IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
    Не съм забравил уговорката
    За сега нито еларга е чукнал 1.5 нито брефа 1, но все пак си едни гърди напред.
    Само не сме се уговорили ще вкарваме ли дивидентите в сметките или не?
    А иначе само за протокола съм си купил обратно Еларга.
    ПП: Нямам нито Албена нито ЗХБГ, нито пък имам планове да имам. Само като пример ги давам
    Смятам че задължително влиза в сметката ,защото вече го получих по сметка в ИП !
    Еларга е вече е 1,32 при тези дадености или плюс 7 ст към цената ...
    А за ЗХБГ може и да си прав .......

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Май съм по напред в Еларг от Бреф....как смяташ.
      Не съм забравил уговорката
      За сега нито еларга е чукнал 1.5 нито брефа 1, но все пак си едни гърди напред.
      Само не сме се уговорили ще вкарваме ли дивидентите в сметките или не?
      А иначе само за протокола съм си купил обратно Еларга.
      ПП: Нямам нито Албена нито ЗХБГ, нито пък имам планове да имам. Само като пример ги давам
      Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

Извинявай колега, но ти така ли вземаш инв. решения? По цената на акция ?
        Примерно албена е скъпа защото струва 60 лева а ЗХБГ е евтино защото е 30 стотинки ? Извода е да си купуваме ЗХБГ така ли ?

Май съм по напред в Еларг от Бреф....как смяташ.
        Иначе Албена от 53 като я продава индексният фонд на 46 защо да я не вземеш и въпреки че община Балчик ще продава лятото това е силния сезон за Албенките и там можеш да вземеш...
        Поздрави!
        Иначе ЗХБГ мислех че дъното е на 30 но при ТИМ дъна няма там е растежа....след Х седмици...
        Причините са комплексни и се наричат олигарси.....

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение

Абе, аре няма нужда, една акция на Атера да е по скъпа от акция на Химимпорт

Това е смешно според мен
          Извинявай колега, но ти така ли вземаш инв. решения? По цената на акция ?
          Примерно албена е скъпа защото струва 60 лева а ЗХБГ е евтино защото е 30 стотинки ? Извода е да си купуваме ЗХБГ така ли ?

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
            Тотото, айде обясни пак на 1 от лисунгерите това което попитах в по предния си пост.
            Защо тук е над 2 пъти по раздута цената в сравнение с Агрофинанса ?

Мерси.
            Аз ще ти обясня приятел
            Адванса имат около 60 милиона кеш и доста градска земя, а Агрофинанс имат дългове. За качествата на земята на двете дружества няма да задълбаваме за сега
            Та ако се интересуваш от земеделска земя и адсиците е добре да се разровиш из отчетите според мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
              Тука само лисугери събрани ,всеки иска да купи на ниски цени ,ама с отрицание само в този форум няма да стане
              Тотото, айде обясни пак на 1 от лисунгерите това което попитах в по предния си пост.
              Защо тук е над 2 пъти по раздута цената в сравнение с Агрофинанса ?

Мерси.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                Изостанал си с 50 години в концепцията. Доскоро използвахме земята за да превърнем нефта в храна. Вече не е така. Превръщаме го пряко! Все повече "земеделски" продукти се произвеждат без участието на земя. Краставиците и доматите в момента поголовно се произвеждат в оранжерии където няма и грам земя. Всичко е химически разтвори, изкуствени торове, отопление и осветление.
                Мастъре, значи викаш да си купуваме Неохим
                А за вкуса замисли ли се ?
                Ела да видиш от оранжерийка 35м2 жената каква продукция вади, че и раздава.
                Направил съм я поликарбонатна и съм я скатал в единия край на двора. Райграса ми е 5Х толкова.
                Пръска само със син камък, никакъв друг химикал. А изкуствени торове не се ползват, само тор от калифорнийски червеи. Супер е, купувам си го защото ме мързи да си го произведа сам.А и нямам време.
                Всичко си е био. Ама като седнеш с ракията на тази салата, ммм, няма нищо общо с краставиците и доматите от твойте изкуствени оранжерии.
                За мене и 100м2 на човек земя е предостатъчно, зависи как се гледа.
                Та, искам да кажа - преди е било така и сега пак - земята наистина е най-голямото богатство на тази държава и потенциала за развитие в тая област е несравнимо по-голям в сравнение с който и да е друг сектор от икономиката.
                Last edited by pipbel; 21.04.2012, 13:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  Края на света какъвто го познаваме е близо.
                  Накрая ще остане само един

И все пак, да се върнем на темата

Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
                  Абе, аре няма нужда, една акция на Атера да е по скъпа от акция на Химимпорт

Това е смешно според мен
                  Принципно си прав, Хима е холдинг с много и разнообразни компании. Обаче за това, че е по-евтин от Атерата не мисля че проблема е в самата Атера.

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                    Тука само лисугери събрани ,всеки иска да купи на ниски цени ,ама с отрицание само в този форум няма да стане
                    Светът върви към тотална разруха, очакват ни години на мизерия, като мизерията ще става все по-голяма. Няма смисъл да се държат акции, важното е човек да има изба и половин тон ракия в нея.

Нека всеки който има акции тук да се замисли, какъв е смисъла изобщо да стои на пазара. Да си гледа живота, стига се е занимавал с гупости. Края на света какъвто го познаваме е близо.

Коментар

• Тука само лисугери събрани ,всеки иска да купи на ниски цени ,ама с отрицание само в този форум няма да стане

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнение
                        Дивидента е по-добър от всяка банкова лихва
                        Как стои въпроса с главицата? Или нея ще я изплащат в земя?
                        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Дивидента е по-добър от всяка банкова лихва

Коментар

Той производителя на калашник не фалира ли

Аз не знам. Още не съм инвестирал в този инструмент. Трябва да питаш майстора от къде ги купува

Коментар

Не се тревожи. Това е от онези фалити при които кредиторите пият по една студена вода, а заводът си продължава производството с чисти счетоводни книги!
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Значи правим хедж земя и калашници тогава
                                Геко, аз мога да ти докажа че атера е подценена, а ти може ли да ми докажеш че хима е подценен ? Малко е сложно да изчислиш нали? ЗХБГ е по-лесно. Пробвай там

Коментар

Working...
                                X