Първоначално изпратено от angelgarba
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от angelgarba Разгледай мнениеЦената започна да расте дали пък голямата продажба на + 16 К декара вече не е факт ?
- 1 like
Коментар
-
Към края на месец ноември 2022 г. „Адванс Терафонд“ АДСИЦ притежава 187 086* дка земеделска земя и 60.8 дка земя в урбанизирани територии. През месеца са купени 439 дка земеделски земи при средна цена 1822 лв./дка.
През месец ноември са продадени 30 дка земеделски земи при цена 4000 лв./дка.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Да, затова съм го подчертал, а ето и от предния бюлетин за септември ;-
Отдаване на земеделските земи под аренда или наем Очакваните приходи за стопанската 2021-2022 г. са 6 023 942 лв., от които са събрани 66.5%. За
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Инта, ако се не бъркам се очаква сериозен ръст в приходите от ренти. По спомен последните няколко години бяха около 6 млн.лв.
Да, затова съм го подчертал, а ето и от предния бюлетин за септември ;-
Отдаване на земеделските земи под аренда или наем Очакваните приходи за стопанската 2021-2022 г. са 6 023 942 лв., от които са събрани 66.5%. За
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеОтдаване на земеделските земи под аренда или наем На 01.10. 2022 г. започна новата стопанска година. Очакваните приходи за стопанската 2022-2023 г. са 9 031 896 лв., от които авансово са събрани 24%. За стопанската 2021-2022 г. са събрани 72.5% от дължимите вземания, a за 2020-2021 г.- 99.5%.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Отдаване на земеделските земи под аренда или наем На 01.10. 2022 г. започна новата стопанска година. Очакваните приходи за стопанската 2022-2023 г. са 9 031 896 лв., от които авансово са събрани 24%. За стопанската 2021-2022 г. са събрани 72.5% от дължимите вземания, a за 2020-2021 г.- 99.5%.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнениеКолеги мисля си, че прекалено рано слагате тигана на котлона, а рибата още е в морето. Да, и аз искам да има добър дивидент тук, пък защо не и над 10%, като тази година. Аз тук си имам дългосрочно без да го пипам, но за краткосрочните движения тук, правилния подход трябва да е да се търгува това, което се вижда, а не това което искаме да видим.
- 1 like
Коментар
-
Колеги мисля си, че прекалено рано слагате тигана на котлона, а рибата още е в морето. Да, и аз искам да има добър дивидент тук, пък защо не и над 10%, като тази година. Аз тук си имам дългосрочно без да го пипам, но за краткосрочните движения тук, правилния подход трябва да е да се търгува това, което се вижда, а не това което искаме да видим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от acb Разгледай мнение
Понеже зная практиката им да продават всичко находящо се в едно землище - хубави ниви, не толкова хубави ниви , запустели ниви ,
затова и съм по консервативен в цената.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеАаа, не чакахме ли елха тука
Пък и да видим колко ще е ? и стрували си изобщо да се влиза ? щото ако е малки % и сме по пързалката,няма смисъл.
И елха може да има само и единствено ако падне и затвори свещ под предишния връх ~2.80.А това засега не е станало.Last edited by petrg5s; 28.10.2022, 23:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Ако е добър ,мисля и аз да налазя напролет
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Зависи много в кои район е въпросната земица....но аз залагам на по висока цена от 2600 лв/декар...имам 200декара по нашият край и като знам на какви. Цени ми предлагат да ми ги купят...sky is the limit
затова и съм по консервативен в цената.
Коментар
-
Първоначално изпратено от acb Разгледай мнение
Иначе, средна продажна от 2000/дка може да видим, мисля...
Коментар
Коментар