Първоначално изпратено от BOBAN1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от NOK Разгледай мнениеДо колкото знам Атера не могат да участват на търговете с компенсаторки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеПип какъв е проблема.При толкова кеш в АТЕРА точно сега е момента да купуват от държавата.Защото ако не го направят те,ще го направят твхните потенциални клиенти
Добре,че тук кешираха доста земя,че при такова предлагане(мисля,че държавата има към 800К декара,май) цените ще се пооталожат.ЕЛАРГ излязоха хитреци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеhttp://www.investor.bg/novini-i-anal...tu-pkb,139085/
Нищо ново под слънцето.
Начело на "държавата" стоят БОКЛУЦИ. С голямо Б.
И пак си уреждат техните си хора.
Добре,че тук кешираха доста земя,че при такова предлагане(мисля,че държавата има към 800К декара,май) цените ще се пооталожат.ЕЛАРГ излязоха хитреци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от наука Разгледай мнениецитирам
Къде пък в България е 334 лв. АТЕРА продава на 900 лв.
А в Румъния е равно и хубаво, като в Добруджа. не като в Плевен и Враца, хълмове та дрънка
Така че тук земята е по-скъпа
Сполай ви
Коментар
-
Първоначално изпратено от Don ArchonЯ погледнете тук .... ..... и кажете вашето мнение !!
Без препоръки !!
средна цена в Румъния от 797 лв. спрямо 334 лв. за дка в България.
А в Румъния е равно и хубаво, като в Добруджа. не като в Плевен и Враца, хълмове та дрънка
Така че тук земята е по-скъпа
Сполай виLast edited by X_Y; 21.08.2012, 14:24.
Коментар
-
http://www.investor.bg/novini-i-anal...tu-pkb,139085/
Нищо ново под слънцето.
Начело на "държавата" стоят БОКЛУЦИ. С голямо Б.
И пак си уреждат техните си хора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАз мисля ного това. И на 30 - доволен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЧе нали господин Донев ти обеща?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениенедей го мисли токлова, мисли как шапка да ми вземеш!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАз мисля ного това. И на 30 - доволен.
Коментар
-
Коментар
Коментар