IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
    Викаш от утре само нагоре
    Не бързай, има време
    Аааа, не викам, тихичък съм

Коментар

• Е баси, разпродажбата днес ?!?

Не знам какво е станало.... определено не е в 6-месечния отчет... някаква скрита новина достъпна за малцина ?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от MiceM Разгледай мнение
        Тайничко се надявах на 1,95 да пазарувам.

аа, може, може....всичко е възможно, но после си тръгва на североизток, дет викат некои спецове туканка

абе точат се всички тук, това е сигурно! ше ги видите скоро как ще се наредят със сосни заявки
        Last edited by pavlin; 12.08.2013, 21:03.
        Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
          Оооо, Софиксов и той си облизва мустака
          Ти заради атерката ли си сбрал толкоз кеш ?
          Нямам мустак

Коментар

• Оооо, Софиксов и той си облизва мустака
            Ти заради атерката ли си сбрал толкоз кеш ?

Коментар

• Първоначално изпратено от MiceM Разгледай мнение
              Викаш от утре само нагоре
              Не бързай, има време

Коментар

• Фермерите на загуба от богатата реколта

Греков: Необходими са 1 млд. лв. за земеделците догодина

Суша гори слънчогледа и царевицата

Коментар

• Първоначално изпратено от pavlin Разгледай мнение
                  даже и под 2 няма да стигне

иначе тук на много спецове им се иска...и си натискат

Коментар

• Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнение
                    Все пак година и половина тази акция вървеше само нагоре. Интересно е дали купилите в този период (ако още не са продали) имат вариант какво да правят при евентуален спад. Тук виждам първа подкрепа на 2 лв, втора - на 1.80. По-надолу не вярвам да отиде.
                    даже и под 2 няма да стигне

иначе тук на много спецове им се иска...и си натискат
                    Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                      Етов - то секи се облизва за по нисичко бе, вкл. и аз

Я кажи как я кара твоя арабски газов батко, да не излезе някой лош дух от бутилката
                      Моя тъпче на 1 място около 4$ напоследък, ма аз съм търпелив - 12 е мишената.
                      Pipbel, батко спи. Очаквам да се събуди Ноември или при някакво развитие на полит. ситуация в Египет и Ирак/Кюрдистан. Успех!

Коментар

• Все пак година и половина тази акция вървеше само нагоре. Интересно е дали купилите в този период (ако още не са продали) имат вариант какво да правят при евентуален спад. Тук виждам първа подкрепа на 2 лв, втора - на 1.80. По-надолу не вярвам да отиде.

Коментар

• Нова голяма сделка на пазара на земеделска земя у нас.
                          Става въпрос за прехвърлянето на 100% от капитала на Серес АД, в чийто портфейл има около 186 000 дка масиви. Имотите са разположение основно в Северозападна (Видин, Враца и Монтана) и Северна Централна България (Велико Търново и Плевен). Купувач е Ромфарм Компани, като новината за това изтече предходната седмица от сайта на Комисията за защита на конкуренцията. В днешният седмичен бюлетин на Централен депозитар пък е регистрирана и самата сделка на извънборсов пазар. Росфарм Компани бе и купувач на ЕЛАРГ Фонд за земеделска земя, като сделката за 180 хил. дка земи бе осъществена на цена от 90 млн. лв. Компанията е собственост на Венелин Георгиев и Тенчо Шиков, които притежават по 50% от капитала й. Така само в разстояние на около година, на пазара на земеделска земя бяха сключени три големи сделки, като предходната бе продажбата на Омега Агро Инвест на Уинслоу ленд инвест АД. Продавач бе Винпром Пещера, а обект на сделката са около 160 дка земи. По този начин за пореден път се затвърди прогнозата на Българската асоциация на собствениците на земеделски земи у нас, дадена в началото на 2013 г. Тогава от асоциацията заявиха, че се очаква повишено търсене на вторичен пазар на земеделска земя, или вече окрупнените парцели.
                          “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                            А защо ли изведнъж се появиха много желаещи да продават? Предполагам че е ей така без причина.
                            Има причина - и тя е - че те са заювци.

Нушенце постъпи добре - избяга на 2.30, трябваше и аз - и сега да се нагувича отново... но винаги подценявам заещината.
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                              е беше ли трейдинга водещата ти акция????
                              същото писа и за саламаджийицата навремето
                              Трейдингът ми е около трета акция... а саламаджийница - смешно - никога не е била дори с 2% тежест в моят портфейл.
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• А защо ли изведнъж се появиха много желаещи да продават? Предполагам че е ей така без причина.

Коментар

Working...
                                X