IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 1984 Разгледай мнение
    Имаше една институция,която следи за манипулации и злоупотреби всякакви на пазара,а и заплати добри получават от нашите данъци(както и дупедатите). Та някой чел ли е мнение на кафеджии за въпросния закон и как точно ще се имплементира Така де,да стане още веднъж ясно кой кой е
    аз лично не съм, ама си спомням за една дебитна/кредитна карта колко интервюта и ефирно време се отдели
    “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Имаше една институция,която следи за манипулации и злоупотреби всякакви на пазара,а и заплати добри получават от нашите данъци(както и дупедатите). Та някой чел ли е мнение на кафеджии за въпросния закон и как точно ще се имплементира Така де,да стане още веднъж ясно кой кой е

Коментар

• Какво стана с бюлетина за месец Януари?
        Трябваше вече да е публикуван?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
          Сигнала за тази простотия дали стигна до Президента?
          Защо ако е стигнал навреме и той въпреки това го е пуснал без вето, се е посрамил яко и той, барабар с кухите депутати които го приеха!
          Ако миналата година е върнат от него, няма как да го върне пак
          Не е препоръка за покупко продажба!!!

Коментар

• Сигнала за тази простотия дали стигна до Президента?
            Защо ако е стигнал навреме и той въпреки това го е пуснал без вето, се е посрамил яко и той, барабар с кухите депутати които го приеха!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
              То становище и аз имам, важното е план за действие да имат
              становище,план...думата която съм използвал едва ли е от такова значение....по важното според мен е да видим какво ще отговорят от дружеството и какви ще са техните действия за разрешаване на възникналия казус...като оставам оптимист по позицията
              успех на всички колеги
              Не е Препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                Винаги могат да направят ново дружество, на което да прехвърлят земята при определени условия за да не ощетят текущите акционери, докато променят закона...ако не - ще продават след това без да бързат...
                Идеята не е лоша но мисля, че е неизпълнимо.

Коментар

• колегата fortiss днес го няма интересно ми е той какво мисли по въпроса.

Първоначално изпратено от ilioo Разгледай мнение
                  Pod tazi cena vece e bezmislenno, pazarna 196 mil, 50 mil kesh, 16 mil w regulciq, zemqta stana na 600lv. Na tazi cena se prodava nared

Коментар

• Първоначално изпратено от ilioo Разгледай мнение
                    Pod tazi cena vece e bezmislenno, pazarna 196 mil, 50 mil kesh, 16 mil w regulciq, zemqta stana na 600lv. Na tazi cena se prodava nared
                    Mоже, може, още може.
                    Не забравяй че кеша и регулацията я стигнат за глобите я не.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
                      Да, но продажбата трябва да стане за два месеца!
                      Винаги могат да направят ново дружество, на което да прехвърлят земята при определени условия за да не ощетят текущите акционери, докато променят закона...ако не - ще продават след това без да бързат...

Коментар

Не и ако ни очешат с 22 КБ. Друг въпрос, че ако ни, всеки акционер може да съди и без проблем да осъди държавата.
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t
                          трябва да се намери начин темата да се вкара в сутрешните блокове на телевизиите, но е малко скучна и неразбираема за масовия зрител, затова и пресконференцията на асоциациите и бфб не хвана дикиш. виж ако се намекне, че става дума за лобизъм, за да си купи някой земи на безценица, може и да им стане интересно.
                          Няма да е скучно за масовият зрител, ако разбере, че с тоя закон за пореден път го ОЧЕСВАТ !!! Колко са назад ПФ дори само до моментът, дори само от спадът на Атерата от 2.6 на 2.3 кинта?От това не са ли назад партидите на хората? Кой отговаря за това, ако не менда, черешарчето и останалите изроди?
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Да, но продажбата трябва да стане за два месеца!

Коментар

• Pod tazi cena vece e bezmislenno, pazarna 196 mil, 50 mil kesh, 16 mil w regulciq, zemqta stana na 600lv. Na tazi cena se prodava nared
                              Не е препоръка за покупко продажба!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                                преди малко разговарях с господин А.Димитров(ДВИ-то),който сподели че Адванса имат официално становище по въпроса,но чакат официалното обнародване на закона в държавен вестник,което щяло да се състои или утре или началото на другата седмица...
                                То становище и аз имам, важното е план за действие да имат
                                Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Working...
                                X