IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Зависи колко неразпределена печалба ще се разпредели.
    импе,какво стана със съня за дивидента...хайде сподели ни че не остана време за прогнози

Коментар

• Тук докато не покажат балансовата разлика само ще гадаем, но за сега виждам доста по нисък резултат и си снижавам прогнозата от 0,32 до 0,23 със същото условие на Импето -"зависи колко ще добавят от не разпределената", -но няма да е повече и от 0,27 бруто.

в десетката ! - но и да изчакаме и обявяването на решенията от СД за ОСА , може и с променена стойност да излязат.
      Last edited by inta53; 30.03.2015, 23:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от ilioo Разгледай мнение
        Пуснали са отчета:
        http://www.advanceterrafund.bg/pozem...push&docID=638
        Хайде сега някой да каже колко е дивидента. Аз си направих сметките, но дали са верни.
        Зависи колко неразпределена печалба ще се разпредели.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Специалистите по дивидентите да смятат колко ще е.

Коментар

По-точно от туканка нататък никой не отговарящ на законът не може да купува акции в.

Който е купил досега, също попада в обсегът на принципът на обратно действие... по принцип. Но нещата са по-различни за публична компания и липсата на регулация за това кой купува акции.
            Импе струва ми се че май се подготвяш психологически да си изтървеш картонките в дъното
            Къде е Нушето, отдавна не е писало
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Пуснали са отчета:
              http://www.advanceterrafund.bg/pozem...push&docID=638
              Хайде сега някой да каже колко е дивидента. Аз си направих сметките, но дали са верни.
              Не е препоръка за покупко продажба!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                Адвансът продължават да си работят както и досега. Търсят си фермери за отдаване под аренда, за продажби - включително и за пет годишно разсрочване. Аз съм уверен, че имат план за действие.
                В понеделник да не вземете да вдигнете цената !!!!!
                A колко дивидент да чакаме? МЕРСИ!
                Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

законът няма обратно действие - от тук нататък не може да се притежава земя при такава структура на капитала

спорим за елементарни неща, по които няма за какво да се спори
                  По-точно от туканка нататък никой не отговарящ на законът не може да купува акции в.

Който е купил досега, също попада в обсегът на принципът на обратно действие... по принцип. Но нещата са по-различни за публична компания и липсата на регулация за това кой купува акции.

Коментар

• Адвансът продължават да си работят както и досега. Търсят си фермери за отдаване под аренда, за продажби - включително и за пет годишно разсрочване. Аз съм уверен, че имат план за действие.
                    В понеделник да не вземете да вдигнете цената !!!!!
                    Last edited by fortiss; 21.02.2015, 18:55.

Коментар

Само че дружеството пръво е създадено с такава цел, после е проимало земя и така от 10 години... а както е известно никой закон не може да има обратно действие.
                      законът няма обратно действие - от тук нататък не може да се притежава земя при такава структура на капитала

спорим за елементарни неща, по които няма за какво да се спори

Коментар

законът не е в този смисъл - ако имаш такива акционери нямаш право да притежаваш земеделска земя
                        Само че дружеството пръво е създадено с такава цел, после е проимало земя и така от 10 години... а както е известно никой закон не може да има обратно действие.

Коментар

• Първоначално изпратено от dzk Разгледай мнение
                          Именно това е идеята на тази жалба. Намира се един акционер който е в нарушение и се казва: ето този по закон трябва да му се вземат акциите. Ние искаме да спазваме закона не можем, който може да го направи.

Ако никой не може, тогава ние нямаме вина, ако някой го направи...еми дупе да му е яко на този който го направи...
                          законът не е в този смисъл - ако имаш такива акционери нямаш право да притежаваш земеделска земя

Коментар

По презумпция идентифицирането на тези акционери и невъзможно работа - т.е. всеки ден да се прави, за да е актуално. Това всъщност няма как да се прави, защото отнема много време, а трябва да се прави всеки ден.
                            Именно това е идеята на тази жалба. Намира се един акционер който е в нарушение и се казва: ето този по закон трябва да му се вземат акциите. Ние искаме да спазваме закона не можем, който може да го направи.

Ако никой не може, тогава ние нямаме вина, ако някой го направи...еми дупе да му е яко на този който го направи...
                            Last edited by dzk; 21.02.2015, 14:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от dzk Разгледай мнение
                              Не мисля че бат бойко си чете фейса, или че ще обърне внимание на това.

По-скоро трябва да се пусне жалба или не знам как да се нарече до съда и прокуратурата, със следният смисъл "Във връзка със закона за земеделската земя е открито следното нарушение на закона......" Описва се всичко. След това следва важното:
                              "Моля да бъде отстранено нарушението на закона, със принудително изземване на акциите на закононарушителите. Ние нямаме тези правомощия."

Тази жалба ще има следните последствия:

1. Става ясно че дружеството желае да отстрани нарушението.
                              2. То няма тези правомощия и моли съда и прокуратурата да направи каквото трябва.
                              3. Прокуратурата и съда съответно ще каже че това не е нейна работа. Тогава АТЕРА започва да пуска жалби до всевъзможни места с искане да се изземат тези акции, но никой няма да иска или няма да може да ги вземе.
                              4. Когато след време някой се опита да налоги глобата, вече е възможно да бъде оспорена със тази жалби - ето виждате ли, ние искаме да отстраним тези акционери, но нямаме възможност, направили сме всичко възможно не не зависи от нас.
                              По презумпция идентифицирането на тези акционери и невъзможно работа - т.е. всеки ден да се прави, за да е актуално. Това всъщност няма как да се прави, защото отнема много време, а трябва да се прави всеки ден.

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
                                Има ли начин да подадем сигнал онлайн до КФН да разследва случая?
                                Ако ДА , нека се организираме всеки ден няколко хилядите акционери да ги залеем със сигнали и всеки ден да изискваме отговор какво правят по въпроса. Хубаво е да сме и по-организирани в часовете за да не им сринем сървърите без да искаме
                                По-скоро трябва да се сезират Брюксел и чуждите посолства у нас.

Коментар

Working...
                                X