Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнениеЯд ли те е, че не напълни навреме? Гледаш ли от тримесечния отчет как вече се заформя втори тлъст дивидент?
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнениеПривет, балонизатори!
Посоката пак ли е само нагоре
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнениеПривет, балонизатори!
Посоката пак ли е само нагоре
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alhimik Разгледай мнениеС 8 549 дка нещата вече изглеждат по иначе. Ще взема и аз да вляза да посмятам да ви проверя, да не бъркате нещо Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеПривет Алхимик,
6,021 дка са купени само през март, за тримесечието са купени 8,549 дка по мои сметки. Прав си за сумичката 4,959 хил лв, което на мен ми се вързва 580 лв на дка. Ами купуват си хората значи на 580, продават си над 900 ... дай боже все така да продължават.
Поздрави и успех ти желая!
Коментар
-
Привет Алхимик,
6,021 дка са купени само през март, за тримесечието са купени 8,549 дка по мои сметки. Прав си за сумичката 4,959 хил лв, което на мен ми се вързва 580 лв на дка. Ами купуват си хората значи на 580, продават си над 900 ... дай боже все така да продължават.
Поздрави и успех ти желая!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеКак е, кой ще коментира отчета на Адванс Терафонд-а? Значи към 31 март вече имат продадени 12,512 дка и предварителни договори за продажба на още 12,216 дка. Успокоихте ли се че дивидента хич няма да е еднократен?
А иначе и покупките не лъжат, успели са да купят над 6 хил дка само за март (чакам да видя цената само, че нещо аз не я открих). Хич не говорим за ликвидация, а за добър бизнес модел според мен.
Коментар
-
Как е, кой ще коментира отчета на Адванс Терафонд-а? Значи към 31 март вече имат продадени 12,512 дка и предварителни договори за продажба на още 12,216 дка. Успокоихте ли се че дивидента хич няма да е еднократен?
А иначе и покупките не лъжат, успели са да купят над 6 хил дка само за март (чакам да видя цената само, че нещо аз не я открих). Хич не говорим за ликвидация, а за добър бизнес модел според мен.
Коментар
-
На 8-ми ще има среща в сградата на Адванс Терафонд
http://www.investor.bg/borsa/10/a/ad...-8-mai,133552/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеЗначи чакаме 1.43 при ЕЛАРГ за да пия мента със спрайт аз или 1 лев преди дивидент или 79 стотинки след дивидент на БРЕФ за да ядеш баничка с боза ти. Нали така
Иначе не помня от кога беше уговорката, но мисля че Адванса от тогава бие по доходност и двете.
Атерата също е ОК..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеСмятам че задължително влиза в сметката ,защото вече го получих по сметка в ИП !
Еларга е вече е 1,32 при тези дадености или плюс 7 ст към цената ...
А за ЗХБГ може и да си прав .......
Иначе не помня от кога беше уговорката, но мисля че Адванса от тогава бие по доходност и двете.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
Коментар