IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнение
    Това звучи логично. Само дето не знам дали ще ги спаси от глобите по новия закон.
    Защо да не ги спаси? Ако тръгнат на продаване, то ще е ясно, че е заради закона, ясно че веднага няма да продадат всичко (макар, че не бих се учудило и ако се намери кандидат), мисля, че ще могат да спасят милионките за акционерите, вместо да натъпчат с тях гушата на черешаря...
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
      Какво би предложил ако си ти боса? Ликвидация !?
      Това звучи логично. Само дето не знам дали ще ги спаси от глобите по новия закон.

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
        Аз лично не съм чел никъде нищо. Чудя се само на самото дружество и на Карол - миналата година още февруари обявиха прогнозен дивидент, сега мълчат като... Да им имам ПР-ите и анализаторите, цял ден се чудят какво да правят и имитират работа. Докога Каролев ще ги търпи, не ми е ясно
        Какво би предложил ако си ти боса? Ликвидация !?
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от mvr0306 Разгледай мнение
          Колко ще е дивидента, някой има ли идея +/- 2-3 ст?
          Аз лично не съм чел никъде нищо. Чудя се само на самото дружество и на Карол - миналата година още февруари обявиха прогнозен дивидент, сега мълчат като... Да им имам ПР-ите и анализаторите, цял ден се чудят какво да правят и имитират работа. Докога Каролев ще ги търпи, не ми е ясно

Коментар

• Колко ще е дивидента, някой има ли идея +/- 2-3 ст?

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
              И аз това си мислех, дали някой няма вътрешно инфо....

Но предполагам, все нещо щеше да се е чуло... поне от типа "очаква се... внесено е предложение...." или нещо от сорта.
              Инсайдърското инфо е най ценно в днешните "мътни води".Ако знаеш колко си прав само............. http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...-zemite-191130 (Не е препоръка за нищо разбира се.)

Коментар

• Първоначално изпратено от dzk Разгледай мнение
                Някой май има информация по случая. От два-три дни минават разни пакети и цената се покача....
                И аз това си мислех, дали някой няма вътрешно инфо....

Но предполагам, все нещо щеше да се е чуло... поне от типа "очаква се... внесено е предложение...." или нещо от сорта.

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
                  И аз така смятам , но съм се зарекъл че докато не видя промени в закона за земеделската земя съм ПАС.
                  Виждам че не само АДВАНСА ,но и всичко друго рязко поскъпва и не изключвам възможността външни инвеститори да наливат в подценени борси от новият КЕШ без да са много наясно с нашите закончета.
                  Аз принципно: ПАС. Още преди тия идиотии допълних желаната от мен бройка и просто изчаквах да видя какво ще стане - сринаха се бръзо, за да избягам, а като станаха под около 2.44, вече нямаше смисъл.
                  Въпреки това все още не съм се отказал от своето решение - да извадя част от парите си извън съсипваната ни от бойкоборисовщината държава.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
                    И аз така смятам , но съм се зарекъл че докато не видя промени в закона за земеделската земя съм ПАС.
                    Виждам че не само АДВАНСА ,но и всичко друго рязко поскъпва и не изключвам възможността външни инвеститори да наливат в подценени борси от новият КЕШ без да са много наясно с нашите закончета.
                    Любимото ми време - когато се появят балъците с мнооого пари.
                    Хитреците тогава гледат така:
                    Не е препоръка!
                    Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

Някой май има информация по случая. От два-три дни минават разни пакети и цената се покача....
                      Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

И на мен на нещо такова ми намирисва.

Коментар

• Някой май има информация по случая. От два-три дни минават разни пакети и цената се покача....

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                            земеделската земя отново излиза на мода като ниско рискова инвестиция
                            http://www.investor.bg/novini-i-anal...mpanii-190866/
                            За модерните инвститори предлагам 24 дкр до Годеч, за 444 лв на декар.....

Коментар

• земеделската земя отново излиза на мода като ниско рискова инвестиция
                              http://www.investor.bg/novini-i-anal...mpanii-190866/

Коментар

• Има и друг вариант -на всички се дава Европейско или Българско гражданство ,че може да оправим и демографията така

Коментар

Working...
                                X