IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
    жалко, че не се видяхме
    минах от там към 11,30ч - в халето, бях на изложението до 15,15ч някъде
    Няма проблем, то изложението доста голямо..
    Може на някое ОСА да се засечем

Коментар

• Първоначално изпратено от multi Разгледай мнение
      Аз съм в халето, на масите
      жалко, че не се видяхме
      минах от там към 11,30ч - в халето, бях на изложението до 15,15ч някъде
      Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнение
        Ако не виждат бъдеще в земеделската земя в България, не знам къде може да виждат другаде.....
        Но земята е на макс. стойност вече. Освен това тук не си собственик на конкретна земя, а на акции от дружество за търговия със земя, различно е според мен като перспектива.

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
          Oт няколко деня я нагазиха. Не виждат осоне розово бъдеще, предполагам. Мисля, че може да имат основание
          Ако не виждат бъдеще в земеделската земя в България, не знам къде може да виждат другаде.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
            Нагазиха и Атерата забелязвам .
            Oт няколко деня я нагазиха. Не виждат осоне розово бъдеще, предполагам. Мисля, че може да имат основание

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
              Нагазиха и Атерата забелязвам .
              С тоя сантимент на БФБ и очертаващата се година с микроскопичен дивидентец дотук за Атерата, ми изглежда закономерно.

Без препоръки!

Коментар

• Нагазиха и Атерата забелязвам .

Коментар

• Аз съм в халето, на масите

Коментар

Ок, до сряда
                    ще бъда с един приятел и децата, т.е. делегация

Коментар

• Ок, до сряда

Коментар

Аз работя наблизо до летището, може да намина
                        аз ще съм с шапка на Софарма

Коментар

• Аз работя наблизо до летището, може да намина

Коментар

• напомням
                            от утре:
                            http://autumn.bata-agro.org/

ако някой е там в сряда - ще се видим

Коментар

• 50% нагоре?

Коментар

• Първоначално изпратено от penman Разгледай мнение
                                Ако се разчита на доходност само от ренти, то при сегашните цени от 2.15 лв./акция, доходността ще е дори малко под 2% (събираемостта на рентите е под 90%, а годишните разходи за управление и външни услуги са над 2.6 млн. лв.). Колкото до капиталовата доходност, то тя въобще не е сигурна. Занимавам се със земеделски земи от 10 години и много добре знам, че това което остана в портфейла на Атера в над 25% е непродаваемо, ако не е в комплект.
                                Ха, ти да видиш...още един новоизлюпен с няколко поста де сам си знае що се срамува от предните си никове...
                                Ма си е професионалист човека, успял е да обходи няколко стотин землища и 230К декара на атерата за да даде мнение - голяма тръпка ще да му е било..

Обаче грешиш пич, прекален оптимист си с тия 25%.
                                Маркета казва на тия нива че над 42% от земите на фонда са пасища..

Чакам го да каже че са над 50%, пък аз да му кажа мога ли да му е.......а.
                                Надявам се да съм от първите че вероятно доста желаещи такива ще има....

Коментар

Working...
                                X