Има и неразпределена печалба, да не забравяме.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от panayotb Разгледай мнениеявно от теб съм си взел моите на 2.40
Днес допълних още малко на 2.58. Миналата година след обявяване на дивидента са се качили над 2.80. Кога ще стане ясно какъв дивидент ще предложат за гласуване от ОС? Има ли краен срок или когато искат могат да насрочат ОС?
Коментар
-
Първоначално изпратено от api Разгледай мнениеТака е, дори и на 2.32 купувах, но ги продадох на 2.4явно от теб съм си взел моите на 2.40
Днес допълних още малко на 2.58. Миналата година след обявяване на дивидента са се качили над 2.80. Кога ще стане ясно какъв дивидент ще предложат за гласуване от ОС? Има ли краен срок или когато искат могат да насрочат ОС?Last edited by panayotb; 20.03.2015, 13:22.
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеГледам миналата година на днешната дата (20.03) са пуснали Годишен отчет. Преди това пък вече бяха изкарали прогнозата за дивидента, а две седмици по-късно бе публикувана и обявата за общото събрание, където вече се видя и точната сума на дивидента. Бавят се нещо тази година, но иначе стискане му е майката
Честито на хората, които решиха да рискуват и да купуват на по-ниски нива през последния месец!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДНЕС ЩЕ УДАРИМ 2.60..А КОГАТО ИЗЛЕЗЕ ИНФОТО ЗА ДИВИДЕНТА..
Коментар
-
На мен нещо не ми харесва начина по който се опитват да решат случая. Действа се пак типично по български: оцапваме нещата с един закон, и сега се опитваме да го замажем с друг.
Реално новата поправка е във закона за пазарите на финансови инструменти. Вчера взех новите поправки и се опитах да намеря конкретният текст. Основното в него е дейстията на инвестиционните посредници, и никъде не намерих текст за нещо подобно. Добре, да кажем не мога да чета добре поправките..
Друго основно ме смущава: текста в закона за земеделските земи още е действащ. Във новият закон се казва че може да се продават акции на дружества извън ЕС. Но във закона за земеделските земи е казано че дружествата не могат да притежават земя.
Тоест типично по български има два закона които си противоречат. И кой закон ще се прилага, отново зависи от това кой ще прилага закона....Last edited by dzk; 20.03.2015, 11:40.
Коментар
-
Възможности винаги ще има.
Бях решил да не ходя на ОС при тази кашора, но сега ....... може би.
Радвам се, че на пазарът ще има още един играч, който ще поддържа напрежението и ще ускори до някъде повишението на наемите.
интересно ще ми бъде какви са резултатите за януари и февруари, които явно няма да са показателни, защото дейността май се ограничи покрай този проблем
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнениеЕ предполагам си спомняш, че доста време цената се луташе между 2.32 - 2.38 и много дялове си смениха собствениците. Аз лично внимавах в картинката и една петуна замина към Атерата, което очаквано се оказа правилно решение.
Само съжалявам, че не съм толкова смел като Батя напримери да влезна много по сериозно тук, то не че сега не съм де !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОПТИМИСТ Разгледай мнениеАбе как всички купихте на 2,35 бе , я стига сте лъгали . Ако имаше толкова купувачи тогава просто цената нямаше да падне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОПТИМИСТ Разгледай мнениеАбе как всички купихте на 2,35 бе , я стига сте лъгали . Ако имаше толкова купувачи тогава просто цената нямаше да падне.
Коментар
Коментар