Първоначално изпратено от 1984
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеСигнала за тази простотия дали стигна до Президента?
Защо ако е стигнал навреме и той въпреки това го е пуснал без вето, се е посрамил яко и той, барабар с кухите депутати които го приеха!Не е препоръка за покупко продажба!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеТо становище и аз имам, важното е план за действие да имат
успех на всички колеги
Не е Препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеВинаги могат да направят ново дружество, на което да прехвърлят земята при определени условия за да не ощетят текущите акционери, докато променят закона...ако не - ще продават след това без да бързат...
Коментар
-
колегата fortiss днес го няма интересно ми е той какво мисли по въпроса.
Първоначално изпратено от ilioo Разгледай мнениеPod tazi cena vece e bezmislenno, pazarna 196 mil, 50 mil kesh, 16 mil w regulciq, zemqta stana na 600lv. Na tazi cena se prodava nared
Коментар
-
Първоначално изпратено от ilioo Разгледай мнениеPod tazi cena vece e bezmislenno, pazarna 196 mil, 50 mil kesh, 16 mil w regulciq, zemqta stana na 600lv. Na tazi cena se prodava nared
Не забравяй че кеша и регулацията я стигнат за глобите я не.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнениеДа, но продажбата трябва да стане за два месеца!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ilioo Разгледай мнениеPod tazi cena vece e bezmislenno, pazarna 196 mil, 50 mil kesh, 16 mil w regulciq, zemqta stana na 600lv. Na tazi cena se prodava naredМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6tтрябва да се намери начин темата да се вкара в сутрешните блокове на телевизиите, но е малко скучна и неразбираема за масовия зрител, затова и пресконференцията на асоциациите и бфб не хвана дикиш. виж ако се намекне, че става дума за лобизъм, за да си купи някой земи на безценица, може и да им стане интересно.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениепреди малко разговарях с господин А.Димитров(ДВИ-то),който сподели че Адванса имат официално становище по въпроса,но чакат официалното обнародване на закона в държавен вестник,което щяло да се състои или утре или началото на другата седмица...Пътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар