IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• днес се очертава лека корекция в цената-сега е момента да се влезе на ниски стойности....да се надяваме че акцията ще възстанови този спад и ще трагне отново нагоре

Коментар

• пожелавам успешна и ползотворна седмица на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
        Van Basten твоя сарказъм определено ме разсмя от сърце
        Е, не - определено не беше сарказъм това.... просто приятелска шегичка. Човека в крайна сметка позна движението на акцията за деня, но не си мисля сериозно, че той е бил с тези малки обеми в края на деня...

Първоначално изпратено от fortiss
        http://f.a.d-cd.net/d837d6u-960.jpg

това е за всеки инвеститор в Адванса
        Хe-хe, размечта ме... марката ми е слабост

Но не мисля, че ще ни подхожда тук... няма как да наобикаляме нивите с нея. Като типични земе(вла)делци, мисля че повече ще ни подхождат едни джипове TOYOTA...

Коментар

• Първоначално изпратено от Don Archon Разгледай мнение
          На срещата на инвеститорите казаха, че имат още сделки за изповядване до края на годината .... така че ...... най-вероятно пътя на акцията ше е на горе .... пък и наближава новогодишното рали ....

Не е препоръка !!
          би ли ни осветлил малко по-подробно какво са казали.Мерси предварително

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
            Еми, признах те !

Сега само кажи все пак как прогнозира движението днес ?

P.S. Само да не си причинил ти този спад от продадените ~1000 акции, за да докажеш тезата си
            Van Basten твоя сарказъм определено ме разсмя от сърце

Коментар

• Първоначално изпратено от daris Разгледай мнение
              Аз като един стар Dj ... имам съвсем друго виждане.
              ... тая работа с хитовете ... я оставете ...

Колелото се върти от много време по един и същ начин, нищо ново не се случва тук ... хитовете са си едни и същи ...

... но скоро ... след отчета ... ще разберем.

Добрия DJ не пуска само стари хитове, нито само в момента които са актуални ... а песни които само той предвижда че ще са бъдещи хитове!

много добре казано

Коментар

• Първоначално изпратено от BGold Разгледай мнение
                Не е нужно да се обосновавам. Просто предупредих
                Еми, признах те !

Сега само кажи все пак как прогнозира движението днес ?

P.S. Само да не си причинил ти този спад от продадените ~1000 акции, за да докажеш тезата си

Коментар

тука уж приключва от много месеци насам-пък DJ-я неспира да ни забавлява с хитове
                  Аз като един стар Dj ... имам съвсем друго виждане.
                  ... тая работа с хитовете ... я оставете ...

Колелото се върти от много време по един и същ начин, нищо ново не се случва тук ... хитовете са си едни и същи ...

... но скоро ... след отчета ... ще разберем.

Добрия DJ не пуска само стари хитове, нито само в момента които са актуални ... а песни които само той предвижда че ще са бъдещи хитове!
                  Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss
                    http://www.capital.bg/biznes/kompani...p=1#storystart

браво на господата от мен, шапка им свалям........
                    все пак земята на България остава българска
                    Ти сериозно ли?

Коментар

тука уж приключва от много месеци насам-пък DJ-я неспира да ни забавлява с хитове
                      Има два вида DJ ....зависи къде живееш - единия постепенно намалява музика, а другия направо дърпа шалтера .
                      Общото е в тъжните физиономии
                      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                        Партито май приключва - плавно, неусетно но пък затова може би и неудържимо

Коментар

• Партито май приключва - плавно, неусетно но пък затова може би и неудържимо
                          Не е препоръка... !!!
                          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
                            Две добре обосновани мнения за начало, наистина деня започва добре.
                            Не е нужно да се обосновавам. Просто предупредих

Коментар

• На срещата на инвеститорите казаха, че имат още сделки за изповядване до края на годината .... така че ...... най-вероятно пътя на акцията ше е на горе .... пък и наближава новогодишното рали ....

Не е препоръка !!
                              Last edited by Don Archon; 15.11.2013, 11:43.

Коментар

• Две добре обосновани мнения за начало, наистина деня започва добре.

Коментар

Working...
                                X