IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дано се посъбуди това позиция... е, над 2.10 може да се изкуша още малко да продам.

Дружеството е добро - всички го обичаме, но с тоя близинг няма ного смисъл човекът да държи ного акции до 18-19 година.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от multi Разгледай мнение
      Туканка май нещо отлепяме нагоре
      Шшшшт, тихо да не изплашиш рибата

Коментар

• Туканка май нещо отлепяме нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
          в последните минути на последния ден мирише на друго
          Пиратки?

Коментар

• в последните минути на последния ден мирише на друго

Първоначално изпратено от JaG Разгледай мнение
            Мирише на хубав бюлетин

Коментар

• Мирише на хубав бюлетин

Коментар

• Явно съм му купил акциите които той е купил на 1.7 или 1.8 и е осребрил 50 лева печалба и е ихуу..., ако съм аз де , щото днеска мина един с 1000 броя и дори тоя да е 200 лева горе.
                Last edited by Econlav; 17.12.2015, 23:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                  20-30 стотинки за мен и весели празници
                  Я пак, че не разбрах....

Чакаш акцията да стане 20-30 стотинки ?

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    Тази година над два лева, догодина под два лева
                    20-30 стотинки за мен и весели празници

Коментар

• Тази година над два лева, догодина под два лева

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
                        Защо изобщо се занимаваме с коментарите на разни хейтърчета.

Както съм казвал по-рано - ясно е компанията е добра като бизнес, мениджмънта също е доказано добър. Резултатите са въпрос на време.

Тази година имаше форсмажорни обстоятелства с малоумния закон, които спряха на практика оперативната дейност за половин година. Тази година ще бъде по-слаба от предходните, но какво значение има това, ако фундамента е запазен.

А пък конкретно за тази, така или иначе според мен няма да е чак толкова зле - ето ноември има едни прилични продажби. Ако и през декември направят нещо такова, ще се формира един приличен дивидент. Компанията никога не е била за daily traders или спекуланти.... Тук доходността идва от добрия бизнес, а не от опити за врътки през покупко-продажби на позицията....
                        добре казано

и наистина, спрете да храните троловете
                        destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Защо изобщо се занимаваме с коментарите на разни хейтърчета.

Както съм казвал по-рано - ясно е компанията е добра като бизнес, мениджмънта също е доказано добър. Резултатите са въпрос на време.

Тази година имаше форсмажорни обстоятелства с малоумния закон, които спряха на практика оперативната дейност за половин година. Тази година ще бъде по-слаба от предходните, но какво значение има това, ако фундамента е запазен.

А пък конкретно за тази, така или иначе според мен няма да е чак толкова зле - ето ноември има едни прилични продажби. Ако и през декември направят нещо такова, ще се формира един приличен дивидент. Компанията никога не е била за daily traders или спекуланти.... Тук доходността идва от добрия бизнес, а не от опити за врътки през покупко-продажби на позицията....

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                            ... само дето вече капиталовата и дивидентната ще са с по равни тегла.
                            твърдиш, че от компанията ще искат да им плащаш годишен дивидент за притежанието на акцията ли или по друг начин си представяш отрицателна дивидентна доходност?

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
                              Какво има за хващане - хванали сте 1,20 от дивиденти за 3 г. а хартията от 3лв едва стои вече на 2 лв. (т.е. загубили сте от цена на акция 1 лв) Обща рекапитулация 20 стинки за ... 3 години, има-няма по 7 стинки на година. С оглед на това, и на мен ми се струва, че булсонбсе е прав за това, че може да се намери по-смислено пребиваване на капитала и в други позиции
                              Някои люде от шаш и паника по падналите им шитове и математиката забравили...или нарочно я изкривяват.
                              3 лв никога не е била, а точно 2.20 преди 3 години, което си прави средно 34 чисти стинки годишно за абсолютно пасивен инвеститор, а отделно акциите можеха и доста профитно да си се търгуват с преди/след дивидентен арбитраж.
                              Отделно че някои са/сме влизали ол ин по предни години доста преди да достигне 2 лв картона.

Малко по скромна, ала все пак двуцифрена годишна доходност очаквам и идните години, само дето вече капиталовата и дивидентната ще са с по равни тегла.

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
                                Какво има за хващане - хванали сте 1,20 от дивиденти за 3 г. а хартията от 3лв едва стои вече на 2 лв. (т.е. загубили сте от цена на акция 1 лв) Обща рекапитулация 20 стинки за ... 3 години, има-няма по 7 стинки на година. С оглед на това, и на мен ми се струва, че булсонбсе е прав за това, че може да се намери по-смислено пребиваване на капитала и в други позиции
                                и като сложиш инфлацията и по 7 стотинки няма,
                                ама я кажи по тоя начин сметнато, къде сме сега за последните години в позициите на булсонбсе, може и за бъдещите три години да ни кажеш да ни развеселиш, ще е полезно - все пак за да върви нагоре пазара(не конкретно атера) трябва да има оптимисти и то такива загубили връзка с реалноста
                                “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

Working...
                                X