If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е щом последните 2 години си докарал доходност 3000%, за какво се занимаваш с 5% дивидентна доходност на БФБ
Щото момчето вкарало 1000 лв на форекса при ливеридж 1:100 направило 30 хилки и си мисли че притежава всичките пари на света......сега ще скалпира адванса .....дупе да ни е яко
Хех, е то какво да си пишем очевидни неща. Тука има хора, които с години са в Адванса, аз примерно от 5г. Наистина ли смяташ, че има нова гледна точка за това дружество, на която да ни отвориш? Фундаменталните ТИ открития, като кога да купиш за дивидент и т.н. са нелепи, за да ги коментирам сериозно!
Колега ти като си от 100г в този фонд ,кажи откъде взимат дивидента ? И ако може някакви данни,факти,статистика,отчети и т.н. а не поредните ала-бала приказки ,какъвто е и горния ти пост между впрочем.
Сега като си 5г в тоя фонд, свирки ли трябва да ти правим ??? За някакъв финансов бог ли се смяташ ,или какво ?
Не го видях написано никъде.Вероятно общувате с телепатия в този форум
Хех, е то какво да си пишем очевидни неща. Тука има хора, които с години са в Адванса, аз примерно от 5г. Наистина ли смяташ, че има нова гледна точка за това дружество, на която да ни отвориш? Фундаменталните ТИ открития, като кога да купиш за дивидент и т.н. са нелепи, за да ги коментирам сериозно!
Понеже тук има и някои свестни момчета,ще ви дам един безплатен съвет.От инвеститор който прави 3000% и нагоре.
Прогнозирам около 7% спад в периода до 40 дена,или до края на юни .Ще може да се купи на цени около и малко над 2лв .Ако трябва да гадая, около 2.05лв за акция.После нагоре.Моментната цена е 2.22.
Може и да е препоръка.
Понеже тук има и някои свестни момчета,ще ви дам един безплатен съвет.От инвеститор който прави 3000% и нагоре.
Прогнозирам около 7% спад в периода до 40 дена,или до края на юни .Ще може да се купи на цени около и малко над 2лв .Ако трябва да гадая, около 2.05лв за акция.После нагоре.Моментната цена е 2.22.
Може и да е препоръка.
п.п. Кире,вади си всички спестени пари и тези който имаш в наличност ,и си купи 2 акции.Тамън ще ти стигнат
Колега аз като казах в първия си пост, че не е ликвидна тази акция,вие си мислите, че от нищо не разбирам и почнахте да ме редите.А аз вече бях прегледал всичко около нея.
Гледам за днес
Дневен оборот (лв.) 7 183 ,като от други данни виждам 41к средно дневен
Ми аз не мога да влезна с дни тука,и то трябва да надуя цената доста.Ами ако искам после да продам ? 1 месец ще ми трябва.Ами ако има някаква паника,няма излизане .Кое му е ликвидното ?
Отговора е елементарен,но трябва да си напънеш последните 2 гънки малко по-сериозно
Не знам за гънките, но усещам че тези спорове с теб наистина водят до загуба на такива. Предполагам че така е и с другите които се опитаха да ти помогнат, напразно... Хубав ден.
Чакай сега. Задаваш тотално елементарни въпроси (както ти казах: моите ученици десетокласници знаят много повече от теб), отговаряме ти, - ти започваш да спориш и да четеш лекции, накрая се оказва - според тебе, че ти - невежата - трябвало да ни учиш нас !!! Нищо, че не можеш да прочетеш един елементарен финансов отчет. Ти не знаеш какъв е редът за получаване на дивиденти - ама иначе ний не сме знаели отде идва дивидентът.
Пак питам ,къде в този отчет пише, че дивидента идва основно от препродажба на земя ?????
Вместо 10 пъти да си самовнушаваш колко си велик и т.н., и да пишеш по 10 изречения глупости и откровен спам,отговори на този елементарен въпрос .
Понеже аз виждам ,че в конкретния случай нищо не знаеш
Колега ,нямам против да се уча.Аз затова съм и тук и питам.Опитвам се да разсъждавам логически, и да разбера как работи едно нещо.В случая виждам една огромна дупка,направо хралупа .Нещо което може да се манипулира.За две седмици да вземеш същия дивидент,както и за 1г.
Не съм новак .Чел съм доста ,преди да питам.С инвестирането имам опит и успехи вероятно от повечето от вас.Последните две години съм над 3000%
Всекидневно от няколко години търгувам и се занимавам с къде къде по виолатилни и рискови пазари,така че нищо не може да ме уплаши.
Просто искам да се образовам и разбера как работи този фонд,в частност и БФБ понеже има някакви трохи и тук,който могат са се клъвнат
Другия вариант е, места си го в другия крачол,отивам за 1 ден в Добруджа,купувам земя и после имам задължението ,един ден в годината да ида да си преподпиша договора с арендатора /ако не може онлайн/ и второто задължение ,да си хабя дивидента.И каквото и да стане,война,земетресение ,гиганска финансова криза ,тя земята си ми седи там.Няма кой да я открадне.И винаги ще е нужна и ще става все още и още по дефицитна,съответно и скъпа.Времевия ми период е минимум 5г ,максимум няма.Може да си я оставя и на децата.Това са моите виждания по инвестиране.
Е щом последните 2 години си докарал доходност 3000%, за какво се занимаваш с 5% дивидентна доходност на БФБ
Коментар