IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    хайде атерке, до кога ще те чекам на 1,8лв да ми дойдеш
    Пиб не е ли рано бе? НалЕ щяхме да ги чакаме с СФАРМ на 1,5лв? Ама то май Гилд-а ще ги изпревари
    Стискай палци, мениджмънта на фирмата след 5-6 поредни перфектни години, изведнъж да го удари на живот и спре да върши качествената работа.

Стискай палци и големите мажоритари (визирам и тези извън Каролци) да не окажат натиск на мениджмънта да си върши работата.

Или поне стискай палци, изведнъж България да се наводни с произведени нови земделски цени, което рязко за увеличи предлагането и оттам да срине цените на земята.

Успех в стискането на палци !

Коментар

• хайде атерке, до кога ще те чекам на 1,8лв да ми дойдеш
      Пиб не е ли рано бе? НалЕ щяхме да ги чакаме с СФАРМ на 1,5лв? Ама то май Гилд-а ще ги изпревари

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
        отразени са.
        така е:
        http://www.bse-sofia.bg/?page=Quotes...R&compnum=2335

Коментар

може и да съм в грешка - гледам цените на графата в инфосток, там сплитовете мисля че са отразени.
          отразени са.

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
            глупости, тогава сфарм беше с над 2 пъти по-малко емитирани хартии
            може и да съм в грешка - гледам цените на графата в инфосток, там сплитовете мисля че са отразени.

Коментар

...
              Сфарм е на цени от 2004, а знаеш ли къде е била тогав и къде е сега?
              глупости, тогава сфарм беше с над 2 пъти по-малко емитирани хартии

Коментар

• преди резултатите бяхе съвсем други и вие чакахте невъзможното
                сега чакате пак невъзможното и ви се струва, че аз нещо съм обърнал, но не е така

Коментар

• Абе Форти ,защо ми се струва ,че обърна палачинката

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                    А, то това е нищо.
                    При твойте чичови още 1.5-2лв надоле си трябва, ма пак да си говорим само.....от купуване няма смисъл...
                    чичовите не мърдат , а даже еднта качва.
                    Е Сфарма поспадна, ама с тази печалба на шестмесечие е грехота да не купува човек!
                    Сфарм е на цени от 2004, а знаеш ли къде е била тогав и къде е сега?
                    Last edited by tony1975; 18.09.2015, 17:42.

Коментар

още 15-20ст надолу и може да си говорим тук.
                      Сега просто няма смисъл
                      А, то това е нищо.
                      При твойте чичови още 1.5-2лв надоле си трябва, ма пак да си говорим само.....от купуване няма смисъл...

Коментар

• още 15-20ст надолу и може да си говорим тук.
                        Сега просто няма смисъл

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
                          Искам да успокоя всички инвеститори в АТЕРА! Относно тъй наречените "хълмисти терени"!
                          Пичове, глобалното затопляне работи за нас!
                          До 7-8 години ще са по-скъпи от равнинните, просто защото вторите ще бъдат под вода!
                          А да ви кажа, аз комбайнер с шнорхел не съм виждал!
                          А-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-ха-ха-ха-ха !!!!

+ 878 204

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
                            Искам да успокоя всички инвеститори в АТЕРА! Относно тъй наречените "хълмисти терени"!
                            Пичове, глобалното затопляне работи за нас!
                            До 7-8 години ще са по-скъпи от равнинните, просто защото вторите ще бъдат под вода!
                            А да ви кажа, аз комбайнер с шнорхел не съм виждал!
                            това беше добро
                            destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от JaG Разгледай мнение
                              Дали ще е УД, мажоритар, публично или не, АДСИЦ или АД, Атера или Софарма, навсякъде е така. Аз до сега не съм имал възможност да наема хора да работят за мен без пари. Ако познаваш такива прати ми ги, без значение какво правят все ще ми е ок като го правят благотворително.

Бюлетина мина, надеждите за годината остават
                              да, така е, съгласен, това и написах

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                                +1
                                точно си го написал
                                мотивите на УД са хем акционерите долу-горе да са доволни, хем и заплатите яко да вървят, свикнете с това
                                Дали ще е УД, мажоритар, публично или не, АДСИЦ или АД, Атера или Софарма, навсякъде е така. Аз до сега не съм имал възможност да наема хора да работят за мен без пари. Ако познаваш такива прати ми ги, без значение какво правят все ще ми е ок като го правят благотворително.

Бюлетина мина, надеждите за годината остават
                                Last edited by JaG; 18.09.2015, 12:16.

Коментар

Working...
                                X