Първоначално изпратено от Joz
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнениеПонеже тук има и някои свестни момчета,ще ви дам един безплатен съвет.От инвеститор който прави 3000% и нагоре.
Прогнозирам около 7% спад в периода до 40 дена,или до края на юни .Ще може да се купи на цени около и малко над 2лв .Ако трябва да гадая, около 2.05лв за акция.После нагоре.Моментната цена е 2.22.
Може и да е препоръка.
Коментар
-
Понеже тук има и някои свестни момчета,ще ви дам един безплатен съвет.От инвеститор който прави 3000% и нагоре.
Прогнозирам около 7% спад в периода до 40 дена,или до края на юни .Ще може да се купи на цени около и малко над 2лв .Ако трябва да гадая, около 2.05лв за акция.После нагоре.Моментната цена е 2.22.
Може и да е препоръка.
п.п. Кире,вади си всички спестени пари и тези който имаш в наличност ,и си купи 2 акции.Тамън ще ти стигнатLast edited by kurta007; 21.05.2018, 18:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАдван терафонд да е от най-ликвидните дружества.
Гледам за днес
Дневен оборот (лв.) 7 183 ,като от други данни виждам 41к средно дневен
Ми аз не мога да влезна с дни тука,и то трябва да надуя цената доста.Ами ако искам после да продам ? 1 месец ще ми трябва.Ами ако има някаква паника,няма излизане .Кое му е ликвидното ?Last edited by kurta007; 21.05.2018, 18:42.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНямам против да те уча да инвестираш - вярвам и нозина тук тоже нямат против
Коментар
-
Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнениеИ аз имам нужда от съвет подобно на колегата Курта007. Моят обаче е как да си го добавя в игнор листа. Къде беше тази настройка?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнение
Отговора е елементарен,но трябва да си напънеш последните 2 гънки малко по-сериозно
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Е щом последните 2 години си докарал доходност 3000%, за какво се занимаваш с 5% дивидентна доходност на БФБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Чакай сега. Задаваш тотално елементарни въпроси (както ти казах: моите ученици десетокласници знаят много повече от теб), отговаряме ти, - ти започваш да спориш и да четеш лекции, накрая се оказва - според тебе, че ти - невежата - трябвало да ни учиш нас !!! Нищо, че не можеш да прочетеш един елементарен финансов отчет. Ти не знаеш какъв е редът за получаване на дивиденти - ама иначе ний не сме знаели отде идва дивидентът.
Вместо 10 пъти да си самовнушаваш колко си велик и т.н., и да пишеш по 10 изречения глупости и откровен спам,отговори на този елементарен въпрос .
Понеже аз виждам ,че в конкретния случай нищо не знаеш
Коментар
-
Колега ,нямам против да се уча.Аз затова съм и тук и питам.Опитвам се да разсъждавам логически, и да разбера как работи едно нещо.В случая виждам една огромна дупка,направо хралупа .Нещо което може да се манипулира.За две седмици да вземеш същия дивидент,както и за 1г.
Не съм новак .Чел съм доста ,преди да питам.С инвестирането имам опит и успехи вероятно от повечето от вас.Последните две години съм над 3000%
Всекидневно от няколко години търгувам и се занимавам с къде къде по виолатилни и рискови пазари,така че нищо не може да ме уплаши.
Просто искам да се образовам и разбера как работи този фонд,в частност и БФБ понеже има някакви трохи и тук,който могат са се клъвнат
Другия вариант е, места си го в другия крачол,отивам за 1 ден в Добруджа,купувам земя и после имам задължението ,един ден в годината да ида да си преподпиша договора с арендатора /ако не може онлайн/ и второто задължение ,да си хабя дивидента.И каквото и да стане,война,земетресение ,гиганска финансова криза ,тя земята си ми седи там.Няма кой да я открадне.И винаги ще е нужна и ще става все още и още по дефицитна,съответно и скъпа.Времевия ми период е минимум 5г ,максимум няма.Може да си я оставя и на децата.Това са моите виждания по инвестиране.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Абе какво преподаване ? Аз на тях както виждам ,трябва да преподавам.Нямат идея откъде идва дивидента ,нито са виждали земя на живо и как се обработва
Първите две три мнения бяха полезни , където казаха хората чрез кои платформи да търгувам и оттам се почна един спам и съвети да "чета" и че съм пълен аматъор
Не се взимайте за някакви финасови гурута,щото не сте ! Търгувам от 20г ,виж ми акунта.Аз трябва да ви уча,не вие мен
Както казах, имам над 3000% миналата и по-миналата година.Има ли някой с повече ?
Твърдиш, че си направил 300 % доходност от нещо (не казваш какво) - може и да си, де - не споря - от криптовалути например - но в същото време напираш за инвестиция, която ще ти носи 4-5% на година... все едно аз да си продам всички инвестиции и да си туря парите в бамката с възможно най-ниската лихва по депозитите. Това е абсурдно.
Но ти си знаеш, аз нямам какво повече да кажа на толкова печеливш инвеститор като тебе.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение@kurta007
Ей тука пише от къде идва дивидента: http://www.bse-sofia.bg/?page=Downlo...2017&period=Q5
Тука също тоже: http://www.advanceterrafund.bg/za-in...bjuletin/2018/
Ето за април: http://www.advanceterrafund.bg/filea..._Report-bg.pdf
Къде пише ,както твърдят всички тук четози фонд го познавам много добре. Основната част от печалбата за разпределение като дивидент идва от разликата купува-продава на земя през годината.
Май ще излезне, че никой от писалите в темата не е наясно,а един "аматъор" чул само преди 5 дена за този фонд знае и ви отваря очите
п.п все пак мерси за линка на колегата,и за времето което е отделил.Така трябва да се общува,а не с нападки и презумцията ,че сме финансови гурута и от всичко разбирамеLast edited by kurta007; 21.05.2018, 17:37.
Коментар
-
Колега ,нямам против да се уча.Аз затова съм и тук и питам.Опитвам се да разсъждавам логически, и да разбера как работи едно нещо.В случая виждам една огромна дупка,направо хралупа .Нещо което може да се манипулира.За две седмици да вземеш същия дивидент,както и за 1г.
Не съм новак .Чел съм доста ,преди да питам.С инвестирането имам опит и успехи вероятно от повечето от вас.Последните две години съм над 3000%
Всекидневно от няколко години търгувам и се занимавам с къде къде по виолатилни и рискови пазари,така че нищо не може да ме уплаши.
Просто искам да се образовам и разбера как работи този фонд,в частност и БФБ понеже има някакви трохи и тук,който могат са се клъвнат
Другия вариант е, места си го в другия крачол,отивам за 1 ден в Добруджа,купувам земя и после имам задължението ,един ден в годината да ида да си преподпиша договора с арендатора /ако не може онлайн/ и второто задължение ,да си хабя дивидента.И каквото и да стане,война,земетресение ,гиганска финансова криза ,тя земята си ми седи там.Няма кой да я открадне.И винаги ще е нужна и ще става все още и още по дефицитна,съответно и скъпа.Времевия ми период е минимум 5г ,максимум няма.Може да си я оставя и на децата.Това са моите виждания по инвестиране.
Браво за УСПЕХА !
Тука не става за теб, сам разбираш - годината има само 365 дни (1/4 от които почивни)! Кога тук да натрупаш 3 000%, ката ден по 3% да правиш пак ще си далече от ЦЕЛТА. ...
( А ти си за съседната тема за УСПЕХА и ПРИЧИНИТЕ за него Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Last edited by inta53; 21.05.2018, 17:12.
Коментар
Коментар