Първоначално изпратено от daneda121
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеПодобни хора пишат именно, защото хора като теб им обръщат внимание и по този начин им дават трибуна! Какво ти пука някакъв, че пише простотии във форума. Смяташ, че някой го взима на сериозно или какво...?
don't feed the trollsLast edited by X_Y; 24.08.2015, 12:15.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеНе си прав !
Проблема НЕ е, че пича се опитва да сигнализира или каквото там прави (защото се съмнявам каква точно му е целта).
Проблема е, че само троли без да постне нищо аналитично или обосновано.... Моля те посочи ми поне 1 негов пост, в който има някакъв елемент на анализ базиращ се на числа (било то на коментираната компания или на пазара на земя като цяло) или някакви причинно-следствени икономически разсъждения изобщо в мненията му....
Всичките му постове съдържат само "панически" думи - "спасявайте се, срив, спад, даун" и т.н..... Най-аналитичния му коментар беше в последния пост, в който каза че "било балон нещо което има номинал 1 лв. да струва на пазара 2 лв.", което само по себе си е показателно за професионализма му....
А по-големия проблем е, че при явната тотална некомпетентност има наглостта да обижда доказани форумци като Fortiss, който пък в пълна противоположност винаги се опитва да базира мненията си на някакви факти (въпреки че както казах, лично аз не винаги съм бил съгласен с него)... Това ме вбеси и мен (за което и аз отнесох квалификация в последствие), така че според мен точно това визираше и Tony1975... а не че иска да забранява на някой да си изказва мнението....Last edited by X_Y; 24.08.2015, 12:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеE и ти малко прекаляваш с коленето и бесенето Никой не е Господ, че да се взема за такъв, нали е демокрация. Админката е преценила колко да остави. Имат си началство, психология на тълпата, ала бала. Това са дружески закачки. Много ясно, че никой не мисли лошото на фортисов, изказването е срещу загубата на време в атера. По приницип може и да е прав човека - нищо не расте вечно, след горна мъртва точка буталото се връща назад.
Просто се е опитал да привлече внимание с по-предизвикателното изказване. Може да има защо. Може би счита че хората дремят и трябва да ги разбуди. Преди време по време на бума, от елана пак така предизвикателно заявиха че борсата е като тенджера под налягане - що плюене падна тогава срещу това изказване. Е да, ама който беше в час и се кешира на време направи над десетократен профит. На щатска борса се отчита за волатилността мнението на мечи и на бици. И двете са показателни. Няма нужда да се трепят едни за сметка на други. Пазара ще покаже кой прав, кой крив.
Не е препоръка
Проблема НЕ е, че пича се опитва да сигнализира или каквото там прави (защото се съмнявам каква точно му е целта).
Проблема е, че само троли без да постне нищо аналитично или обосновано.... Моля те посочи ми поне 1 негов пост, в който има някакъв елемент на анализ базиращ се на числа (било то на коментираната компания или на пазара на земя като цяло) или някакви причинно-следствени икономически разсъждения изобщо в мненията му....
Всичките му постове съдържат само "панически" думи - "спасявайте се, срив, спад, даун" и т.н..... Най-аналитичния му коментар беше в последния пост, в който каза че "било балон нещо което има номинал 1 лв. да струва на пазара 2 лв.", което само по себе си е показателно за професионализма му....
А по-големия проблем е, че при явната тотална некомпетентност има наглостта да обижда доказани форумци като Fortiss, който пък в пълна противоположност винаги се опитва да базира мненията си на някакви факти (въпреки че както казах, лично аз не винаги съм бил съгласен с него)... Това ме вбеси и мен (за което и аз отнесох квалификация в последствие), така че според мен точно това визираше и Tony1975... а не че иска да забранява на някой да си изказва мнението....Last edited by Van Basten; 22.08.2015, 11:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеПрибирам се от моренце, преглеждам любимия форум и що да видя
И аз много се карам и споря с Фортис по други теми на скайп, ама такива обиди мисля че са недопустими и синоним на много ниска култура и образование!!!
Не знам кой ти е бил предния ник и не ме интересува, ама ако имаш нещо да казваш не се прави на много голям тук, моля!!! Можеш да дойдеш на някое оса и да обсъдим становищата ти.
Рядко отговарям на заяждания и с доста форумци просто спрях да пиша, но днес ще помоля ако има админи да те изхвърлят от тук!!!
Благодаря!
Просто се е опитал да привлече внимание с по-предизвикателното изказване. Може да има защо. Може би счита че хората дремят и трябва да ги разбуди. Преди време по време на бума, от елана пак така предизвикателно заявиха че борсата е като тенджера под налягане - що плюене падна тогава срещу това изказване. Е да, ама който беше в час и се кешира на време направи над десетократен профит. На щатска борса се отчита за волатилността мнението на мечи и на бици. И двете са показателни. Няма нужда да се трепят едни за сметка на други. Пазара ще покаже кой прав, кой крив.
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеАми има какво да покаже, вече виждаме какво е да е застой. Хората почнаха да се изнервят, предсоти и ни да видим и нещо невиждано тук последните 5 г. - един добър даун тренд - тип Софарма.
За разлика от Атера, ти няма какво да ни покажеш. Вече всички знаят, че ти си мажоретката по позицията и всичко всичките ти номера са отдавна изтъркани. Не помагаш с нищо на акцията.
И аз много се карам и споря с Фортис по други теми на скайп, ама такива обиди мисля че са недопустими и синоним на много ниска култура и образование!!!
Не знам кой ти е бил предния ник и не ме интересува, ама ако имаш нещо да казваш не се прави на много голям тук, моля!!! Можеш да дойдеш на някое оса и да обсъдим становищата ти.
Рядко отговарям на заяждания и с доста форумци просто спрях да пиша, но днес ще помоля ако има админи да те изхвърлят от тук!!!
Благодаря!
Коментар
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнениено всяка година - намаляващ дивидент. Част от това, което имахме предвид като казахме, че е с липса на перспектива
но това е положението, всеки сам да прецени дали тази акция е за него или не е
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение+ 1
за съжаление си абсолютно прав. Акции като атера са бели лястовици на БФБ, а масата са едни дружества, които са публични само до момента в който мажо вземе кеша, че да си земе майбах и нови цици за любовницата
Коментар
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнениеНяма да ги привлече защото са в банките поради стрес. А стресираните пари не ходят в хартии. Най-много да се излупат в имоти. И с останалото да сменят банките.
1 година мина откакто КТБ фалира - освободиха се няколко милиарда, а на борсата не се усеща 1 лв. да е влязъл оттам. Даже по-зле става състоянието на индекса, а алъш-вериша се затъркаля отколо 100к/ден.
за съжаление си абсолютно прав. Акции като атера са бели лястовици на БФБ, а масата са едни дружества, които са публични само до момента в който мажо вземе кеша, че да си земе майбах и нови цици за любовницататова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениемоето мнение е, че позицията ще е за инвеститори доволни и на по-ниска доходност
примерно дивидент 7-8%http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнениеЛипсата на привлекателни алтернативи пък може да привлече друг тип инвеститори (такива дето кътат общо 40 млрд в банките).
1 година мина откакто КТБ фалира - освободиха се няколко милиарда, а на борсата не се усеща 1 лв. да е влязъл оттам. Даже по-зле става състоянието на индекса, а алъш-вериша се затъркаля отколо 100к/ден.http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнениеНищо не излиза така за 3 лв. - човека е смятал само приходи. НЯМА сметнати разходи. Като ги сметне ще се усети, че цената е толкова, колкото я е наклонил пазара. По-лошо - липсата на перспектива може да обезкуражава кандидат-печалбарите
Коментар
Коментар