If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На 2.35 имаме солидна подкрепа. Над милион акции удържа това ниво.
даам...така си е...съвсем възможно е да сме оформили дъно около тази цена при сегашните обстоятелства...въпроса е от тук нататък какви ще бъдат новините свързани с компанията,а от там и движението на нейната цена...на този етап аз оставам оптимист по позицията
Добре де. На борсата има листнати и банки. Та въпроса ми е следният:
Ако някой тегли заем от банката и ипотекира 300 декара земеделска земя , след което не изплати заема си и банката му прибере земята , в този момент и тя трябва да плаща глоби ако някой офшорен има и една акция , така ли?
прибирането на земята какво значи?
ипотеката върху земята, която е учредил собственика /не банката/ дава право на банката при определени условия /не връщане на кредита/ да продаде земята, но тя може да не става нейна - това е общия случай
Лошото е че нямат план какво ще правят ако закона не се промени и трябва да платят първата глоба. След това ще продадът ли земите ? Имат ли вече купувачи?
Ами НЯМА да плащат глоба, но ще съдят държавата за нанесени щети - това вероятно е.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Добре де. На борсата има листнати и банки. Та въпроса ми е следният:
Ако някой тегли заем от банката и ипотекира 300 декара земеделска земя , след което не изплати заема си и банката му прибере земята , в този момент и тя трябва да плаща глоби ако някой офшорен има и една акция , така ли?
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Лошото е че нямат план какво ще правят ако закона не се промени и трябва да платят първата глоба. След това ще продадът ли земите ? Имат ли вече купувачи?
Карол и те се намесиха в пенсионната система. За земята добре, но нека пенсиите да ги оставим да почиват. Разбирам, че комисионерският бизнес ще намалее малко, но може ли ние да издържаме всички наред - държавна администрация, управление на всякакви активи и то на бедни хора, които едвам преживяват сега и въобще не ги интересува пенсията.
Нека тук гледаме земята и нейния пазар !!!
Коментар