IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Blackhat Разгледай мнение
    Надявам се, след като отхвърлят тази простотия с новия заем, да имат време да коригират и другата недомислица (но това го виждам не по-рано от Март).
    Много оптимисти явно незнаете че в другите държави има мафия, а в България мафията си има държава а вече и официално ще си имат и територия Един студен душ ще ви доиде отрезняващо .
    Цената отива под 2лева[/QUOTE]

Иска ти се да клъвнеш на по 2 лева ама ....
    На два и под два и аз ще взема
    Не е препоръка за покупко продажба!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
      Аз не съм оптимист за ситуацията, освен ако на тиквите не им засвирят друго на ушенце, но май тоя път ще мине в този си вид. Малко са потърпевшите, не са като при ПФ.
      Много ама много бъркаш, че малко ще са потърпевшите. Ти май изобщо не можеш да си представиш какви ще са последствията. Ти държава без борса виждал ли си в 21век?!? Защото ние ще останем без такава. От SOFIX няма да остане и помен. А за инвеститори може да забравим следващите 10 години, поради простия факт, че как да инвестгираш някъде, където незнаеш с какв закон ще се събудиш или с каква глоба. Инвеститорите обичат да играят прозрачна игра, с правила които да не се променят еи туко така. Няма да продължавам, че ще те заболи главата ако ти опиша картинката която виждам.
      Това което прочетох набързо, че ще ме задължават да сключвам договор за 5 години. Какъв е този закон който ще се разпорежда с моето лично имущество?!? и ще ме задължава да сключвам договори който не смятам че са изгодни за мен. Ти на това демокрация ли му казваш?!?

Коментар

• Надявам се, след като отхвърлят тази простотия с новия заем, да имат време да коригират и другата недомислица (но това го виждам не по-рано от Март).[/QUOTE]

Много оптимисти явно незнаете че в другите държави има мафия, а в България мафията си има държава а вече и официално ще си имат и територия Един студен душ ще ви доиде отрезняващо .
        Цената отива под 2лева

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
          Ами в конкретната ситуация, като се замисля, едва ли може да се направи нещо от страна на Мениджмънта на дружеството.

Тази пресконференция в понеделник и писмата, които са разпратени до различните институции, просто избледняха на фона на поредната бъркотия, която ГЕРБ сътвори...

Държавата е момента се тресе с тия 8 млрд.EUR нов дълг - нека сме реалисти - няма кой да тръгне да се занимава с проблема, който този закон създаде....

Надявам се, след като отхвърлят тази простотия с новия заем, да имат време да коригират и другата недомислица (но това го виждам не по-рано от Март).
          Звездите ми говорят, че вече се действа по закона, обсъжда се, търси се решение...
          Утре току виж и по някоя телевизия споменат за това

А май вече са наясно, че с този закон ако не се направи компромис, тези 8млрд, ще е само първата малка вноска

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=sgwoG7hbwmg

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
              Не ви ли се струва странно, че от атера мълчат?
              Ами в конкретната ситуация, като се замисля, едва ли може да се направи нещо от страна на Мениджмънта на дружеството.

Тази пресконференция в понеделник и писмата, които са разпратени до различните институции, просто избледняха на фона на поредната бъркотия, която ГЕРБ сътвори...

Държавата е момента се тресе с тия 8 млрд.EUR нов дълг - нека сме реалисти - няма кой да тръгне да се занимава с проблема, който този закон създаде....

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                Полаксов - нали ти казвам, че няма как да стане - ако стане, значи утре може да ни съдят и осъдят мене и тебе заради това, че долупосоченият Бонго от Негрия (явяващ се наш съдружник в Атерата) е изнасилил баба си.

Правилните хора не се знае кои са - тия с 1.5-2 МБ инвестиции също не са слаби. А и ако нашите садии с правят на ударени, има и международни съдебни институции - да не говорим, че и чуждите акционери надали ще приемат нещата с лека ръка, но - например тия от ЕС, вероятно ще действат чрез европейските институции.
                Аз не съм оптимист за ситуацията, освен ако на тиквите не им засвирят друго на ушенце, но май тоя път ще мине в този си вид. Малко са потърпевшите, не са като при ПФ.

Коментар

....Импе, кат кажат съдете ни ще ги осъдят и ще се плащат и разходите по делото. В БГ съда работи за правилните хора
                  Полаксов - нали ти казвам, че няма как да стане - ако стане, значи утре може да ни съдят и осъдят мене и тебе заради това, че долупосоченият Бонго от Негрия (явяващ се наш съдружник в Атерата) е изнасилил баба си.

Правилните хора не се знае кои са - тия с 1.5-2 МБ инвестиции също не са слаби. А и ако нашите садии с правят на ударени, има и международни съдебни институции - да не говорим, че и чуждите акционери надали ще приемат нещата с лека ръка, но - например тия от ЕС, вероятно ще действат чрез европейските институции.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от ilioo Разгледай мнение
                    ФАКТ
                    Звездите ми говорят на мен разни неща, но в понеделник ще се поизбистри Така каза Чолаков до понеделник облачно с леки превалявания
                    Сега много облачета има още
                    Може ли да споделиш на лично?
                    Нямам, но имам свободен кеш и ако се избистри "мътилката" ще вляза

Коментар

....Импе, кат кажат съдете ни ще ги осъдят и ще се плащат и разходите по делото. В БГ съда работи за правилните хора
                      ФАКТ
                      Звездите ми говорят на мен разни неща, но в понеделник ще се поизбистри Така каза Чолаков до понеделник облачно с леки превалявания
                      Сега много облачета има още

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                        Законът е неприложим и това е достатъчно. Най-лесното е - Атерата да кажат: "Няма да платим тая глоба 22 КБ - СЪДЕТЕ НИ." И какво? - Не умел адвокат - студент по право да пратят Атерата в съдът, ще им спечели делото !!! Най-простият начин за оборване на обвинението - че дружеството въобще не е и не може да бъде страна по делото, тъй като не е извършило виновното деяние... Атера ли е продала акции на Бонго от Негрия? - Не - а някой друг акционер... е, как може да те съдят за нещо, което някой друг е направил? Това е правен абсурд и просто няма как да мине.

Коментар

• Законът е неприложим и това е достатъчно. Най-лесното е - Атерата да кажат: "Няма да платим тая глоба 22 КБ - СЪДЕТЕ НИ." И какво? - Не умел адвокат - студент по право да пратят Атерата в съдът, ще им спечели делото !!! Най-простият начин за оборване на обвинението - че дружеството въобще не е и не може да бъде страна по делото, тъй като не е извършило виновното деяние... Атера ли е продала акции на Бонго от Негрия? - Не - а някой друг акционер... е, как може да те съдят за нещо, което някой друг е направил? Това е правен абсурд и просто няма как да мине.
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Колкото и да се чудя и мая, ако този закон остане такъв какъвто е в момента от държавицата ни няма да остане и помен. Ако и това което чух от пресконференцията, става въпрос за 21% от БФБ, КТБ ще е като много леко въведение към това което ни очаква и то не за инеститорите, а народа!!!
                            Не мога да разбера, как така и с закон ще ме задължават да си дам земята под аренда за 5 години. Аз може да не искам.
                            Следващия закон ще е най-вероятно "ниви под 8 декъра, задължително да се продадат на някой земевладелец или глоба". Или ниви с повече от 3 ма наследници до 75 дена да се развържат.

Нямам думи. Държавата ни зазлява с всяка изминала секунда.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                              Вече сме на под 700лв/декар, преди дивидента....ако може и до 600 да слезем - супер ще е
                              Всичко върви по план...
                              Всичко върви по план, ама не на инвестиралите тук, а по плана на "пииянките от Пещера". Тия декари като ги смяташ, махаш ли таксата на дружеството

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                                Не ви ли се струва странно, че от атера мълчат?
                                ами на мен и миналата година, когато Фортис питаше единствен тук, пак ми се стори странно! На оса - нищо, на среща с инвеститорите - нищо и сега изненада - стоят като поръсени със ледено студен душ, все едно не знаеха че тоя закон само дето не са го кръстили АТЕРА!!!

Коментар

Working...
                                X