IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
    весело изкарване на празниците и пожелания за доволни инвеститори на всички участици по позицията
    недей пожелава на всички да са доволни, че може да има някои скъсили леко....
    докато тук цената се мота на тези нива доста време другите май не дремят
    ако някой е направил изчисление нека напише

къде остана тезата, че земеделците си продавали нивите си и купували акции, а след това срещу дела си вземали без наем земята на фонда да я работят??? това е доста сериозна промяна за цялата схема на работа - АКО Е ВЯРНА, но на мен ми изглежда доста приказна
    жалко, че не и се обърна внимание тук

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
      Някой може ли да каже откъде може да се получи най актуална информация за акционерната структура на компанията?Имам предвид акционерите с над 5 процента тук и изобщо за компаниите на БФБ-то.Къде точно се разкрива инфо за големите сделки?Дайте линк?
      Разрови се малко де!

Коментар

• Някой може ли да каже откъде може да се получи най актуална информация за акционерната структура на компанията?Имам предвид акционерите с над 5 процента тук и изобщо за компаниите на БФБ-то.Къде точно се разкрива инфо за големите сделки?Дайте линк?

Коментар

• весело изкарване на празниците и пожелания за доволни инвеститори на всички участици по позицията

Коментар

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
            Абсолютно сте прав предположенията си Don Archon, би било учудващо да не го правят. Според мен дори те отиват и по-напред в действията си, като продават по-скъпата на раелния пазар (както констатирате) земя, и в същото време купуват земя през акциите на Адванс. И това ще се запази до момента, в който цената на реалния пазар падне до, или акциите на Адванс се повишат, така че арбитражната възможност да изчезне, а както знаем подобен тип безрискови възможности ще бъдат изконсумирани бързо. Някои от в момента купуващите акции, обръботват съответните декари произтичащи от придобития от тях дял (предимно зърнени култури), като реализираната им доходност е по-висока с няколко процентни пункта над съответната доходност реализирана от участниците на реалния пазар.
            +1

Коментар

• Първоначално изпратено от Don Archon Разгледай мнение
              А моята прогноза за цената на акцията около дивидента си остава 3 лв +/- 10ст. Разбира се ще се радвам да бъда приятно изненадан с достигането на по-високи нива от посочените от мен. Просто на този етап това ми се струва най-вероятно.

Не е препоръка !!
              съгласен съм с теб принципно,но ако декември добави нови продажби на земя,то цената на акцията ще набъбне допълнително,което от своя страна ще даде допълнителен тласък към покриването на реалната стойност на акцията към момента
              Не е препоръка за ПП на ЦК!!!

Коментар

поправям прогнозата си за цена около дивидента на 3.20-3.40 вместо около 3-те лева
                не е препоръка за ПП на ЦК
                А моята прогноза за цената на акцията около дивидента си остава 3 лв +/- 10ст. Разбира се ще се радвам да бъда приятно изненадан с достигането на по-високи нива от посочените от мен. Просто на този етап това ми се струва най-вероятно.

Не е препоръка !!

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                  Какво по-хубаво от това. Конкуренцията при пристанищата се увеличава, цените надолу, значи повече пари за фермерите с по-високи цени, а от там и рентите
                  +1

Коментар

поправям прогнозата си за цена около дивидента на 3.20-3.40 вместо около 3-те лева
                    Тази прогноза ми прилича на една игра дето играехме като деца ...

... "оракуле буракуле, кажи какъв да бъде тоз?
                    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• поправям прогнозата си за цена около дивидента на 3.20-3.40 вместо около 3-те лева

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                        Защо не напишат в кои землища са им нивите? От кого ги крият?
                        предполагам, че заради качеството на земята не се споменават данни
                        в моя район знъм, че е от некачествената земя, за другите колегите ще кажат
                        за да сме конкретни - моето инфо е за област Търговище
                        масово земята им е около Омуртаг и Антоново

Коментар

• В края на 2012г и началото на 2013г. купих от Адванса малко декари в Добричко. Според мен купих последните свястни декари според моите си инвестиционни критерии.
                          Като купувах брокера ми каза че са имали около 14к декара в областта и са им останали около 5к.
                          От тези 5к аз избирах мижави декарчета и ми беше доста трудно да избера нещо качествено и доходно.
                          Пък настоящите акционери си мечтайте.
                          Пиша ви това инфо като бивш акционер.
                          Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.

Коментар

• Защо не напишат в кои землища са им нивите? От кого ги крият?
                            предполагам, че заради качеството на земята не се споменават данни
                            в моя район знъм, че е от некачествената земя, за другите колегите ще кажат

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                              То не знам на теровци дали им остана в региона ...
                              Да не вземе се окаже че Фортито има повече от тях
                              Ето тук може да стане по-ясно къде какво имат:

http://www.advanceterrafund.bg/imote...edelska-zemja/

не е препоръка !

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                                То не знам на теровци дали им остана в региона ...
                                Да не вземе се окаже че Фортито има повече от тях
                                само да не се окаже че основните им декари са точно по тези места

Коментар

Working...
                                X