IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
    щом ти си на това мнение значи е наближил момента да се допълва
    иначе по същество чакаме официалното изявление на Атера по този въпрос.
    Днес ДВИ-то господин А.Димитров с когото разговарях каза че чакат обнародването на закона в държавен вестник вероятно наяалото на следващата седмица,за да могат и те официално да изразят позицията си по възникналия казус.Чудесен момент според мен за влизане на по-рисково настроените играчи на БФБ.
    Не е Препоръка!!!
    Направо да заплашат със съдебни искове, при нужда пред европейските съдебни институции.
    По принцип съм ЗА ограничение разни бонговци да ни изкупуват земята - но не може да бъде санкционирана публична компания за това, че е публична и акциите и се търгуват свободно и че Бонго си е купил акция от някой Ганю, при това без Ганю да знае, че е продал на Бонго и без дружеството да има каквото и да е участие в сделката... а накрая всички ние да плащаме глобата заради това.

Да направят механизъм, който да не позволява на бонговците да купуват акции от определени дружества - просто няма друг начин.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
      Кой събаря
      Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
      ГЕРБ
      +1

Измислих начин да накарам бат Бойко да ми компенсира част от нервите, които ми потроши тук....

Надявам се да ми плати скромен хонорар, за слогана който измислих за ГЕРБ за следващата кампания:

"Градим магистрали и черешови градини !
      Унищожаваме Борси, Пенсионни системи, Банки, Фискални резерви и всякакъв род друга Икономичека дейност !"

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
        Не мога да повярвам, че това е краят на този бизнес !!!!!!!!!!!!Някой накара властта (стари и нови) да "вземе" толкова глупаво решение.
        Преди години ходовете на правителствата бяха нагласени от време на време. Сега НАРЕД !!!!!!!!!!
        щом ти си на това мнение значи е наближил момента да се допълва
        иначе по същество чакаме официалното изявление на Атера по този въпрос.
        Днес ДВИ-то господин А.Димитров с когото разговарях каза че чакат обнародването на закона в държавен вестник вероятно наяалото на следващата седмица,за да могат и те официално да изразят позицията си по възникналия казус.Чудесен момент според мен за влизане на по-рисково настроените играчи на БФБ.
        Не е Препоръка!!!

Коментар

• http://www.agweb.com/article/john-de...A-alison-rice/

Хората какво правят, а ние с лобистки решения се борим !!!!!

Коментар

• Не мога да повярвам, че това е краят на този бизнес !!!!!!!!!!!!
            Някой накара властта (стари и нови) да "вземе" толкова глупаво решение.
            Преди години ходовете на правителствата бяха нагласени от време на време. Сега НАРЕД !!!!!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
              Не знам ,ама таз акция където я смятахме за "банка " и сигурен пристан на париците ни ,почна да издиша ....Баси ...и БФБ -то ако е показател за икономиката ..Жална ни е майка
              Тука най -страхливите пари ли идват ,където и да стане нещо все мечките играят
              Не зная: но сега гледах движението на борсовите индекси и сравнявах Софиксът ни с останалите... с източноевропейските - за другите не смея да мечтая. Е, ако не броим индексът на подложената на икономическа блокада от ЕС, САЩ и още няколко държавици Русия - няма друг, който да се е сринал и наполовина колкото Софиксът !!! Дали това не се дължи на уродите, които управляват държавата?
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от ilioo Разгледай мнение
                Дивидентчето да сметнем
                :-) Не, нямам акции зада смятам дивидент. Просто следя тази позиция с любопитство.

Коментар

• Не знам ,ама таз акция където я смятахме за "банка " и сигурен пристан на париците ни ,почна да издиша ....Баси ...и БФБ -то ако е показател за икономиката ..Жална ни е майка
                  Тука най -страхливите пари ли идват ,където и да стане нещо все мечките играят

Коментар

• Първоначално изпратено от ilioo Разгледай мнение
                    явно не се канят да плащат глоби
                    Заделят за разходите по ликвидацията ...

Коментар

• прес кой брокер минаха пакетите?
                      Не е препоръка за покупко продажба!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Dimov Разгледай мнение
                        Само за инфо. Днес Атера депозира 6 млн. лева в ОББ до 15 Юни 2015
                        явно не се канят да плащат глоби

Коментар

Това не би трябвало да го знаеш , а още по-малко да го казваш
                          Внимавай за Big Brother!!!

Коментар

хммммм защо там ? това не им е банката
                            от продажба на акции? кеш? кой ги внесе?
                            моля за повече информация

Коментар

• Само за инфо. Днес Атера депозира 6 млн. лева в ОББ до 15 Юни 2015

Коментар

• Първоначално изпратено от pkbg Разгледай мнение
                                Какво стана с бюлетина за месец Януари?
                                Трябваше вече да е публикуван?
                                Дивидентчето да сметнем

Коментар

Working...
                                X