IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
    Къде е "ОРАКУЛА" ?- опасенията ми се оказаха верни
    и си ги обраха , остана един малък луфт само
    +1
    да,да забелязах....следя ги и аз

Коментар

• Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка Разгледай мнение
      Импе, стига голословия - дай някой линк, да видим цена за управление, upfront cost-ове, исторически данни, сравнение с S&P 500?
      ама за застраховки ли пак говорим?

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
        Е малко преувеличаваш с дивидента и срока ама карай ...Ти кога броиш ,че си взел дивидент ,когато се реши или когато го получиш
        тотко как си, как е зарата?
        дивидента го броя от 14дни след оса-то дето е гласуван! от тогава си е вече мой, когато и да дойде , що в зарата кога го броите?

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Аз никога нищо не преписвам: щом казвам нещо по въпросът значи зная, че това е така.
          Импе, стига голословия - дай някой линк, да видим цена за управление, upfront cost-ове, исторически данни, сравнение с S&P 500?

Коментар

• Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка Разгледай мнение
            Бе тая тема мирише на 2008-ма нещо?

"Щом народа излиза, значи има надежда. Тъкмо ще останат хардкор инвеститорите само."
            "Само овцете продават, вълците държат."
            "Спокойно, това е само консолидация."
            "Няма страшно, големите не са излязли още."
            "Спокойно, временно е - другата седмица сме 10% нагоре."
            "Ама показателите на компанията са добри - няма страшно."

има и по-съвременни вариации:

"Бе спокойно, банката е с най-добрата капиталова адекватност от всички банки"
            "Бе спокойно, нашата банкова система е най-стабилната в европа"
            "Бе спокойно, бе, теглят овцете"

Междувременно виждам сделка за 294055 акции... Тоя сигурно е някой от овчар от Гинци. От народа е - спокойно. Е ги, има и няколко мангала от Хасково - излязли с по 50-100 хиляди акции. Не разбират.
            Бе мани ги тия планктони.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Е малко преувеличаваш с дивидента и срока ама карай ...Ти кога броиш ,че си взел дивидент ,когато се реши или когато го получиш
              Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
              народа май яко излиза? Това да продаваш на 2,35 с 30ст дивидент след 3м....де да знам?!?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
                Здравейте, да дам и аз една идея ! Какво ще кажете да сезираме и омбудсмана за противоречието в законите ? Мисля, че Константин Пенчев може да ги накара да се размърдат !
                Ха-ха - ти видял ли си тоя отвратителен субект да защитава нещо друго освен етническите привилегии на циганите?

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                  кво кво????
                  тези думички от къде ги преписа - от сайта им ли????
                  Аз никога нищо не преписвам: щом казвам нещо по въпросът значи зная, че това е така.

Коментар

• Само как влизаха тук преди две седмици, трейс и тук, никъде другаде.. Щот било модерно... Е, видяхме и как се излиза..

Коментар

• Бе тая тема мирише на 2008-ма нещо?

"Щом народа излиза, значи има надежда. Тъкмо ще останат хардкор инвеститорите само."
                      "Само овцете продават, вълците държат."
                      "Спокойно, това е само консолидация."
                      "Няма страшно, големите не са излязли още."
                      "Спокойно, временно е - другата седмица сме 10% нагоре."
                      "Ама показателите на компанията са добри - няма страшно."

има и по-съвременни вариации:

"Бе спокойно, банката е с най-добрата капиталова адекватност от всички банки"
                      "Бе спокойно, нашата банкова система е най-стабилната в европа"
                      "Бе спокойно, бе, теглят овцете"

Междувременно виждам сделка за 294055 акции... Тоя сигурно е някой от овчар от Гинци. От народа е - спокойно. Е ги, има и няколко мангала от Хасково - излязли с по 50-100 хиляди акции. Не разбират.
                      Last edited by Дебнем на замаушка; 23.02.2015, 13:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
                        Щом народа излиза , значи има надежда. В крайна сметка народа винаги го отнася.
                        Повече ме притеснява когато някой голям излезне.
                        Даже не мога да си обясня защо при последното голямо излизане акциите започнаха да растат вместо да падат
                        е народа образно го казах! тук сме има няма 1000човека все пак.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                          народа май яко излиза? Това да продаваш на 2,35 с 30ст дивидент след 3м....де да знам?!?!
                          Щом народа излиза , значи има надежда. В крайна сметка народа винаги го отнася.
                          Повече ме притеснява когато някой голям излезне.
                          Даже не мога да си обясня защо при последното голямо излизане акциите започнаха да растат вместо да падат
                          Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• народа май яко излиза? Това да продаваш на 2,35 с 30ст дивидент след 3м....де да знам?!?!

Коментар

• той би трябвало да е сезиран с прослувутото писмо на многото асоциации вече
                              “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Здравейте, да дам и аз една идея ! Какво ще кажете да сезираме и омбудсмана за противоречието в законите ? Мисля, че Константин Пенчев може да ги накара да се размърдат !

Коментар

Working...
                                X