Първоначално изпратено от Mike Florida
Разгледай мнение
Лесно се говори, но трябва да има конкретика, и числата и в дефинициите и в начина на мислене изобщо, което не се забелязва в условията на падащо бфб, където надеждата че поне капитала няма да се обезцени е нещо като последното упование в адциците както го написах по-долу
Уточнения са едно на ръка, - дадох като пример че на въпрос за неизяснен параметър не може да се отговори.
И нещо много съществено - не съм борсата нито от една, нито за една година. Не ме интересува изобщо дали атерата ще тъпче на място или ще е с някой процент нагоре/надолу в оставащите 4 месеца до края на годината. За мен са важни перспективи в развитието за години напред, а тук такива не ми привличат интереса. Още по-лошо - дори не виждам да ги има. Мисля, че ликвидацията е най-добрата перспектива, но не вярвам да се случи до края на годината, въпреки, че може да е най-доброто решение за акционерите, според примера на акционерите в еларг. Като фен на атера - не сте ли сте се замисляли за това, кое ви е по-изгодно и поставяли ли сте изобщо въпроса на ОСА? Ако има идея за ликвидация, папирката може да даде от себе си възможно най-добрата доходност според това което си формулирал като доходност, но не вярвам дори и тогава да е първа по доходност на бфб
Коментар