IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Още една хубава акция си заминава към двойката..... заради праветелството....
    е друга пък, покрай првителството тръгна към 7лв

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
      Тез големи акционери, по-големи и по-страшни ли са от Цецо Василев? Наивно е да се смята че парламентарните кратуни ще вземат нещо повече от некоя троха от паницата. Ясно е че зад тях има некой по-голем, дето дърпа паницата.
      не става въпрос за паници, дърпане, политици и др подобни
      предполагам, че ще се осигури ресурс за покупко - продажба на нивите в ново дружество

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
        +1
        тука има големи акционери,които едва ли ще се оставят някакви парламентарни кратуни да им изтеглят паницата под носа.
        Тез големи акционери, по-големи и по-страшни ли са от Цецо Василев? Наивно е да се смята че парламентарните кратуни ще вземат нещо повече от некоя троха от паницата. Ясно е че зад тях има некой по-голем, дето дърпа паницата.

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
          Не ви ли се струва странно, че от атера мълчат?
          Още една хубава акция си заминава към двойката..... заради праветелството....

Коментар

• Първоначално изпратено от марин Разгледай мнение
            Замислям се, дали в случая не могат да се заменят акциите с облигации!
            в това дружество едва ли
            но в ново, което да набере капитал - да

Коментар

• Не ви ли се струва странно, че от атера мълчат?

Коментар

• Вече сме на под 700лв/декар, преди дивидента....ако може и до 600 да слезем - супер ще е
                Всичко върви по план...

Коментар

• Замислям се, дали в случая не могат да се заменят акциите с облигации!

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                    +1
                    тука има големи акционери,които едва ли ще се оставят някакви парламентарни кратуни да им изтеглят паницата под носа...предполагам сега в Адванса се работи на високи скорости и се разработват различни варианти за преодоляване на възникналия проблем.....като цяло съм оптимист за бъдещето на компанията,но си мисля че в момента се търгува при цена отнасяща се към най-негативните сценарии...
                    ..и между другото не съм продал от миналата седмица досега нито 1(една)акция
                    Не е Препоръка!!!
                    +1
                    мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                      и това ще стане с помоща на най-големите акционери в момента
                      +1
                      тука има големи акционери,които едва ли ще се оставят някакви парламентарни кратуни да им изтеглят паницата под носа...предполагам сега в Адванса се работи на високи скорости и се разработват различни варианти за преодоляване на възникналия проблем.....като цяло съм оптимист за бъдещето на компанията,но си мисля че в момента се търгува при цена отнасяща се към най-негативните сценарии...
                      ..и между другото не съм продал от миналата седмица досега нито 1(една)акция
                      Не е Препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                        Ако се стигне до продажба на нивите на Адванса, цената на акцията ще е нещо около настоящите нива. Няма да има губещи от ледна точка на пари за момента. Губещи ще са косвето капиталовия пазар, собствениците на земя, които ще продават скоро и др подобни.
                        Напрежението на пазара поне малко ще се понижи.
                        Може обаче Адванса да направят нов фонд или трансформация на този. Нивите да се продадат на друг фонд, в който да дават парите под формата на заем и да получаваш лихва или нещо подобно. Помислете в тази насока. Аз залагам на този вариант.
                        и това ще стане с помоща на най-големите акционери в момента

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          Ако законът бъде приложен: то ощетени ще бъдат милиони хора - защото пенсионно осигуряващите се щат-не щат, инвестират в АДСИЦ-ове (в Атерата - 7 от 9 УПФ-фонда), ако компаниите после си търсят правата и осъдят държавата, пак данъкоплатците ще плащат, а не подчовеци като менда и каймакаминът и черешарят и картофоглавият.

Проблемът в тая държава е, че няма ЛИЧНА отговорност за безобразията на политици, садии, ушеви и т.н. държавни лапачи.

Форти може и да ме критикува, ама аз друг начин, освен кълцане на тимберици, не виждам - противодържавната дейност трябва да се наказва със смърт - в Китай такива политици ги застрелват в малкият мозък.
                          Ако се стигне до продажба на нивите на Адванса, цената на акцията ще е нещо около настоящите нива. Няма да има губещи от ледна точка на пари за момента. Губещи ще са косвето капиталовия пазар, собствениците на земя, които ще продават скоро и др подобни.
                          Напрежението на пазара поне малко ще се понижи.
                          Може обаче Адванса да направят нов фонд или трансформация на този. Нивите да се продадат на друг фонд, в който да дават парите под формата на заем и да получаваш лихва или нещо подобно. Помислете в тази насока. Аз залагам на този вариант.

Коментар

• Аз почвам да си мисля някакви още по-конспиративни теории, ама то в тази среда как да не... освен, че тази простотия помага на пловдивските кандидат милиардери, реално ако ПФ понесат загуби това също ще подкрепи и идеята на ГЕРБ за това, колко лоши са ПФ, а при НОИ всичко е харашо. Малко става с един удар два заека. И това точно в момента, в който се спретна парламентарна комисия с мандат 3 месеца за проверка на ПФ.

Коментар

• Ще бъдат ощетени всички собственици на земеделска земя защото такова събитие ще повлияе негативно на цената на земята

Коментар

• Ако законът бъде приложен: то ощетени ще бъдат милиони хора - защото пенсионно осигуряващите се щат-не щат, инвестират в АДСИЦ-ове (в Атерата - 7 от 9 УПФ-фонда), ако компаниите после си търсят правата и осъдят държавата, пак данъкоплатците ще плащат, а не подчовеци като менда и каймакаминът и черешарят и картофоглавият.

Проблемът в тая държава е, че няма ЛИЧНА отговорност за безобразията на политици, садии, ушеви и т.н. държавни лапачи.

Форти може и да ме критикува, ама аз друг начин, освен кълцане на тимберици, не виждам - противодържавната дейност трябва да се наказва със смърт - в Китай такива политици ги застрелват в малкият мозък.
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X