IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
    Зърнените пазари изглежда започват да се възстановяват дори ипри настоящата много добра година за произовдството. Това е огромен + за цената на земята.
    Пак гледайте царевицата да не изиграе някой номер в следващите месеци.
    съгласен-тепърва според мен цената на акцията ще върви нагоре като около Нова година я очаквам да бъде в диапазона 2.35-2.40

Коментар

• Зърнените пазари изглежда започват да се възстановяват дори ипри настоящата много добра година за произовдството. Това е огромен + за цената на земята.
      Пак гледайте царевицата да не изиграе някой номер в следващите месеци.

Коментар

• от днес вече никой не иска да продава под 2.265,а имаше мераклии на нива около 2.22

Коментар

• Поименно и с телефон - това е за подъраците.
          А може да е за "цедката" на входа !!!!

Коментар

• Ето го :

http://karoll.bg/novini/?tx_ttnews[tt_news]=642&cHash=a808d499967ebc2f5be3a9652d18d688

Коментар

• Първоначално изпратено от Don Archon Разгледай мнение
              Възможно е и да се възползват от ситуацията и да накупят нови 100 хил декара. Кой знае? По принцип имаше една практика да организират среща с акционерите и да обсъждат дейността си и плановете си с тях (2 пъти в годината), но не знам кога ще е или дали е минала. Някой ако има информация може да я сподели. Мисля, че на тази среща би било добре да се зададе този въпрос: смятат ли да се възползват от ситуацията и да купуват още ?

Не е препоръка !!
              срещата не беше ли обявена на ноември?
              лошото е, че ще е в София, а не ми се пътува толкова много
              все пак това не е Софарма трейдинг

Коментар

• Възможно е и да се възползват от ситуацията и да накупят нови 100 хил декара. Кой знае? По принцип имаше една практика да организират среща с акционерите и да обсъждат дейността си и плановете си с тях (2 пъти в годината), но не знам кога ще е или дали е минала. Някой ако има информация може да я сподели. Мисля, че на тази среща би било добре да се зададе този въпрос: смятат ли да се възползват от ситуацията и да купуват още ?

Не е препоръка !!

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
                  Така си е.....А пък,ако продадат още около стотина хил. дка. до края на годината,ще се облажим с цяло левче дивидент...
                  разбирам иронията ти,но все си мисля че 30 ст. е минимума дивидент,който ще се разпредели,а 5 ст. прибавям премия заради силните като цяло месеци,които остават за продажби до края на годината

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                    Я я пак калкулаторчето провери.
                    Според мене са си около 20 ст. засега, и то ако приемем за даденост че ще съберат 100% от рентите.
                    Ти емен емен ще докараш миналогодишния дивидент както си почнал
                    20-22 ст. краен дивидент за 2013 г. Така прогнозирах още преди около 3 месеца. Оставам на тази прогноза.

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                      можем да очакваме и дивидент около 35 ст. но ако направят още продажби до края на годината
                      Така си е.....А пък,ако продадат още около стотина хил. дка. до края на годината,ще се облажим с цяло левче дивидент...

Коментар

Според информацията от следната статия:
                        http://www.investor.bg/novini-i-anal...-dekar,159613/
                        и според моите скромни изчисления: очаквания дивидент излиза на минимум 28 ст., което никак не е зле според мен. Императоре както обикновенно прогнозата ти беше точна относно дивидента, защото си помням, че точно ти беше предвидил 28 ст, но годината още не е свършила, така че е възможно да го надвиши. Според мен 30 ст е напълно вероятно, а ако ни изненадат приятно и пуснат повече .... още по-хубаво. Не забравяйте, че нова година наближава, а според моите наблюдения тогава пазара е в най-горещата си фаза и са възможни доста варианти. Както и да е аз и на 28 ст съм доволен, но все пак пожелавяам на всички участници тука да надхвърлим 30 ст, а оптимистичният ми вариант е 33 ст. Има време да видим резултата от мача.... така че успех на всички.

НЕ Е ПРЕПОРЪКА !!
                        можем да очакваме и дивидент около 35 ст. но ако направят още продажби до края на годината

Коментар

• Май сделките изповядани септември са договорени април – юни. Тогава все още не се знаеше накъде ще духа вятъра. Въпреки това цената е надолу с около 50 лв. Интересно ми е сега на какви цени могат да договорят продажбата примерно на 1 000 декара, което не е много голям пакет.

Коментар

аз пък съм оптимист .... и моя калкулатор все още ми показва 28 ст. ( при 100% събрани ренти разбира се, но и годината не е свършила още така че .... )

не е препоръка !!
                            Нещо не ти е верен калкулатора..Тези 28ст.,според мен, ще станат,ако до края на годината продадат още едни 15 000 дка.......Е,те могат да продадат и много повече,но всичко това е в сферата на предположенията...
                            Мнението ми не е препоръка...

Коментар

• Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнение
                              Не разбирам какво общо има очаквания дивидент с процента събираемост на рентите
                              При по-малко събрани ренти съответно ще има и по-малка печалба за разпределяне ...
                              Капиш ? Съмнявам се това да стане все пак хората са специалисти и си знаят работата.

Не е препоръка !!

Коментар

• Не разбирам какво общо има очаквания дивидент с процента събираемост на рентите

Коментар

Working...
                                X