Аз пък си взех доста, щото съм гаден спекулант.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
преди малко разговарях с господин А.Димитров(ДВИ-то),който сподели че Адванса имат официално становище по въпроса,но чакат официалното обнародване на закона в държавен вестник,което щяло да се състои или утре или началото на другата седмица...
та да видим адванса какво са подготвили в своя защита
Не е Препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение...
Взех си малко, защото цялата тази работа ми се вижда твърде голяма небивалица, за се случи, дори и за БГ.
Да видим какво ще стане.
Жалко че хора пак ще загубят пари подвеждайки се по емоции, а не разум...
Коментар
-
аз реших да прочета самото писмо с което учасниците в пресконференцията са се обърнали към институциите и разгледах сайтовете на БФБ, АИКБ, БАДДПО, БАЛИП, БАУД на нито един от сайтовете няма дори публикувана новина за състоялата се пресконференция
да не са се разбрали едните(законотворците) да си оправят нещата, а другите да не вдигат много шум да ги излагат - вече незнам как да тълкувам събитията“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Здравейте, лично аз излязох / частично , имам още/ заради оглушителната тишина от страна на Атера по този въпрос както през октомври така и в момента вече повече от седмица след приемането на поправките. Смятам това за недопустимо.
Моля за извинение ако това е някакъв тактически ход на мълчание с оглед да не се изнася инфо относно стратегически ходове от страна на ръководството на Атера.
Все пак смятам че едно "...Взели сме всички необходими мерки, всякакви негативни сценарии няма да ни засегнат...." щеше да е добре от страна на ръководството на Атера
Мнението ми не е препоръка за покупко/продажба
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеДобре бе хора, след като този закон е предложен още преди 9 месеца и в този момент единственото нещо което се променя е момента от който влизат глобите в сила. Вместо Октомври сега го местят Май. Едва ли Атерата не са го имали предвид за Окт, че изместването с 5 месеца просто да съсипе всичко. Смешно е подобна паника да се създава от това това и да се отразява на акцията по този начин. Но всеки си преценява и действа както намери за добре.
Коментар
-
Добре бе хора, след като този закон е предложен още преди 9 месеца и в този момент единственото нещо което се променя е момента от който влизат глобите в сила. Вместо Октомври сега го местят Май. Едва ли Атерата не са го имали предвид за Окт, че изместването с 5 месеца просто да съсипе всичко. Смешно е подобна паника да се създава от това това и да се отразява на акцията по този начин. Но всеки си преценява и действа както намери за добре.
Коментар
Коментар