Първоначално изпратено от puf paf
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от MiceM Разгледай мнениеТайничко се надявах на 1,95 да пазарувам.
аа, може, може....всичко е възможно, но после си тръгва на североизток, дет викат некои спецове туканка
абе точат се всички тук, това е сигурно! ше ги видите скоро как ще се наредят със сосни заявкиLast edited by pavlin; 12.08.2013, 21:03.Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеОооо, Софиксов и той си облизва мустака
Ти заради атерката ли си сбрал толкоз кеш ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от MiceM Разгледай мнениеТайничко се надявах на 1,95 да пазарувам.
Не бързай, има време
Коментар
-
Първоначално изпратено от pavlin Разгледай мнениедаже и под 2 няма да стигне
иначе тук на много спецове им се иска...и си натискат
Коментар
-
Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнениеВсе пак година и половина тази акция вървеше само нагоре. Интересно е дали купилите в този период (ако още не са продали) имат вариант какво да правят при евентуален спад. Тук виждам първа подкрепа на 2 лв, втора - на 1.80. По-надолу не вярвам да отиде.
иначе тук на много спецове им се иска...и си натискатНищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеЕтов - то секи се облизва за по нисичко бе, вкл. и аз
Я кажи как я кара твоя арабски газов батко, да не излезе някой лош дух от бутилката
Моя тъпче на 1 място около 4$ напоследък, ма аз съм търпелив - 12 е мишената.
Коментар
-
Нова голяма сделка на пазара на земеделска земя у нас.
Става въпрос за прехвърлянето на 100% от капитала на Серес АД, в чийто портфейл има около 186 000 дка масиви. Имотите са разположение основно в Северозападна (Видин, Враца и Монтана) и Северна Централна България (Велико Търново и Плевен). Купувач е Ромфарм Компани, като новината за това изтече предходната седмица от сайта на Комисията за защита на конкуренцията. В днешният седмичен бюлетин на Централен депозитар пък е регистрирана и самата сделка на извънборсов пазар. Росфарм Компани бе и купувач на ЕЛАРГ Фонд за земеделска земя, като сделката за 180 хил. дка земи бе осъществена на цена от 90 млн. лв. Компанията е собственост на Венелин Георгиев и Тенчо Шиков, които притежават по 50% от капитала й. Така само в разстояние на около година, на пазара на земеделска земя бяха сключени три големи сделки, като предходната бе продажбата на Омега Агро Инвест на Уинслоу ленд инвест АД. Продавач бе Винпром Пещера, а обект на сделката са около 160 дка земи. По този начин за пореден път се затвърди прогнозата на Българската асоциация на собствениците на земеделски земи у нас, дадена в началото на 2013 г. Тогава от асоциацията заявиха, че се очаква повишено търсене на вторичен пазар на земеделска земя, или вече окрупнените парцели.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеА защо ли изведнъж се появиха много желаещи да продават? Предполагам че е ей така без причина.
Нушенце постъпи добре - избяга на 2.30, трябваше и аз - и сега да се нагувича отново... но винаги подценявам заещината.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениее беше ли трейдинга водещата ти акция????
същото писа и за саламаджийицата навреметоМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар