If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
този беше от някаква асоциация и така си говори
добрите фермери в централна и източна БГ, не западна са добре и сега
с по-малки печалби, но са добре
този добив е от твоя район
има и калпазани, които по-принцип не са от силните производители
за мен пак е добре работата, макар и не както до сега
аз съм с една акция тук, квалификацията ти важи точно за мен
А стига бе,аз мислех че като сериозен човек,ценящ не само земята а сериозна компания инвестирала в земя си поне с 10К тук.Е ти си знаеш.(За нищо разбира се не е препоръка.)Кой мой район нали сме от един край,почти.........А и аз купувам и във Врачанско,Монтанско и Видин също,зависи от цената.
добрите фермери в централна и източна БГ, не ....
за мен пак е добре работата, макар и не както до сега аз съм с една акция тук, квалификацията ти важи точно за мен
Ето ти цифри пич, http://www.bgfermer.bg/Article.asp?ArticleId=4252852 , само да не го изтрият това е полезно за нас които наистина имаме Акции тук,не за плюнките с по 10 лева в позиция.(П.С. за нищо не е препоръка разбира се,ех тая заветна кота от 2,50......кога,кога???)
добрите фермери в централна и източна БГ, не западна са добре и сега
с по-малки печалби, но са добре
този добив е от твоя район
има и калпазани, които по-принцип не са от силните производители
за мен пак е добре работата, макар и не както до сега
аз съм с една акция тук, квалификацията ти важи точно за мен
Ето ти цифри пич, http://www.bgfermer.bg/Article.asp?ArticleId=4252852 , само да не го изтрият това е полезно за нас които наистина имаме Акции тук,не за плюнките с по 10 лева в позиция.(П.С. за нищо не е препоръка разбира се,ех тая заветна кота от 2,50......кога,кога???)
А какви са разходите, имаш ли идея? Тоест чисто какво остава?
Колкото и да ти казват,че са зле пич тая сган арендаторите ги направихме милиардери.Разходи,приходи.......при една сделка му викам на един в джипа -Абе кажи ми често колко печелиш от декар?- и оня ми каза,бяхме само двамата в Добруджата-Ами някъде между 70 и 120 лева от декар в зависимост от културите които съм насял.Еееее за кво говорим само субсидията на декар им е почти 40 лева.....
Aко само аз ти бях казал тук в тия теми из форума,че си плюнка добре разбирам,щеше да е заяждане,ама колко хора ти го повтарят бе малоумник,че си въшка.А кажи де????НЕ СЕ ЗАЯЖДАМ ПРОСТО НА ТЕБ НЕ ТИ ТРЯБВАТ АКЦИИ ЗА ПО СТО ЛЕВА,ЩОТО ПОСЛЕ СТОИШ ГЛАДЕН.НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА НИЩО ПРОСТО СЛУГУВАЙ НА УМНИТЕ И МОЖЕ И ДА СТАНЕШ ЧОВЕК,ИЛИ НЕ.....
първите добиви от слънчоглед в добри райони са 350-380 кг/декар, цената е 480 лв/тон от място
цената на царевицата в южните части на Русия е 220 лв/тон от производител, а на слънчогледа 470-485 лв/тон
това е засега
А какви са разходите, имаш ли идея? Тоест чисто какво остава?
Я ти пак ли си тук бе нещастник!!!Аз мислех,че сме се спасили от простотиите ти,ама не.....нейсе.Ами ще бера нали трябва и да се бачка бе киртак!!!Ей кво ти мисля .......Ще ти се обадя някой ден ей така да си поговорим.Нещастниците като теб са проблема на тая измъчена държава,което е най жалкото.
Започна ли производството на?
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Тонка не се знае на коя точка сме в момента...едва ли някой може да каже това с абсолютна сигурност...може пък да сме на точка 18 от графиката,която си пуснал...пък и тези хубави дивиденти,които се раздават от Адванса всяка година дават друг изглед на картинката
първите добиви от слънчоглед в добри райони са 350-380 кг/декар, цената е 480 лв/тон от място
цената на царевицата в южните части на Русия е 220 лв/тон от производител, а на слънчогледа 470-485 лв/тон
това е засега
не знам защо напоследък си толкова хаплив(да не изпозвам друга дума) и се стремиш да обидиш, но чуй разговора - човека е прав!
Не съм съгласен с професора и с двамата лигльовци от Бум енд бъст за възгледите им за златото, но тук г-н Петров е прав за земеделската земя!
1. Факт ли е големия ръст в цената - мисля че всички ще се съгласят! факт
2. Факт ли е че цената е напомпена изкуствено от нарастващото субсидиране , а не на пазарен принцип?
3. Факт ли е че всеки взе да "влага" в земеделска земя и всеки е голям разбирач?
4. Факт ли е че банките охолно кредитират покупката на земя и че по улиците на всякъде има табели с надпис "изкупувам земеделска земя"?
ами чакаме "пук" - дали след една или три години но вярвам че ще го чуя, а ти си купувай атера на 2,5лв!
Поздрави!
Изобщо даже не съм хаплив и не искам да се чувстваш обиден,ама кво обръщаш палачинката толкова често а???Ти си си добре на държавна служба,никога не си бил в частният бизнес,никога не са ти липсвали пари,а имаш уж доста акции,ееее????Твойте коментари са ми много странни напоследък,аз съм си аз и си защитавам тезата,че по ценно от земята няма.Това е!!!!(Без препоръки за каквото и да е,особено за П.П. на Ц.К. на Б.Ф.Б.-то) P.S.Аааа и не се имам за разбирач,търгувам я земята вече 14 години.Купувай и ти земя кво ти пречи???
няма какво толкова да се чудите
всеки си мисли, че ще надхитри пазара, т.е. всички останали
купувайте винаги като имате пари и ще сте по-добре, защо си продавате хубавите акции?
Коментар