IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Винтилов - и аз не мисля, че е редно да публикуват така, щото в интернет секи може да прочете.
    Да, имам си само 99 - имах малко свободни пари по сметката и рекох да си зема малко, есенес смятам да ги увелича значително... ми ако имах 88 888 примерно ??? Да го публикуват тия простаци в публичното пространство, та да ме думнат разбойниците ли ???

Ти сам написа, че ще имаш за един обяд на морето. Е колко си очаквал да си помислим, че имаш?

Коментар

Винтилов - и аз не мисля, че е редно да публикуват така, щото в интернет секи може да прочете.
      Да, имам си само 99 - имах малко свободни пари по сметката и рекох да си зема малко, есенес смятам да ги увелича значително... ми ако имах 88 888 примерно ??? Да го публикуват тия простаци в публичното пространство, та да ме думнат разбойниците ли ???
      Леле не мога да повярвам, и аз сам на тая борса(въшкарник) от години, и ти имаш самочувствие че търгуваш от 90те години. Аз отдавна съм го казал парички трябжат тук парички трябжат на нашата борса а не само да се пишат безмислени коментари с хиляди. Абе хора вместо да правите по 17000 коментара правете парички и ги инвистирайте на БФБ това е единственият проблем сега нямаме други проблеми и докато се усетим чуьденците пак ще са изкупили всичко на безценица и после ще ни го продават дабъл и трипъл, пък ние ще се радваме на едни 50 %. Да се философства е лесно но правете парички. Импе за миналият месе колко левчета си направил от какжото и да е бизнес, заплата, рента и т.н.?

Коментар

• Бла, бла, блааа, нали все се води акционерна книга.
        Дори да не идеш на събрание, преди него като я качат в Търговския регистър и лъсват задниците.
        Ще рече човек днес кацате на БФБ.

Коментар

• взели са ги от централния депозитар данните
          “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

Наистина няма голямо значение за мен дали са 99 или 99999999. За да си там на теб ти трябва само една.

Чак сега разбирам тази реклама на Ариана по телевизията............ Marian is missing!!!!!..... Няма го когато ти трябва да внесе светлина в това от къде и как са ги взели тези данни и дали това е морално и правилно ?

Коментар

обещавам за инфото, което разпространих да те черпя като се видим - за компенсация - дано да дойдеш....
              а за 150 хилки никой няма да те погледне даже, още повече да те гърми - няма защо

Коментар

• Винтилов - и аз не мисля, че е редно да публикуват така, щото в интернет секи може да прочете.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                  Тази информация трябва да присъства в протокола от събранието, най-малко зареди законността му относно кворума. От друга страна те, като публично дружество са задължени май да го публикуват, но и на мен ми се струва нарушение, въпреки гореизложенвото
                  Логично е да има някаква защита на личните данни или на личността ако щете. Ще трябва да се поровя да видя как стоят нещата.
                  То по тази логика аз няма да стъпя на ОС никога.

Коментар

• Първоначално изпратено от Винтил Разгледай мнение
                    Големи инвеститори сте се насъбрали.....
                    Ама и без това първо с едното краче трябва да пробваме колко е студена водата и после като бай Ганьо целия вътре

Между другото незнам дали дружеството има право да разкрива тази информация. Моля някой ако е по-вещ в тази сфера от мен да каже как стоят нещата.
                    Тази информация трябва да присъства в протокола от събранието, най-малко зареди законността му относно кворума. От друга страна те, като публично дружество са задължени май да го публикуват, но и на мен ми се струва нарушение, въпреки гореизложенвото

Коментар

Т`ва е ного просташко, бе що изнасят класифицирана информация, утре някой ще пусне в публичното пространство инфо де е ключът за моят сейф....

А за вечеря - ми аз не ям крила от пъдпъдъченца, кокенца от колибърчета и чер хайвер - за мен съсна пица с морски плужеци и 2-3 бири си е хубава вечеря.
                      Големи инвеститори сте се насъбрали.....
                      Ама и без това първо с едното краче трябва да пробваме колко е студена водата и после като бай Ганьо целия вътре

Между другото незнам дали дружеството има право да разкрива тази информация. Моля някой ако е по-вещ в тази сфера от мен да каже как стоят нещата.

Коментар

Т`ва е ного просташко, бе що изнасят класифицирана информация, утре някой ще пусне в публичното пространство инфо де е ключът за моят сейф....

А за вечеря - ми аз не ям крила от пъдпъдъченца, кокенца от колибърчета и чер хайвер - за мен съсна пица с морски плужеци и 2-3 бири си е хубава вечеря.
                        Императоре вярно ли е това че ще получиш няма и 24 лева дивидент тук?

Коментар

• Импе гоУем си

Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          Ми аз да не съм ламя, бе?

Ти пък отде знаеш, твойта кожа, колко ще зема?
                          Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Т`ва е ного просташко, бе що изнасят класифицирана информация, утре някой ще пусне в публичното пространство инфо де е ключът за моят сейф....

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Ми аз да не съм ламя, бе?

Ти пък отде знаеш, твойта кожа, колко ще зема?

Е то това ако незнам ???....???

Коментар

• от книгата на акционерите знае
                                “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

Working...
                                X