IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от daris Разгледай мнение
    Продължавам

4. Определено мисля, аз и по преди съм го писал, че управителите на АТЕРАТА ги интересува само как да си взимат големите заплати дълги години, ... нямат сметка да продават рязко всичко и да дават тлъсти дивиденти всяка година ... ще се обоснова.

през последните години се постараха да привлекат алчни капиталисти, като се опитваха да се съревновават с тлъстите лихви които даваха банките.

Но това всъщност за мен е от голяма полза, защото и аз нямам интерес в момента да се продават земите, не и примерно на цената която продадоха еларг.

5. Има бизнеси които и да си малоумник, не можеш да сбъркаш, ... не знам как са допуснали българските мафиоти създаване на подобен печеливш бизнес част от които да е във ръцете на обикновените хора ... но определено тук трябва да признаем наличието на нашата борса колко и да е мизерна, като уникално демократично изобретение.
    Малко не ясно се изказах но с други думи земята е бизнес чрез който много трудно можеш да оплетеш нещата и обикновена ливада може да те изхрани. А Атерата има много земя, може да е не кой знае какво качество, но е много ... и това дава някакви гаранции.

И пак казвам, аз съм оптимист за акцията, но само ако влезне на цена от 2 лв.

Имаше един съфорумец много сладък, който беше обеден че цената не може да не стане поне 3 лв., мисля че ясновидец се пишеше, поне на ник, ... то тогава въобще нямаше да си губя времето да пиша точките.
    +1
    точно си го написал
    мотивите на УД са хем акционерите долу-горе да са доволни, хем и заплатите яко да вървят, свикнете с това

Коментар

• Продължавам

4. Определено мисля, аз и по преди съм го писал, че управителите на АТЕРАТА ги интересува само как да си взимат големите заплати дълги години, ... нямат сметка да продават рязко всичко и да дават тлъсти дивиденти всяка година ... ще се обоснова.

през последните години се постараха да привлекат алчни капиталисти, като се опитваха да се съревновават с тлъстите лихви които даваха банките.

Но това всъщност за мен е от голяма полза, защото и аз нямам интерес в момента да се продават земите, не и примерно на цената която продадоха еларг.

5. Има бизнеси които и да си малоумник, не можеш да сбъркаш, ... не знам как са допуснали българските мафиоти създаване на подобен печеливш бизнес част от които да е във ръцете на обикновените хора ... но определено тук трябва да признаем наличието на нашата борса колко и да е мизерна, като уникално демократично изобретение.
      Малко не ясно се изказах но с други думи земята е бизнес чрез който много трудно можеш да оплетеш нещата и обикновена ливада може да те изхрани. А Атерата има много земя, може да е не кой знае какво качество, но е много ... и това дава някакви гаранции.

И пак казвам, аз съм оптимист за акцията, но само ако влезне на цена от 2 лв.

Имаше един съфорумец много сладък, който беше обеден че цената не може да не стане поне 3 лв., мисля че ясновидец се пишеше, поне на ник, ... то тогава въобще нямаше да си губя времето да пиша точките.
      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Искам да успокоя всички инвеститори в АТЕРА! Относно тъй наречените "хълмисти терени"!
        Пичове, глобалното затопляне работи за нас!
        До 7-8 години ще са по-скъпи от равнинните, просто защото вторите ще бъдат под вода!
        А да ви кажа, аз комбайнер с шнорхел не съм виждал!

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
          ха ха... продължавай, има интерес... а ти знаеш как да го подкладиш с този завършек
          Меден му езика, ма да си трайка там.
          Кат си купи на нивото - да продължава.
          А и моето не е достигнато още...

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
            въобще - никой не знае "... и накрая получаваш 30-40 ст. дивидент на акция ...

Така че и двамата с теб се чудим, има ли е земята или я няма, но аз получвам 30-40 ст. на акция, а ти си тролиш....

Ван, ти направо си го обезкостил горкото тролче....

ПС По точно 145 стинки в джобчето за няма и 4 години откак съм на борсата...

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
              Това е чара на тази акция, никога не знаеш какво наистина притежава - виждаш само едно Земеделска земя и дка, ама къде и що е, има ли документи няма ли за нея, съществува ли въобще - никой не знае Да не забравяме, че все пак това е ФОНД, а знаеме в БГ как се управлява един ФОНД.
              Интересна концепция с "ЧАРА", ама го интерпретираш в конспиративна насока... а както винаги истината е много по-проста....

Чара на акцията е в това, че имаш някаква "Земеделска земя и дка, ама къде и що е, има ли документи няма ли за нея, съществува ли въобще - никой не знае "... и накрая получаваш 30-40 ст. дивидент на акция ...

Така че и двамата с теб се чудим, има ли е земята или я няма, но аз получвам 30-40 ст. на акция, а ти си тролиш....

Коментар

Отдавна не съм се изявявал с мнение тук и то има причина. Трябваше да си похарча дивидента, един куп земи по накупих от едни лели ... и да не разказвам всичко.

Но още преди няколко месеца ми се прииска цената да падне до 2 лв., гледам ще се сбъднат молитвите ми.

Чета внимателно някои от съфорумците и доста смислени неща понаучавам, а и си сътавям мнение за конкурентите и тяхната "алчност" в хубавия смисъл го казвам.

Винаги смятам че истината е по средата и благодарение на форума, доста добре се ориентирам, за което благодаря.

Искам да ви кажа че моята прогноза за АТЕРА с цена под 2 лв. е доста изгодна, но ако ти държи 3 -4 години да не ги продаваш. Ще спомена само някои акценти от размислите ми защо е така.
                1. Чукари и ливади в Атера има но не са толкова много колкото си мислите,
                2. Тепърва комасацията е в ход ... в България в момента се провежда масова комасация ... по много странен начин, Арендаторите наемат земи на парче, без значение къде е /всепак да са в едно и също землище/ ... сядад по комшииски арендаторите и се започват едни бакалски сметки, сами хората си правят временни комасации година за година, огромни парчета се обработват от един арендатор с стотици собственици, системата работи перфектно.
                3. Ако щете вярвайте, тази година двама арендатори ме откриха лично и започнаха да наддават за моята земя. аз имам разпартачосана земя от поне 20 сделки, аз самия не знам къде ми е, само горе долу.
                Тези хора са готови да купуват, но са много прости даже не знаят колко лесно в момента могат да го направят, разбира се на вторичния пазар и на висока цена. Ако тези хора имат сигурност чрез държавата след две години ще бъдат яростни купувачи. Сигурен съм в това това вече се случва в северна България, идва и в южна.

имам и 4 и 5 но ще продължа ако има интерес
                давай де

Коментар

Отдавна не съм се изявявал с мнение тук и то има причина. Трябваше да си похарча дивидента, един куп земи по накупих от едни лели ... и да не разказвам всичко.

Но още преди няколко месеца ми се прииска цената да падне до 2 лв., гледам ще се сбъднат молитвите ми.

Чета внимателно някои от съфорумците и доста смислени неща понаучавам, а и си сътавям мнение за конкурентите и тяхната "алчност" в хубавия смисъл го казвам.

Винаги смятам че истината е по средата и благодарение на форума, доста добре се ориентирам, за което благодаря.

Искам да ви кажа че моята прогноза за АТЕРА с цена под 2 лв. е доста изгодна, но ако ти държи 3 -4 години да не ги продаваш. Ще спомена само някои акценти от размислите ми защо е така.
                  2. Тепърва комасацията е в ход ... в България в момента се провежда масова комасация ... по много странен начин, Арендаторите наемат земи на парче, без значение къде е /всепак да са в едно и също землище/ ... сядад по комшииски арендаторите и се започват едни бакалски сметки, сами хората си правят временни комасации година за година, огромни парчета се обработват от един арендатор с стотици собственици, системата работи перфектно.
                  3. Ако щете вярвайте, тази година двама арендатори ме откриха лично и започнаха да наддават за моята земя. аз имам разпартачосана земя от поне 20 сделки, аз самия не знам къде ми е, само горе долу.
                  Тези хора са готови да купуват, но са много прости даже не знаят колко лесно в момента могат да го направят, разбира се на вторичния пазар и на висока цена. Ако тези хора имат сигурност чрез държавата след две години ще бъдат яростни купувачи. Сигурен съм в това това вече се случва в северна България, идва и в южна.

ха ха... продължавай, има интерес... а ти знаеш как да го подкладиш с този завършек

Коментар

• И аз да се включа в мухабета

Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                      Тук имам една акция и сигурно няма да купувам никога повече.
                      Пиша като наблюдател почти.
                      Щом увеличават землищата, значи сменят районите. Пазарът се променя, те също.
                      Пазарът стана труден - предлагането намаля, цените нагоре.
                      Никого не искам да вкарвам в моите виждания.
                      Преди 2-3 години ми пишеха такива като този по-долу, че съм искал да намаля цената и да купувам. Е тя падна не заради мен, а заради пазара. Аз не купувам въпреки спада.
                      Едва ли на някой му дреме какво купувате, но внушения като това "да допуснем, че повечето са в землища с хълмисти терени, което сигурно е така", не Ви отиват на имиджа, който сте си създали.

Коментар

• Тук имам една акция и сигурно няма да купувам никога повече.
                        Пиша като наблюдател почти.
                        Щом увеличават землищата, значи сменят районите. Пазарът се променя, те също.
                        Пазарът стана труден - предлагането намаля, цените нагоре.
                        Никого не искам да вкарвам в моите виждания.
                        Преди 2-3 години ми пишеха такива като този по-долу, че съм искал да намаля цената и да купувам. Е тя падна не заради мен, а заради пазара. Аз не купувам въпреки спада.

Коментар

• Форти,с пауловния може ли да се набичат хълмчетата?
                          http://viaexpo.com/bg/press/paulovni...h-biznes-u-nas -креативно мислене
                          Иначе концентрацията малко се е разконцентрирала-за последната 1 година землищата нарастват със 118,а декарите със 7хил.

Коментар

• Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
                            Вие явно се мислите за много хитър и ловък!
                            Иска да каже, че някъде към 2030г. ще намерят пазар!

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                              концентрацията е добра, даже много добра
                              браво
                              да допуснем, че повечето са в землища с хълмисти терени, което сигурно е така
                              ще дойде момент някой да иска нещо да прави там - овощни градини примерно
                              все ще се продаде на по-голям инвеститор някога нещо
                              Вие явно се мислите за много хитър и ловък!

Коментар

• концентрацията е добра, даже много добра
                                браво
                                да допуснем, че повечето са в землища с хълмисти терени, което сигурно е така
                                ще дойде момент някой да иска нещо да прави там - овощни градини примерно
                                все ще се продаде на по-голям инвеститор някога нещо

Коментар

Working...
                                X