If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Who knows.... Може да си прав, може би не... аз както казах, пазара явно не го разбирам, така че може да си прав....
Иначе не смятам, че посочената от теб линк е релевантен към цената на Атера. От една страна до реколтата има доста време и може да се случат ред неща, които да променят цената на стоковите борси (само последните 2 години бяхме свидетели на такива неочаквани движения и в двете посоки)... А от друга, фундамента при Атера не са зърната, а земята... според мен в средносрочен и дългосрочен план цената й не може да се повлияе от текущи котировки по стоковите борси...
логиката в цената на акцията ще дойде малко по-нататък всичко е въпрос на време и малко търпение
А сосното дивидент, дето феновете на Тимур и неговото команда не могат и да сънуват даже?
Ний с Питкин сме си направили сметката: сега като делнем по още 38 стинки...
И аз досега: около 26% доходност за няма и година общо - защото пазарувал средно на 2.3 най-вече миналата зима. Десетина стинки ръст и сосно дивидент - тоест взел съм чисти пари, без да нарушавам портфейлът.
Що бе вземаш жената ,само гледай да е с по-високи токчета :Забива тока вади ,пускаш орех ,затъпкваш прави 10 крачки и пак така .... А да не забравя може и по- на често ,може да не изникнат всичките .След това ти трябват едни 10 -ина годинки чакане и молене и почваш да брулиш
Ай на бас, че аз по ставам за оракул от тебе.
Тука преди ОСА-та тая година няма да е и 4% а минимум минус 4% годишната доходност. Няма да мине 2.55 , отдавна го казах, хващаме ли баса ?
А потенциал наистина има.
Особено ако се стекат някои обстоятелства и пак си я прилапам на 1.50-60
Ех pib,тука 2.55 ще го минем като цена още другия месец,а колкото да паднем под. 2 лева. След. Дивидента е като пожеланието-казано с желание,но трудно постижимо
[Pib,явно пропускаш дивидента-иначе потенциал за ръст тук има и то
мНого повече от 20 % просто трябва малко търпение
Ай на бас, че аз по ставам за оракул от тебе.
Тука преди ОСА-та тая година няма да е и 4% а минимум минус 4% годишната доходност. Няма да мине 2.55 , отдавна го казах, хващаме ли баса ?
А потенциал наистина има.
Особено ако се стекат някои обстоятелства и пак си я прилапам на 1.50-60
И де ги видя тия 26% ? Всички сайтове, а и обикновената математика и калем показват 4.4% годишна доходност. Това е.
За това време индекса е направил 45%, а Хима 72%.
Акцията си е една от най добрите, спор няма, ма всичко опира до тайминга Питков. Инак изпускаш много профит. То и аз бях 100% в Атера по 1 време, ма когато трябваше [/QUOTEr]
Pib,явно пропускаш дивидента-иначе потенциал за ръст тук има и то
мНого повече от 20 % просто трябва малко търпение
Бастен, Марко - успокой топката. Пазаря си знай работата.
Иска да ти подскаже че я вижда артията някъде около 2-та кинта след дивидента., не повече.
А ти заглеждал ли си се на какви цени са зърнените ?
Who knows.... Може да си прав, може би не... аз както казах, пазара явно не го разбирам, така че може да си прав....
Иначе не смятам, че посочената от теб линк е релевантен към цената на Атера. От една страна до реколтата има доста време и може да се случат ред неща, които да променят цената на стоковите борси (само последните 2 години бяхме свидетели на такива неочаквани движения и в двете посоки)... А от друга, фундамента при Атера не са зърната, а земята... според мен в средносрочен и дългосрочен план цената й не може да се повлияе от текущи котировки по стоковите борси...
И де ги видя тия 26% ? Всички сайтове, а и обикновената математика и калем показват 4.4% годишна доходност. Това е.
Акцията си е една от най добрите, спор няма, ма всичко опира до тайминга Питков. Инак изпускаш много профит. То и аз бях 100% в Атера по 1 време, ма когато трябваше
Що: 4.4% ?
А сосното дивидент, дето феновете на Тимур и неговото команда не могат и да сънуват даже?
Ний с Питкин сме си направили сметката: сега като делнем по още 38 стинки...
И аз досега: около 26% доходност за няма и година общо - защото пазарувал средно на 2.3 най-вече миналата зима. Десетина стинки ръст и сосно дивидент - тоест взел съм чисти пари, без да нарушавам портфейлът.
Акцията си е една от най добрите, спор няма, ма всичко опира до тайминга Питков. Инак изпускаш много профит. То и аз бях 100% в Атера по 1 време, ма когато трябваше
Коментар