Какъв зор видях, преди време да купя на тия нива, а сега има за всички.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение+1 така е...
че кой не би си купил кола за 20000 на която реалната стойност е 50000
според мен в момента акцията се търгува на абсолютно дъно и то от отделни инвеститори,които разпродават за да избегнат допълнителните рискове,които настоящата ситуация носи...
Не е Препоръка!!!
Не знам кой крив- кой прав, но мен си ме натиснаха -та свят ми се зайде .
Дали за добро или за зло ??? - от другата страна като ме запретнаха по Трасето ,- то Авалци ,Бенчмаркери и Капманци ми обраха и втората от третините на пакета.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dmirkata Разгледай мнение+1
Ако паднем на 2,00 лв пиши ме и мен при спасителите с още едно 150К бр.
че кой не би си купил кола за 20000 на която реалната стойност е 50000
според мен в момента акцията се търгува на абсолютно дъно и то от отделни инвеститори,които разпродават за да избегнат допълнителните рискове,които настоящата ситуация носи...
Не е Препоръка!!!
Коментар
-
The Catcher in the Rye
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеинтересно е че има хора,като теб "загрижени" за нашето финансово благополучие и понеже гледам си се разписал тази вечер ще ни споделиш ли на каква цена си се подготвил да ни спасиш
Ако паднем на 2,00 лв , доста "спаситили" ще се появят ...
Та пиши ме и мен при спасителите с още едно 150К бр.Last edited by Dmirkata; 18.02.2015, 23:42.не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ilioo Разгледай мнениеНезнам как на някои, които притежава 100 000 мил му е все едно дали ще му ги вземат или не
Пиеш ли някакви хапчета? Или наитина мислиш това, което пишеш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Blackhat Разгледай мнениеПредупреждавам ! а тук си е завирате главите като щрауси или се опитвате да излъжите някой .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Blackhat Разгледай мнениеМежду другото мазниците от Карол им все едно ,
щото ще си вземат своето - вързани са с дебели комисионни при продажба /ликвидация на земите т.нар такса управляващото дружество +някои друго подаръче под масата.Така че вие да му мислите.Инсайдърите вече продаваха
Положението е STRONG SELL небих купувал по никъв случай ,спасявайте се
Пиеш ли някакви хапчета? Или наитина мислиш това, което пишеш?Last edited by ilioo; 18.02.2015, 23:40.Не е препоръка за покупко продажба!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Blackhat Разгледай мнениеМежду другото мазниците от Карол им все едно ,
щото ще си вземат своето - вързани са с дебели комисионни при продажба /ликвидация на земите т.нар такса управляващото дружество +някои друго подаръче под масата.Така че вие да му мислите.Инсайдърите вече продаваха
Положението е STRONG SELL небих купувал по никъв случай ,спасявайте сеLast edited by orakula; 18.02.2015, 23:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеХейтваш ли ?
Коментар
-
Между другото мазниците от Карол им все едно ,
Положението е STRONG SELL небих купувал по никъв случай ,спасявайте се
Коментар
-
Първоначално изпратено от Blackhat Разгледай мнениеМежду другото Световната банда (IFC)се знае че ще искат да продават щот си имат предварително определен хоризонт на инвестицията около 10г Те си действат като екуити дружество.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ilioo Разгледай мнениеМного ама много бъркаш, че малко ще са потърпевшите. Ти май изобщо не можеш да си представиш какви ще са последствията. Ти държава без борса виждал ли си в 21век?!? Защото ние ще останем без такава. От SOFIX няма да остане и помен. А за инвеститори може да забравим следващите 10 години, поради простия факт, че как да инвестгираш някъде, където незнаеш с какв закон ще се събудиш или с каква глоба. Инвеститорите обичат да играят прозрачна игра, с правила които да не се променят еи туко така. Няма да продължавам, че ще те заболи главата ако ти опиша картинката която виждам.
Това което прочетох набързо, че ще ме задължават да сключвам договор за 5 години. Какъв е този закон който ще се разпорежда с моето лично имущество?!? и ще ме задължава да сключвам договори който не смятам че са изгодни за мен. Ти на това демокрация ли му казваш?!?
Ясна ми е картинката, ясно ми е и защо се прави, щото някой седи от горе и така казва. Казвам, че са малко директно потърпевшите щото на борсата сме малко, никой не мисли за чуждестранните инвеститори, тях ако може да ги изгоним завинаги и да им вземем бизнеса справка "Белведре". Напълно съгласен с теб за предсказуемостта, която трябва да излъчва държавата, но какво очакваш от финансов министър, който смята, че борсата в Кюстендил е по важна от капиталовия пазар.
Това за задължителното подписване не съм го чел, но в момента аз подписвам 10 годишни договори за арендоване на земята и не мисля, че е проблем. Арендатора обаче е "качествен" и всичко е ОК, а рентата е добра.
Макар и да не ми се иска, смятам, че този ТЪП закон ще мине в този си вид.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ilioo Разгледай мнениеЗвездите ми говорят, че вече се действа по закона, обсъжда се, търси се решение...
Утре току виж и по някоя телевизия споменат за това
А май вече са наясно, че с този закон ако не се направи компромис, тези 8млрд, ще е само първата малка вноска
може би вече са се усетили че този закон в сегашния му вид ще има доста негативно влияние и отзвук не само тук но и като цяло в ЕС и може да последват доста сериозни упреци и коментари от страна на Европейските институции,които да доведат до остър завой в политиката и отмяна или преработване на приетия към момента спорен закон....(не че ще им е за първи път това де...)
Не е Препоръка!!!Last edited by orakula; 18.02.2015, 23:03.
Коментар
Коментар