Ако са успели да договорят и да купят земя на 504 от ЕЛАРГ са номер 1.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеОгромни, във времена когато дивидентните акции са на почит за набалончване
Продаваш земи за 1000 лв. примерно, и после купуваш някакви други на значително по ниски цени (не казвам нищо за качество)
От това може да се отчете пачалба, която после се раздава
Не е ли добра и перспективна схема особено на БФБ и по това времеМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеКакив са преспективите пред връткането на обработваема земя?
Продаваш земи за 1000 лв. примерно, и после купуваш някакви други на значително по ниски цени (не казвам нищо за качество)
От това може да се отчете пачалба, която после се раздава
Не е ли добра и перспективна схема особено на БФБ и по това времеThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСосен ръст на печалбата, отлично състояние на дружеството и прекрасни перспективи пред връткането на обработваема земя - това научихме днес от информативното сборище.
Какив са преспективите пред връткането на обработваема земя?
Коментар
-
Когато няма доводи и факти типично за БГ се прибягва към доноси/клевети/неистини. Тъжна БГ картинка.
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеОбикновено пише в теми, където е имало покачване на цената и често след това идва или спад или застой на акцията, а някъде и срив (както беше при Патките, където той беше един от върлите привърженици - ествествено продаде навреме)"където е имало покачване на цената и често след това идва или спад или застой на акцията, а някъде и срив ..." ДАМ
веселяци сте ей
Иначе с този пример ми се връщат едни носталгични чувства, че такава позиция не знам ще видя ли пак някога
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеНе знам за какви 1000 дка говориш, аз казах че продават над 900 защото за първите 3 месеца за продали 12 хил дка на средна 914 лв/дка.
Времето ще покаже кой крив и кой прав!
Поздрави и успех в твоите инвестиции!
Справка : http://www.investor.bg/novini-i-anal...-lvdka,131699/
Мисля, че няма нужда да коментирам. Цифрите са прозрачно ясни. Ясно е къде и какво е продавано.
Не ме разбирайте погрешно. Не съм настроен песимистично и не целя да ви навивам да продавате, за да купувам. Просто осветлявам някои факти, с цел да няма изненадани после. Съжалявам, че развалям идилията, която царува в темата и розовите сънища. Просто е време да се доближим малко повече до реалността и смятам, че моментната цена на книгата си е справедлива.
@ Gekko: Мерси за инфото, ще си запиша в тефтерчето
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеЕ хайде моля ти се, спести ни го! Не всички ги ядем доматите с колците. Всички знаят онези 1000 дка продадени на 1000 лв/дка къде са се намирали и коя категория са били. Както е ясно, че купените на 600 лв не са нито същата категория, нито се намират близо до същото място.Няма нужда да се заблуждаваме едни други. Викаш да разпродададем най-доходоносните земи сега, а после ще го мислим. Голяма печалба ще падне няма що! Все пак си прав, както обикновено някои ще спечелят, други не
Всеки си има глава на раменете, да я ползва по предназначение.
Стара форумна хиена е. Обикновено пише в теми, където е имало покачване на цената и често след това идва или спад или застой на акцията, а някъде и срив (както беше при Патките, където той беше един от върлите привърженици - ествествено продаде навреме)There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеЕ хайде моля ти се, спести ни го! Не всички ги ядем доматите с колците. Всички знаят онези 1000 дка продадени на 1000 лв/дка къде са се намирали и коя категория са били.
Времето ще покаже кой крив и кой прав!
Поздрави и успех в твоите инвестиции!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение3) Да купуват земя на 600, след като преди това са продали над 900 лв за декар ... не, не мисля че е глупаво, мисля че е супер добър ход на мениджмънта от който печелим всички
Успех!Няма нужда да се заблуждаваме едни други. Викаш да разпродададем най-доходоносните земи сега, а после ще го мислим. Голяма печалба ще падне няма що! Все пак си прав, както обикновено някои ще спечелят, други не
Всеки си има глава на раменете, да я ползва по предназначение.
Коментар
Коментар