Първоначално изпратено от pipbel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеКогато цената е около 50 - 60 % от текущата -обикновено това е репо сделка.
Надявам се знаеш какво е репо сделка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dinana Разгледай мнениеА защо тогава се продава под пазарна цена
6A6 Адванс Терафонд АДСИЦ-София 9 470 1.083 10 256.01
6A6 Адванс Терафонд АДСИЦ-София 10 051 0.995 10 000.75
http://www.bse-sofia.bg/?page=OTCtrades
Надявам се знаеш какво е репо сделка.
Коментар
-
А защо тогава се продава под пазарна цена
6A6 Адванс Терафонд АДСИЦ-София 9 470 1.083 10 256.01
6A6 Адванс Терафонд АДСИЦ-София 10 051 0.995 10 000.75
http://www.bse-sofia.bg/?page=OTCtrades
Коментар
-
Хартията си е добра мисля и тепърва ще набира сила. На всички е ясно, че няма как да има само продажби и висок дивидент, а трябва и да се трупа земя за да има пак за продаване. Виждаме, че схемата добре работи и въпреки малкото продажби имаме прилична печалба, а да не говорим и за пораженията, които управляващите държавата нанесоха с глупавите решения през годината !
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеНе моем ти хвана мисловната нишка.
Не е трябвало да приберем тия 3г 1.20лв ли....да ама си ги джобнахме.
ама другииииииии
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеПодобно развитие на събитията го прогнозирах прези 3 години някъде, когато дивиденат беше пад 40 ст. Тогава доста хора пишеха против мен, че съм се опитвал да свалям цената, за да купя евтино. Е още не съм купил повече от 1 акция.
Обаче чакам и по-добро развитие през 2016 година.
Не казвам, че нещата са зле, не го разбирайте така.
Не е трябвало да приберем тия 3г 1.20лв ли....да ама си ги джобнахме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеДаже и да не смятаме декември 4% диви вече осигурени.
Е, не е като предните години, ма тая бе сушава, за половин година работа - не е зле.
От тук насетне - по добре.
И аз съм доволен предвид тежкия старт тази година! Настъпи отрезвяване, но за мен перспективите са все така положителни. Не е препоръка!
Коментар
-
Подобно развитие на събитията го прогнозирах прези 3 години някъде, когато дивиденат беше пад 40 ст. Тогава доста хора пишеха против мен, че съм се опитвал да свалям цената, за да купя евтино. Е още не съм купил повече от 1 акция.
Обаче чакам и по-добро развитие през 2016 година.
Не казвам, че нещата са зле, не го разбирайте така.Last edited by fortiss; 15.12.2015, 16:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеДаже и да не смятаме декември 4% диви вече осигурени.
Е, не е като предните години, ма тая бе сушава, за половин година работа - не е зле.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнениеИмаме раздвижване в продажбитее! Общо 4.7 милки за тази година при средна цена 1400лв. Ех тея "чукари" колко скъпо ги продават бе
http://www.x3news.com/?page=Company&BULSTAT=131418187
Коментар
-
Имаме раздвижване в продажбитее! Общо 4.7 милки за тази година при средна цена 1400лв. Ех тея "чукари" колко скъпо ги продават бе
http://www.x3news.com/?page=Company&BULSTAT=131418187
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеАтера са направили добро популяризиране
цели 6 324 прочитания на интервю във фермерски сайт
Отделно некоректни рекламни практики. Пример настоящия сайт Инвестор.
Пуска банер, който се пльосва и закрива текста - опитвам се да го затворя, но дали от некадърност на изпълнителя или умишлено - банера се мести и не уцелвам бутона за затваряне и отварям рекламирания адрес. Веднага го затварям, но от Инвестора се отчита към рекламодателя че съм го "прочел". И така се отчитат хиляди "прочитания". Ако се подложат на анализ тия 6000 прочитания, вероятно под 10 процента са с престой на страницата повече от 3 секунди. Аз успях да го затворя около 3 секунда.
Коментар
Коментар