IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• излишни нерви тук, макар Курта да си го търси - спомням си го като стар форумец, макар въпросът му да е твърде новобрански

Иначе за 3000% - много елементарно - търгувал е криптошитни, то там, когато летяха магаретата, много аматьори се помислиха за велики. Ама то и 2007 беше същото, даже теми в бг-мама имаше, за една игра, дето ѝ викали "кобукс", та от нея се печелили яки кинти После дойде 2008 и всички такива занулиха, хеле пък "големите играчи" с репата...

А за акцията - супер си е, ще купувам по някое време, може и догодина. Успех на държащите - това е акция, а не еваната и тяхната простотия с лизингите и увеличения на капитала до откат...
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• @kurta007

Ей тука пише от къде идва дивидента: http://www.bse-sofia.bg/?page=Downlo...2017&period=Q5

Тука също тоже: http://www.advanceterrafund.bg/za-in...bjuletin/2018/

Ето за април: http://www.advanceterrafund.bg/filea..._Report-bg.pdf

Коментар

• Може ли да ти дам едни пари да ми ги направиш 3000%? Ти прибираш 90% от печалбата! К'во се занимавам тука с тая мизерна АТЕРА дето дава само 4-5%.

Коментар

• Курта, интересно ми е от къде изпълзя? .. тези 20 години къде и с какво си търгувал така, че да нямаш никаква представа как се търгува на борсата? Принципите са ти тотално неясни, но затова пък самочуствието ти е огромно.

Коментар

• Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнение

Може ли линк и къде точно го пише,понеже гледах точно за това, но не го видях в отчета
            Леле, какви 3000%, какви 5 лева. Това, което питаш е абсолютно елементарно за проверка. Ако с това не можеш да се справиш, незнам с какво можеш. "Храната" по твой адрес е напълно заслужена!

Коментар

Абе какво преподаване ? Аз на тях както виждам ,трябва да преподавам.Нямат идея откъде идва дивидента ,нито са виждали земя на живо и как се обработва
              Първите две три мнения бяха полезни , където казаха хората чрез кои платформи да търгувам и оттам се почна един спам и съвети да "чета" и че съм пълен аматъор
              Не се взимайте за някакви финасови гурута,щото не сте ! Търгувам от 20г ,виж ми акунта.Аз трябва да ви уча,не вие мен
              Както казах, имам над 3000% миналата и по-миналата година.Има ли някой с повече ?
              Аз бих приел съвет как се правят 3000 процента за година ,признаваме си че няма никой с толкова .......дори и с 300 процента няма

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Виж сега,колко точно приходи има компанията от ренти и колко от разлика в цената купува/продава както и др. приходи и разходи, хората са го описали до стотинка в така наречените финансови отчети .Там прочети и ще се убедиш самичък.....
                Може ли линк и къде точно го пише,понеже гледах точно за това, но не го видях в отчета

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  Курта, ти лекции ли ни изнасяш...Много се отвори стс съветите
                  Айде, поредното финансово божество

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
                  Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
                  Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

Коментар

Ок,може и така да е,но ме съмнява.В този случай обаче активите на фонда трябва да намаляват,съответно и цената на акцията,а аз такова нещо не виждам.
                    Запознат с цената на земята през годините,както и колко рента се дава/ла по райони ,пак през годините.
                    Тренда на цената на земята е основно и само нагоре последните години. Как тогава ми кажи ,купуват евтино и продават скъпо и то всяка поредна година ,като тренда е само нагоре ? И говорим не за 1000-2000д а огромни количества на малък пазар.Това трябва да се някакви финансови гурута и магъосници да правят такава печалба,ако както казваш дивидента го взимат от разликите купува/продава и не разпродават активите.
                    Ето аз едва от 5 дена знам за този фон ,и ти казвам че най-малко 70% от дивидента го взимат от рента ,пък вие ме обвинявайте в каквото искате
                    Виж сега,колко точно приходи има компанията от ренти и колко от разлика в цената купува/продава както и др. приходи и разходи, хората са го описали до стотинка в така наречените финансови отчети .Там прочети и ще се убедиш самичък.....

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                      който му го преподава, а не да спори или да му обяснява.
                      Абе какво преподаване ? Аз на тях както виждам ,трябва да преподавам.Нямат идея откъде идва дивидента ,нито са виждали земя на живо и как се обработва
                      Първите две три мнения бяха полезни , където казаха хората чрез кои платформи да търгувам и оттам се почна един спам и съвети да "чета" и че съм пълен аматъор
                      Не се взимайте за някакви финасови гурута,щото не сте ! Търгувам от 20г ,виж ми акунта.Аз трябва да ви уча,не вие мен
                      Както казах, имам над 3000% миналата и по-миналата година.Има ли някой с повече ?

Коментар

• Курта, ти лекции ли ни изнасяш...Много се отвори стс съветите..Да не се е вселил духът на Крез в теб..

Коментар

Помощ е много силна дума Както казах купувам земя в Добруджа и забравям.
                          Исках да разбера логиката как работи "системата".
                          За да научи нещо човек, първо и задължително условие е да вярва на този, който му го преподава, а не да спори или да му обяснява. Или приемаш мнението на колегите, които са си направили труда да ти отделт време и внимание, или казваш, че сме тъпанари и я караш както си знаеш.

Успех!
                          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Колега, аз съм объркан - ти търсиш помощ от форума
                            Помощ е много силна дума Както казах купувам земя в Добруджа и забравям.
                            Исках да разбера логиката как работи "системата".
                            Last edited by kurta007; 21.05.2018, 15:40.

Коментар

Ок,може и така да е,но ме съмнява.
                              Но пък съм запознат с цената на земята през годините,както и колко рента се дава/ла по райони ,пак през годините.
                              Тренда на цената на земята е основно и само нагоре последните години. Как тогава ми кажи ,купуват евтино и продават скъпо и то всяка поредна година ,като тренда е само нагоре ? И говорим не за 1000-2000д а.Това трябва да се някакви финансови гурута и магъосници да правят такава п,ако както казваш дивидента го взимат от разликите купува/продава.
                              Ето аз едва от 5 дена знам за този фон ,и ти казвам че най-малко 70% от дивидента го взимат от рента ,пък вие ме обвинявайте в каквото искате
                              Колега, аз съм объркан - ти търсиш помощ от форума или искаш да помогнеш на форума?
                              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от RAFAL Разгледай мнение

Драги ми колега, този фонд го познавам много добре. Основната част от печалбата за разпределение като дивидент идва от разликата купува-продава на земя през годината.
                                Ок,може и така да е,но ме съмнява.В този случай обаче активите на фонда трябва да намаляват,съответно и цената на акцията,а аз такова нещо не виждам.
                                Запознат с цената на земята през годините,както и колко рента се дава/ла по райони ,пак през годините.
                                Тренда на цената на земята е основно и само нагоре последните години. Как тогава ми кажи ,купуват евтино и продават скъпо и то всяка поредна година ,като тренда е само нагоре ? И говорим не за 1000-2000д а огромни количества на малък пазар.Това трябва да се някакви финансови гурута и магъосници да правят такава печалба,ако както казваш дивидента го взимат от разликите купува/продава и не разпродават активите.
                                Last edited by kurta007; 21.05.2018, 15:32.

Коментар

Working...
                                X