Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка Разгледай мнениеИмпе, стига голословия - дай някой линк, да видим цена за управление, upfront cost-ове, исторически данни, сравнение с S&P 500?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеама за застраховки ли пак говорим?
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеКъде е "ОРАКУЛА" ?-опасенията ми се оказаха верни
и си ги обраха , остана един малък луфт само
да,да забелязах....следя ги и аз
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка Разгледай мнениеИмпе, стига голословия - дай някой линк, да видим цена за управление, upfront cost-ове, исторически данни, сравнение с S&P 500?
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеЕ малко преувеличаваш с дивидента и срока ама карай ...Ти кога броиш ,че си взел дивидент ,когато се реши или когато го получиш
дивидента го броя от 14дни след оса-то дето е гласуван! от тогава си е вече мой, когато и да дойде, що в зарата кога го броите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАз никога нищо не преписвам: щом казвам нещо по въпросът значи зная, че това е така.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка Разгледай мнениеБе тая тема мирише на 2008-ма нещо?
"Щом народа излиза, значи има надежда. Тъкмо ще останат хардкор инвеститорите само."
"Само овцете продават, вълците държат."
"Спокойно, това е само консолидация."
"Няма страшно, големите не са излязли още."
"Спокойно, временно е - другата седмица сме 10% нагоре."
"Ама показателите на компанията са добри - няма страшно."
има и по-съвременни вариации:
"Бе спокойно, банката е с най-добрата капиталова адекватност от всички банки"
"Бе спокойно, нашата банкова система е най-стабилната в европа"
"Бе спокойно, бе, теглят овцете"
Междувременно виждам сделка за 294055 акции... Тоя сигурно е някой от овчар от Гинци. От народа е - спокойно. Е ги, има и няколко мангала от Хасково - излязли с по 50-100 хиляди акции. Не разбират.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Е малко преувеличаваш с дивидента и срока ама карай ...Ти кога броиш ,че си взел дивидент ,когато се реши или когато го получиш
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениенарода май яко излиза? Това да продаваш на 2,35 с 30ст дивидент след 3м....де да знам?!?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеЗдравейте, да дам и аз една идея ! Какво ще кажете да сезираме и омбудсмана за противоречието в законите ? Мисля, че Константин Пенчев може да ги накара да се размърдат !Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениекво кво????
тези думички от къде ги преписа - от сайта им ли????Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Бе тая тема мирише на 2008-ма нещо?
"Щом народа излиза, значи има надежда. Тъкмо ще останат хардкор инвеститорите само."
"Само овцете продават, вълците държат."
"Спокойно, това е само консолидация."
"Няма страшно, големите не са излязли още."
"Спокойно, временно е - другата седмица сме 10% нагоре."
"Ама показателите на компанията са добри - няма страшно."
има и по-съвременни вариации:
"Бе спокойно, банката е с най-добрата капиталова адекватност от всички банки"
"Бе спокойно, нашата банкова система е най-стабилната в европа"
"Бе спокойно, бе, теглят овцете"
Междувременно виждам сделка за 294055 акции... Тоя сигурно е някой от овчар от Гинци. От народа е - спокойно. Е ги, има и няколко мангала от Хасково - излязли с по 50-100 хиляди акции. Не разбират.Last edited by Дебнем на замаушка; 23.02.2015, 12:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеЩом народа излиза , значи има надежда. В крайна сметка народа винаги го отнася.
Повече ме притеснява когато някой голям излезне.
Даже не мога да си обясня защо при последното голямо излизане акциите започнаха да растат вместо да падат
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениенарода май яко излиза? Това да продаваш на 2,35 с 30ст дивидент след 3м....де да знам?!?!
Повече ме притеснява когато някой голям излезне.
Даже не мога да си обясня защо при последното голямо излизане акциите започнаха да растат вместо да падатМнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
Коментар