доста фермери спряха покупките на земя или ги правят много ограничено
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеМисля, че бъркаш ! Още тази година ще видим много по добри резултати.Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДано се посъбуди това позиция... е, над 2.10 може да се изкуша още малко да продам.
Дружеството е добро - всички го обичаме, но с тоя близинг няма ного смисъл човекът да държи ного акции до 18-19 година.
Коментар
-
Първоначално изпратено от multi Разгледай мнениеТуканка май нещо отлепяме нагоре
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениев последните минути на последния ден мирише на друго
Коментар
-
в последните минути на последния ден мирише на друго
Първоначално изпратено от JaG Разгледай мнениеМирише на хубав бюлетин
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение20-30 стотинки за мен и весели празници
Чакаш акцията да стане 20-30 стотинки ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТази година над два лева, догодина под два лева
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеЗащо изобщо се занимаваме с коментарите на разни хейтърчета.
Както съм казвал по-рано - ясно е компанията е добра като бизнес, мениджмънта също е доказано добър. Резултатите са въпрос на време.
Тази година имаше форсмажорни обстоятелства с малоумния закон, които спряха на практика оперативната дейност за половин година. Тази година ще бъде по-слаба от предходните, но какво значение има това, ако фундамента е запазен.
А пък конкретно за тази, така или иначе според мен няма да е чак толкова зле - ето ноември има едни прилични продажби. Ако и през декември направят нещо такова, ще се формира един приличен дивидент. Компанията никога не е била за daily traders или спекуланти.... Тук доходността идва от добрия бизнес, а не от опити за врътки през покупко-продажби на позицията....
и наистина, спрете да храните троловетеdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Защо изобщо се занимаваме с коментарите на разни хейтърчета.
Както съм казвал по-рано - ясно е компанията е добра като бизнес, мениджмънта също е доказано добър. Резултатите са въпрос на време.
Тази година имаше форсмажорни обстоятелства с малоумния закон, които спряха на практика оперативната дейност за половин година. Тази година ще бъде по-слаба от предходните, но какво значение има това, ако фундамента е запазен.
А пък конкретно за тази, така или иначе според мен няма да е чак толкова зле - ето ноември има едни прилични продажби. Ако и през декември направят нещо такова, ще се формира един приличен дивидент. Компанията никога не е била за daily traders или спекуланти.... Тук доходността идва от добрия бизнес, а не от опити за врътки през покупко-продажби на позицията....
Коментар
Коментар