IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
    Има един такъв АДСИЦ, където купува още земя, купува, но като гледам пазарът го наказва повече /не е мръднал и 1%/

Те имат доста дългове и разходи обаче...

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
      Аз за догодина очаквам не повече от 10-15ст дивидент.

Ако дадат 30ст - не е добре.
      Значи не са си използвали наличния кеш пълноценно.
      Би трябвало да купуват като лами хапките от Еларг цяла година.

ПС А засега само разпродават и си намалят декарите.
      Пазара правилно ги наказва.
      Има един такъв АДСИЦ, където купува още земя, купува, но като гледам пазарът го наказва повече /не е мръднал и 1%/

Коментар

• Аз за догодина очаквам не повече от 10-15ст дивидент.

Ако дадат 30ст - не е добре.
        Значи не са си използвали наличния кеш пълноценно.
        Би трябвало да купуват като лами хапките от Еларг цяла година.

ПС А засега само разпродават и си намалят декарите.
        Пазара правилно ги наказва.
        Last edited by pipbel; 22.05.2012, 16:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
          Продават ви, защото виждат, че процеса е в балонизация. И не са никак даже простаци, щом ви дадоха картофа на макса )))
          Не е препоръка
          Дивидент 25 стинки, очертаващ се такъв за догодина - поне 30 стинки.

И твърдиш, че на Разбойник било "балонизация" ???
          Колко за богът реално според тебе струва тая акция - 55 стинки ли - та за две години да избиеш парите само от дивидент?

Според мен туканка справедлива цена е около 2.68 кинта.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от TRAPPER Разгледай мнение
            Над 1000 евро за декар на струва земята в Гърция - поправете ме ако бъркам
            Тук кога ще ги стигнем ?
            Или там кога ще падне до 500, както продава ATERA?

Коментар

• Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
              Продават ви, защото виждат, че процеса е в балонизация. И не са никак даже простаци, щом ви дадоха картофа на макса )))
              Не е препоръка
              Не съм съгласен...!
              Всичко е психика. Повечето разбраха че парите не са всичко а някой стигнаха до истината че с акции не може да си купиш нищо ако го няма фирмата или предприятието....
              Така че днес си купих АДСИЦ в където се сетите . нищо че е балон. Балон ,балон ама реален и материален....
              Земята е вечна и основата на всичко което е нужно на даден индивид ...Хората са гости...!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                Защо сривате акцията, ве простаци - земетресението не може да навреди на земеделската земя !!!

Пфуй - пак заешки работи !!!
                Не е препоръка

Коментар

• Над 1000 евро за декар на струва земята в Гърция - поправете ме ако бъркам
                  Тук кога ще ги стигнем ?

Коментар

• Кешират печалби Импе. То много промоции и на други места.
                    Де да падаше само тука...и най стойностните падат, виж и МЦХ, бреф , ланд..луда работа. Софикс вече 300, може до 1/2 час и отдоле
                    Дали не се почна гмуркането

Ти използвай да увеличиш че с тия 99 бройки да не те бъзикат вече тука.

Коментар

• Абе, заювци, както сте я подкарали, на 29-ий в 13:18 часът ще си допълня акции с дивидент на 1.68 кинта !!!!

Давайте, сваляйте още !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                        Притесняват се от свръх производство на царевица в САЩ тази година.
                        Когато купуваха се притесняваха от свръх дефицита в Австралия?

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          Защо сривате акцията, ве простаци - земетресението не може да навреди на земеделската земя !!!

Притесняват се от свръх производство на царевица в САЩ тази година.

Коментар

• Защо сривате акцията, ве простаци - земетресението не може да навреди на земеделската земя !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                              Ти сам написа, че ще имаш за един обяд на морето. Е колко си очаквал да си помислим, че имаш?
                              Всеки да си гледа в неговата паничка

Коментар

• Въпросът е принципен. Сам аз казах, че тук си купих инцидентно малка бройка. Основният ми замисъл бе да добера до сборищата им за начало и да проуча компанията по-добре.

Коментар

Working...
                                X