IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Жабоците на Ирен все още носят по-сосна доходност от Имотите. А ти защо ги продаваш? Искаш да си купиш някой и друг Жабок та да намажеш сосен дивидент, докато има ли?
    Повечето от твоите акции /не всички/ са със спадащ бизнес и в БГ и навън. Стига ги хвали тези лихвари, защото да не стане като Адванса.

Коментар

Жабоците на Ирен все още носят по-сосна доходност от Имотите. А ти защо ги продаваш? Искаш да си купиш някой и друг Жабок та да намажеш сосен дивидент, докато има ли?
      това е разковничето!

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
        Ами да ! Ще купуваш сега от мен и други в имоти, като спа и прокламира разни Иренчета с жабоци. Малко трудно сващаш , но ще се окършиш ! Сполай ти друже !
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
          Акция мина пика си - и на бизнес активност и реализация, и като графика на цената.
          Оборотите също минаха пика си. Оборота за последните 5 г. е много повече отколкото преди когато бяха силните години на БФБ. Всички знаеме какво следва след като мине пика и еуфорията, когато вече ги няма тези обороти, и когато някой който е инвестирал тук здраво преди години реши да осребри инвестицията си - вижте БРЕФа.
          correction time -> max price * 38% down
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
            Ами да ! Ще купуваш сега от мен и други в имоти, като спа и прокламира разни Иренчета с жабоци. Малко трудно сващаш , но ще се окършиш ! Сполай ти друже !

Пак я е свършил май тип "хитрата сврака с 2-та крака"
            Не му е сефте, форти не пропуска да го бъзика за трейдинга.
            Чувствам как и аз ще се присъединя към него не след дълго....

Коментар

Аз вече сторих намисленото - намалих делът си туканка наполовина и пренасочих паричките към Германия. И аз си правя сметка каквато и ти - защо да вися туканка с немалко акции за 0.058 кинта дивидент на акция, щом примерно Allianz ще ми снесе 6.8-7 еврота на, да не говорим че има безкрайно по-голям потенциал за капиталов ръст, а туканка можем да очакване само капиталов спих?

Но тъй като имам доверие в компанията - запазих си немикроскопически дял в.

........... освен туй увеличих делът си в Имотаджийското с 50%.

Коментар

• Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнение
                Щото тази година дивидента ще е миниатюрен и народа напуска лодката! С продажбите дотук съм го смятал около 5-6 стинки на акция, ако не продадът нищо повече до края на годината.

Имам акции! Не е препоръка за търговия с 6А6!
                Аз вече сторих намисленото - намалих делът си туканка наполовина и пренасочих паричките към Германия. И аз си правя сметка каквато и ти - защо да вися туканка с немалко акции за 0.058 кинта дивидент на акция, щом примерно Allianz ще ми снесе 6.8-7 еврота на, да не говорим че има безкрайно по-голям потенциал за капиталов ръст, а туканка можем да очакване само капиталов спих?

Но тъй като имам доверие в компанията - запазих си немикроскопически дял в.

........... освен туй увеличих делът си в Имотаджийското с 50%.
                Last edited by Императорът; 01.10.2015, 15:47.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
                  тук мисля, че продават спекуланти, тъй като цената си запази горе долу стойността си, а с парите атакуват други позиции, доколкото е възможно
                  Акция мина пика си - и на бизнес активност и реализация, и като графика на цената.
                  Оборотите също минаха пика си. Оборота за последните 5 г. е много повече отколкото преди когато бяха силните години на БФБ. Всички знаеме какво следва след като мине пика и еуфорията, когато вече ги няма тези обороти, и когато някой който е инвестирал тук здраво преди години реши да осребри инвестицията си - вижте БРЕФа.
                  Bulls on BSE

Коментар

• тук мисля, че продават спекуланти, тъй като цената си запази горе долу стойността си, а с парите атакуват други позиции, доколкото е възможно

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                      Благодаря за отговора!
                      Изтрих си въпроса, защото помислих че е труден и няма кой да отговори
                      Аз реших, че си го изтрил понеже си се притеснил, че си попитал

Коментар

• Благодаря за отговора!
                        Изтрих си въпроса, защото помислих че е труден и няма кой да отговори

Коментар

• Щото тази година дивидента ще е миниатюрен и народа напуска лодката! С продажбите дотук съм го смятал около 5-6 стинки на акция, ако не продадът нищо повече до края на годината.

Имам акции! Не е препоръка за търговия с 6А6!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                            Пфу, нищо от това не стискам, аз стискам друг работи
                            Имам си малко БРЕФ купени на полвината счетоводна стойност, с два магазина, бизнес сграда още една строяща се и съм спокоен,
                            Тук ще купя, като дойдете на мойта , аз над 2лв нема да взема искам малко сефти марджин!
                            Гони те лакомията, май....

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
                              Стискай палци, мениджмънта на фирмата след 5-6 поредни перфектни години, изведнъж да го удари на живот и спре да върши качествената работа.

Стискай палци и големите мажоритари (визирам и тези извън Каролци) да не окажат натиск на мениджмънта да си върши работата.

Или поне стискай палци, изведнъж България да се наводни с произведени нови земделски цени, което рязко за увеличи предлагането и оттам да срине цените на земята.

Успех в стискането на палци !
                              добре би било цената на земята да поспадане повечко

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
                                Стискай палци, мениджмънта на фирмата след 5-6 поредни перфектни години, изведнъж да го удари на живот и спре да върши качествената работа.

Стискай палци и големите мажоритари (визирам и тези извън Каролци) да не окажат натиск на мениджмънта да си върши работата.

Или поне стискай палци, изведнъж България да се наводни с произведени нови земделски цени, което рязко за увеличи предлагането и оттам да срине цените на земята.

Успех в стискането на палци !
                                Пфу, нищо от това не стискам, аз стискам друг работи
                                Имам си малко БРЕФ купени на полвината счетоводна стойност, с два магазина, бизнес сграда още една строяща се и съм спокоен,
                                Тук ще купя, като дойдете на мойта , аз над 2лв нема да взема искам малко сефти марджин!

Коментар

Working...
                                X