Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЖабоците на Ирен все още носят по-сосна доходност от Имотите. А ти защо ги продаваш? Искаш да си купиш някой и друг Жабок та да намажеш сосен дивидент, докато има ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеАми да ! Ще купуваш сега от мен и други в имоти, като спа и прокламира разни Иренчета с жабоци. Малко трудно сващаш , но ще се окършиш ! Сполай ти друже !Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеАкция мина пика си - и на бизнес активност и реализация, и като графика на цената.
Оборотите също минаха пика си. Оборота за последните 5 г. е много повече отколкото преди когато бяха силните години на БФБ. Всички знаеме какво следва след като мине пика и еуфорията, когато вече ги няма тези обороти, и когато някой който е инвестирал тук здраво преди години реши да осребри инвестицията си - вижте БРЕФа.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеАми да ! Ще купуваш сега от мен и други в имоти, като спа и прокламира разни Иренчета с жабоци. Малко трудно сващаш , но ще се окършиш ! Сполай ти друже !
Пак я е свършил май тип "хитрата сврака с 2-та крака"
Не му е сефте, форти не пропуска да го бъзика за трейдинга.
Чувствам как и аз ще се присъединя към него не след дълго....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАз вече сторих намисленото - намалих делът си туканка наполовина и пренасочих паричките към Германия. И аз си правя сметка каквато и ти - защо да вися туканка с немалко акции за 0.058 кинта дивидент на акция, щом примерно Allianz ще ми снесе 6.8-7 еврота на, да не говорим че има безкрайно по-голям потенциал за капиталов ръст, а туканка можем да очакване само капиталов спих?
Но тъй като имам доверие в компанията - запазих си немикроскопически дял в.
........... освен туй увеличих делът си в Имотаджийското с 50%.
Ами да ! Ще купуваш сега от мен и други в имоти, като спа и прокламира разни Иренчета с жабоци. Малко трудно сващаш , но ще се окършиш ! Сполай ти друже !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнениеЩото тази година дивидента ще е миниатюрен и народа напуска лодката! С продажбите дотук съм го смятал около 5-6 стинки на акция, ако не продадът нищо повече до края на годината.
Имам акции! Не е препоръка за търговия с 6А6!
Но тъй като имам доверие в компанията - запазих си немикроскопически дял в.
........... освен туй увеличих делът си в Имотаджийското с 50%.Last edited by Императорът; 01.10.2015, 15:47.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениетук мисля, че продават спекуланти, тъй като цената си запази горе долу стойността си, а с парите атакуват други позиции, доколкото е възможно
Оборотите също минаха пика си. Оборота за последните 5 г. е много повече отколкото преди когато бяха силните години на БФБ. Всички знаеме какво следва след като мине пика и еуфорията, когато вече ги няма тези обороти, и когато някой който е инвестирал тук здраво преди години реши да осребри инвестицията си - вижте БРЕФа.Bulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеБлагодаря за отговора!
Изтрих си въпроса, защото помислих че е труден и няма кой да отговори
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеПфу, нищо от това не стискам, аз стискам друг работи
Имам си малко БРЕФ купени на полвината счетоводна стойност, с два магазина, бизнес сграда още една строяща се и съм спокоен,
Тук ще купя, като дойдете на мойта , аз над 2лв нема да взема искам малко сефти марджин!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеСтискай палци, мениджмънта на фирмата след 5-6 поредни перфектни години, изведнъж да го удари на живот и спре да върши качествената работа.
Стискай палци и големите мажоритари (визирам и тези извън Каролци) да не окажат натиск на мениджмънта да си върши работата.
Или поне стискай палци, изведнъж България да се наводни с произведени нови земделски цени, което рязко за увеличи предлагането и оттам да срине цените на земята.
Успех в стискането на палци !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеСтискай палци, мениджмънта на фирмата след 5-6 поредни перфектни години, изведнъж да го удари на живот и спре да върши качествената работа.
Стискай палци и големите мажоритари (визирам и тези извън Каролци) да не окажат натиск на мениджмънта да си върши работата.
Или поне стискай палци, изведнъж България да се наводни с произведени нови земделски цени, което рязко за увеличи предлагането и оттам да срине цените на земята.
Успех в стискането на палци !
Имам си малко БРЕФ купени на полвината счетоводна стойност, с два магазина, бизнес сграда още една строяща се и съм спокоен,
Тук ще купя, като дойдете на мойта , аз над 2лв нема да взема искам малко сефти марджин!
Коментар
Коментар