Първоначално изпратено от orchis
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеКакво би предложил ако си ти боса? Ликвидация !?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеАз лично не съм чел никъде нищо. Чудя се само на самото дружество и на Карол - миналата година още февруари обявиха прогнозен дивидент, сега мълчат като... Да им имам ПР-ите и анализаторите, цял ден се чудят какво да правят и имитират работа. Докога Каролев ще ги търпи, не ми е ясноНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от mvr0306 Разгледай мнениеКолко ще е дивидента, някой има ли идея +/- 2-3 ст?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеИ аз това си мислех, дали някой няма вътрешно инфо....
Но предполагам, все нещо щеше да се е чуло... поне от типа "очаква се... внесено е предложение...." или нещо от сорта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dzk Разгледай мнениеНякой май има информация по случая. От два-три дни минават разни пакети и цената се покача....
Но предполагам, все нещо щеше да се е чуло... поне от типа "очаква се... внесено е предложение...." или нещо от сорта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеИ аз така смятам , но съм се зарекъл че докато не видя промени в закона за земеделската земя съм ПАС.
Виждам че не само АДВАНСА ,но и всичко друго рязко поскъпва и не изключвам възможността външни инвеститори да наливат в подценени борси от новият КЕШ без да са много наясно с нашите закончета.
Въпреки това все още не съм се отказал от своето решение - да извадя част от парите си извън съсипваната ни от бойкоборисовщината държава.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеИ аз така смятам , но съм се зарекъл че докато не видя промени в закона за земеделската земя съм ПАС.
Виждам че не само АДВАНСА ,но и всичко друго рязко поскъпва и не изключвам възможността външни инвеститори да наливат в подценени борси от новият КЕШ без да са много наясно с нашите закончета.
Хитреците тогава гледат така:
Не е препоръка!Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dzk Разгледай мнениеНякой май има информация по случая. От два-три дни минават разни пакети и цената се покача....
Виждам че не само АДВАНСА ,но и всичко друго рязко поскъпва и не изключвам възможността външни инвеститори да наливат в подценени борси от новият КЕШ без да са много наясно с нашите закончета.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеземеделската земя отново излиза на мода като ниско рискова инвестиция
http://www.investor.bg/novini-i-anal...mpanii-190866/
Коментар
-
земеделската земя отново излиза на мода като ниско рискова инвестиция
http://www.investor.bg/novini-i-anal...mpanii-190866/
Коментар
Коментар