IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от angelgarba Разгледай мнение
    Цената започна да расте дали пък голямата продажба на + 16 К декара вече не е факт ?
    Според мен са 17000 дка по 4000 лв ...с този отчет само ни подгряха, и януари месец ще научим истината...очакванията са ми за брутален дивидент тук тази година... мнението ми не е препоръка за Търговищка на бфб!

Коментар

• Първоначално изпратено от angelgarba Разгледай мнение
      Цената започна да расте дали пък голямата продажба на + 16 К декара вече не е факт ?
      Явно не...

Коментар

• Към края на месец ноември 2022 г. „Адванс Терафонд“ АДСИЦ притежава 187 086* дка земеделска земя и 60.8 дка земя в урбанизирани територии. През месеца са купени 439 дка земеделски земи при средна цена 1822 лв./дка.
        През месец ноември са продадени 30 дка земеделски земи при цена 4000 лв./дка.

Коментар

• Цената започна да расте дали пък голямата продажба на + 16 К декара вече не е факт ?

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Да, затова съм го подчертал, а ето и от предния бюлетин за септември ;-

Отдаване на земеделските земи под аренда или наем Очакваните приходи за стопанската 2021-2022 г. са 6 023 942 лв., от които са събрани 66.5%. За
            Така е да, данните за предходните години ги има и в сегашния бюлетин, не го бях погледнал когато си писал.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение

Инта, ако се не бъркам се очаква сериозен ръст в приходите от ренти. По спомен последните няколко години бяха около 6 млн.лв.

Да, затова съм го подчертал, а ето и от предния бюлетин за септември ;-

Отдаване на земеделските земи под аренда или наем Очакваните приходи за стопанската 2021-2022 г. са 6 023 942 лв., от които са събрани 66.5%. За

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                Отдаване на земеделските земи под аренда или наем На 01.10. 2022 г. започна новата стопанска година. Очакваните приходи за стопанската 2022-2023 г. са 9 031 896 лв., от които авансово са събрани 24%. За стопанската 2021-2022 г. са събрани 72.5% от дължимите вземания, a за 2020-2021 г.- 99.5%.
                Инта, ако се не бъркам се очаква сериозен ръст в приходите от ренти. По спомен последните няколко години бяха около 6 млн.лв.

Коментар

• Отдаване на земеделските земи под аренда или наем На 01.10. 2022 г. започна новата стопанска година. Очакваните приходи за стопанската 2022-2023 г. са 9 031 896 лв., от които авансово са събрани 24%. За стопанската 2021-2022 г. са събрани 72.5% от дължимите вземания, a за 2020-2021 г.- 99.5%.

Коментар

• Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
                    Колеги мисля си, че прекалено рано слагате тигана на котлона, а рибата още е в морето. Да, и аз искам да има добър дивидент тук, пък защо не и над 10%, като тази година. Аз тук си имам дългосрочно без да го пипам, но за краткосрочните движения тук, правилния подход трябва да е да се търгува това, което се вижда, а не това което искаме да видим.
                    Те да дадът едни милиони като миналата година..пък ти си се учи на борса колкото щеш... купувай слухове,продавай новини!

Коментар

• Колеги мисля си, че прекалено рано слагате тигана на котлона, а рибата още е в морето. Да, и аз искам да има добър дивидент тук, пък защо не и над 10%, като тази година. Аз тук си имам дългосрочно без да го пипам, но за краткосрочните движения тук, правилния подход трябва да е да се търгува това, което се вижда, а не това което искаме да видим.

Коментар

• Първоначално изпратено от acb Разгледай мнение

Понеже зная практиката им да продават всичко находящо се в едно землище - хубави ниви, не толкова хубави ниви , запустели ниви ,
                        затова и съм по консервативен в цената.
                        Ако са читави само и на едно място са много над 2500 лв... на мен ми предлагат толкова за моите трета и четвърта категория а са само 200дкр

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
                          Ааа, не чакахме ли елха тука
                          Може долу на елхата да влезна,може на някой клон.До дивидента е много време,трудно е да се изчисли още.
                          Пък и да видим колко ще е ? и стрували си изобщо да се влиза ? щото ако е малки % и сме по пързалката,няма смисъл.

И елха може да има само и единствено ако падне и затвори свещ под предишния връх ~2.80.А това засега не е станало.
                          Last edited by petrg5s; 28.10.2022, 23:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Ако е добър ,мисля и аз да налазя напролет
                            Ааа, не чакахме ли елха тука

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение

Зависи много в кои район е въпросната земица....но аз залагам на по висока цена от 2600 лв/декар...имам 200декара по нашият край и като знам на какви. Цени ми предлагат да ми ги купят...sky is the limit
                              Понеже зная практиката им да продават всичко находящо се в едно землище - хубави ниви, не толкова хубави ниви , запустели ниви ,
                              затова и съм по консервативен в цената.

Коментар

• Първоначално изпратено от acb Разгледай мнение

Иначе, средна продажна от 2000/дка може да видим, мисля...
                                Това напоследък са им покупните цени, не би трябвало да е под 2400-2500 според мен, още повече, че най-вероятно са комасирани земи

Коментар

Working...
                                X