IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
    в сайта на Атера го бяха дали преди няколко месеца и мисля че и тука бяха пуснали линк
    Да не би да имаш впредвид една оценка на Карол за справедливата цена на Адванс?

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
      Май ще взема да дойда на срещата с инвеститорите на 12.11.2013 година. Не съм акцинер обаче. Дали ще ме приемат така на срещата?
      ако не си акционер няма да те пусне охраната ... правят поименна проверка на посетителите на входа и се подписваш в един протокол за присъстващите ...

така че жертвай някой лев АКО ИСКАШ... информацията ще си заслужава скромната инвестиция ..

НЕ Е ПРЕПОРЪКА !!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
        кажете ми, откъде я видяхте тази цена 3.45
        в сайта на Атера го бяха дали преди няколко месеца и мисля че и тука бяха пуснали линк

Коментар

Май ще взема да дойда на срещата с инвеститорите на 12.11.2013 година. Не съм акцинер обаче. Дали ще ме приемат така на срещата?
          даваш 2.28 и вече си акционер иначе е хубаво човек да присъства на такива срещи-това му дава една по-точна представа как стоят нещата към момента

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
            Ще се представиш,като потенциален инвеститор...
            така трябва да стане
            ще се запиша тези дни

Коментар

Ще се представиш,като потенциален инвеститор...

Коментар

• Май ще взема да дойда на срещата с инвеститорите на 12.11.2013 година. Не съм акцинер обаче. Дали ще ме приемат така на срещата?

Коментар

и ти си прав и не мога да не се съглася с теб,но все пак можем да приемем тази стойност като някакъв ориентир
                  кажете ми, откъде я видяхте тази цена 3.45

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                    Разбира се че те най добре могат да си го изчислят тъй като са в кухнята.
                    Друг е въпроса каква цифра ще представят пред инвеститорите
                    и ти си прав и не мога да не се съглася с теб,но все пак можем да приемем тази стойност като някакъв ориентир

Коментар

следил съм постовете на Van Basten и съм останал с впечатление,че дава доста обективни и точни оценки,колкото до оценката на Атера си мисля,че те най-добре могат да изчислят каква е стойността на 1 акция към момента на притежавания от тях фонд
                      Разбира се че те най добре могат да си го изчислят тъй като са в кухнята.
                      Друг е въпроса каква цифра ще представят пред инвеститорите

Коментар

да не ме приемете като защитник на ниските цени
                        но кое са фактите? някаква оценка на някого ли? това ли е факт???
                        следил съм постовете на Van Basten и съм останал с впечатление,че дава доста обективни и точни оценки,колкото до оценката на Атера си мисля,че те най-добре могат да изчислят каква е стойността на 1 акция към момента на притежавания от тях фонд

Коментар

както казва Van Basten-реалната цена на Атера е минимум 4 лева при една бърза ликвидация.а самият фонд се оценява на 3.45(real value).Та всеки може да си тълкува нещата както си иска,но това са част от фактите
                          да не ме приемете като защитник на ниските цени
                          но кое са фактите? някаква оценка на някого ли? това ли е факт???

Коментар

• http://www.extension.iastate.edu/agd...uffyOct13.html

за тези, които искат да се запознаят по-теоретично с американската практика
                            има и начини за изчисляване на рентата

Коментар

• както казва Van Basten-реалната цена на Атера е минимум 4 лева при една бърза ликвидация.а самият фонд се оценява на 3.45(real value).Та всеки може да си тълкува нещата както си иска,но това са част от фактите

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
                                Както казваше Геко, нищо интересно вече не може да става, партито е приключило. Остават още малко огризки
                                Не е препоръка
                                според мен просто сме във ваканционна пауза, а партито продължава......(там където е текло пак ще тече)
                                Last edited by orakula; 22.10.2013, 21:57.

Коментар

Working...
                                X