Предвид търговете за земя тук излезнаха много дълновидни . БРАВО
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Всички акции или се качват или падат, и винаги има аргументи за едната или другата посока. При Адванса, тези дето искат покачване имат доводи - цената на земята расте, рентите се качват ...., обаче тези които искат падане казват: абеее това е балон или искам да падне ... но доводи няма, освен, че акциите са се качили много! И аз искам да паднат на 1,88, защото сглупих и имах продажби на толкова, но защо ще падне на толкова не знам и само се надявам някой голям да реши да продава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеЧакам на 1.70, но с малко бройки, че да не станат вечно мои..
(това е демонстрация на дразнене на имащите тук, определено не ми е присъщо)
Коментар
-
Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнениеМаааашала! Сутринта излезнах от Хима и влезнах тука. Със сегашния скок си избих минуса от срива на Химимпорт
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнениеНе бързай толкова и ще те огрее Няма къде да избяга ))
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение"...
"Ако курсовете повече не могат да се качат, то тогава те трябва да паднат."
Няма да казваме, кой го е казал, май не само Владо ПаневLast edited by Vola.X; 24.08.2012, 00:29.Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнениеНе бързай толкова и ще те огрее Няма къде да избяга ))
"Ако курсовете повече не могат да се качат, то тогава те трябва да паднат."
Няма да казваме, кой го е казал, май не само Владо ПаневНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеНяма ли да свалите малко, че да понапазаруваме?
Коментар
-
Те (АТЕРА) тази информация за държавната земя и за компенсаторките я знаят от доста време. Лично аз съм я чувал няколко пъти, когато съм ходил на ежегодните им срещи с акционерите. Така,че аз не се притеснявам и съм сигурен, че отдавна са реагирали адекватно и са се подготвили.
Без препоръки !
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеНикой АДСИЦ няма право по закон.
Това донякъде може да се заобиколи (като ЕЛАРГ), но чрез обслужващо дружество, което е еднолична собственост на АДСИЦ-а, но дори и така може да бъде само в ограничен размер.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
Е ако е така е несправедливо.Сега някой ще купи на ниска цена и ще ги продаде директно на АТЕРА....а другите АДСИЦ и те ли нямат право ...
Това донякъде може да се заобиколи (като ЕЛАРГ), но чрез обслужващо дружество, което е еднолична собственост на АДСИЦ-а, но дори и така може да бъде само в ограничен размер.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NOK Разгледай мнениеДо колкото ми е известно нямат право да купуват компенсаторки
Е ако е така е несправедливо.Сега някой ще купи на ниска цена и ще ги продаде директно на АТЕРА....а другите АДСИЦ и те ли нямат право ...
Коментар
Коментар