възниква непреодолим проблем"
                                Що, смешно ли ти е...

Коментар

Working...
                                X