Първоначално изпратено от fortiss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Don Archon Разгледай мнениеВъзможно е и да се възползват от ситуацията и да накупят нови 100 хил декара. Кой знае? По принцип имаше една практика да организират среща с акционерите и да обсъждат дейността си и плановете си с тях (2 пъти в годината), но не знам кога ще е или дали е минала. Някой ако има информация може да я сподели. Мисля, че на тази среща би било добре да се зададе този въпрос: смятат ли да се възползват от ситуацията и да купуват още ?
Не е препоръка !!
лошото е, че ще е в София, а не ми се пътува толкова много
все пак това не е Софарма трейдинг
Коментар
-
Възможно е и да се възползват от ситуацията и да накупят нови 100 хил декара. Кой знае? По принцип имаше една практика да организират среща с акционерите и да обсъждат дейността си и плановете си с тях (2 пъти в годината), но не знам кога ще е или дали е минала. Някой ако има информация може да я сподели. Мисля, че на тази среща би било добре да се зададе този въпрос: смятат ли да се възползват от ситуацията и да купуват още ?
Не е препоръка !!
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеТака си е.....А пък,ако продадат още около стотина хил. дка. до края на годината,ще се облажим с цяло левче дивидент...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеЯ я пак калкулаторчето провери.
Според мене са си около 20 ст. засега, и то ако приемем за даденост че ще съберат 100% от рентите.
Ти емен емен ще докараш миналогодишния дивидент както си почнал
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеможем да очакваме и дивидент около 35 ст. но ако направят още продажби до края на годината
Коментар
-
Първоначално изпратено от Don Archon Разгледай мнениеСпоред информацията от следната статия:
http://www.investor.bg/novini-i-anal...-dekar,159613/
и според моите скромни изчисления: очаквания дивидент излиза на минимум 28 ст., което никак не е зле според мен. Императоре както обикновенно прогнозата ти беше точна относно дивидента, защото си помням, че точно ти беше предвидил 28 ст, но годината още не е свършила, така че е възможно да го надвиши. Според мен 30 ст е напълно вероятно, а ако ни изненадат приятно и пуснат повече .... още по-хубаво. Не забравяйте, че нова година наближава, а според моите наблюдения тогава пазара е в най-горещата си фаза и са възможни доста варианти. Както и да е аз и на 28 ст съм доволен, но все пак пожелавяам на всички участници тука да надхвърлим 30 ст, а оптимистичният ми вариант е 33 ст. Има време да видим резултата от мача.... така че успех на всички.
НЕ Е ПРЕПОРЪКА !!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Don Archon Разгледай мнениеаз пък съм оптимист .... и моя калкулатор все още ми показва 28 ст. ( при 100% събрани ренти разбира се, но и годината не е свършила още така че .... )
не е препоръка !!
Мнението ми не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнениеНе разбирам какво общо има очаквания дивидент с процента събираемост на рентите
Капиш ? Съмнявам се това да стане все пак хората са специалисти и си знаят работата.
Не е препоръка !!
Коментар
Коментар