днес се очертава лека корекция в цената-сега е момента да се влезе на ниски стойности....да се надяваме че акцията ще възстанови този спад и ще трагне отново нагоре
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеVan Basten твоя сарказъм определено ме разсмя от сърце
Първоначално изпратено от fortiss
Но не мисля, че ще ни подхожда тук... няма как да наобикаляме нивите с нея. Като типични земе(вла)делци, мисля че повече ще ни подхождат едни джипове TOYOTA...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Don Archon Разгледай мнениеНа срещата на инвеститорите казаха, че имат още сделки за изповядване до края на годината .... така че ...... най-вероятно пътя на акцията ше е на горе .... пък и наближава новогодишното рали ....
Не е препоръка !!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеЕми, признах те !
Сега само кажи все пак как прогнозира движението днес ?
P.S. Само да не си причинил ти този спад от продадените ~1000 акции, за да докажеш тезата си
Коментар
-
Първоначално изпратено от daris Разгледай мнениеАз като един стар Dj ... имам съвсем друго виждане.
... тая работа с хитовете ... я оставете ...
Колелото се върти от много време по един и същ начин, нищо ново не се случва тук ... хитовете са си едни и същи ...
... но скоро ... след отчета ... ще разберем.
Добрия DJ не пуска само стари хитове, нито само в момента които са актуални ... а песни които само той предвижда че ще са бъдещи хитове!
много добре казано
Коментар
-
Първоначално изпратено от BGold Разгледай мнениеНе е нужно да се обосновавам. Просто предупредих
Сега само кажи все пак как прогнозира движението днес ?
P.S. Само да не си причинил ти този спад от продадените ~1000 акции, за да докажеш тезата си
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениетука уж приключва от много месеци насам-пък DJ-я неспира да ни забавлява с хитове
... тая работа с хитовете ... я оставете ...
Колелото се върти от много време по един и същ начин, нищо ново не се случва тук ... хитовете са си едни и същи ...
... но скоро ... след отчета ... ще разберем.
Добрия DJ не пуска само стари хитове, нито само в момента които са актуални ... а песни които само той предвижда че ще са бъдещи хитове!Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortisshttp://www.capital.bg/biznes/kompani...p=1#storystart
браво на господата от мен, шапка им свалям........
все пак земята на България остава българска
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениетука уж приключва от много месеци насам-пък DJ-я неспира да ни забавлява с хитове
Общото е в тъжните физиономииЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеПартито май приключва - плавно, неусетно но пък затова може би и неудържимо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеДве добре обосновани мнения за начало, наистина деня започва добре.
Коментар
-
На срещата на инвеститорите казаха, че имат още сделки за изповядване до края на годината .... така че ...... най-вероятно пътя на акцията ше е на горе .... пък и наближава новогодишното рали ....
Не е препоръка !!Last edited by Don Archon; 15.11.2013, 11:43.
Коментар
Коментар