Честита Нова година на всички земеделци, собственици на земя, акционери във фондове и наблюдатели !!!!! Здраве най-вече, след това високи ренти, цени на акции, на зърната и т.н. !!!!!!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Честита Нова 2014 година на всички !
С пожелание за много здраве най-вече (то е най-важното), а след това и щастие, пари и борсови успехи !
====
Днес погледнах тази статия, че нямах време предните дни:
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
Коментар
-
Може би 10 литра "студена вода" да изпие?
Помага по лесно да се преглътне "прахта"
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениесъщото е
а за инвеститор какво си чувал???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАз съм чувал, че докато не изгълташ 10 кила прах, не можеш да се наречеш тракторист.
а за инвеститор какво си чувал???
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеТака и така си тръгнал да се хвалиш, че да напиша нещо в тази връзка.
Един мой приятел, който обработва доста земя казва: Работник, за да стане тракторист трябва поне пет години да върви пеш из нивите и само буците да рита - и пак може да не стане тракторист, а да си остане общак.
Ти вчера от института излезе и стана ................Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
АГРО ТВ
Здравейте, тези дни засякох една АГРО ТВ из каналите на ТВ-то и се чудя дали ще е от полза за инвеститорите? Пише, че от 1-ви тръгва 24 часа. Дали ще има хубави пазарни анализи? Някой дали има инфо? Мерси. А, и кой е собственика на телевизията?
Весели празници!Lian4o Private Equity Fund
Коментар
-
http://www.bloomberg.com/news/2013-1...on-output.html
Май джобовете на БГ земеделците няма се напълнят особено 2014 .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеКой не става за тракторист - става атерист
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеТака и така си тръгнал да се хвалиш, че да напиша нещо в тази връзка.
Един мой приятел, който обработва доста земя казва: Работник, за да стане тракторист трябва поне пет години да върви пеш из нивите и само буците да рита - и пак може да не стане тракторист, а да си остане общак.
Ти вчера от института излезе и стана ................(иначе си прав за това което си написал)
Весело изкарване
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение...когато бях в университета,колегите винаги се допитваха до мен коя тема да си преговорят"роди ме мамо с късмет пък ме хвърли на смет"
Ти вчера от института излезе и стана ................
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНеонанизъм, но иначе си прав. Хората са невежи - и всъщност това е плюс за нас, защото иначе цените не само на тази акция, но и на останалите добри компании щеше да е но-о-ого по-различна.
А на Питкин - браво."роди ме мамо с късмет пък ме хвърли на смет"
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеДоста е лесно да се подценяват хората. Дори човек със средна интелигентност е по-умен от 50% от населението. А това с народната мъдрост е пълна глупост. Народа е прост като галош и единственото което прави що годе добре е това което е влязло в рутинните му познания и навици. От тук и тази мания със земята и златото, пък и с недвижимите имоти. Не ги купуват защото са добра инвестиция, а защото капацитета им не им достига да схванат нещо по-сложно.
От време на време се оказват прави разбира се. то и спрелия часовник е верен два път в денонощието. Само че когато човек забие в рутината, когато усети сигурността на рутината, особено като част от тъпата маса, от народа така да се каже, то най-вероятно скоро реалността ще го изненада. Неприятно.
И тогава реакциите са му доста предвидими - защото отново са част от тази рутина, в която намира сигурност защото не му достигат възможности за оценка на сложността на света.
Реакция 1 - това е временно когато вече е станала ясно че не е временно се преминава към реакция 2 - когато се случи това и това нещата ще се обърнат. Когато се случи това и това, а нещата не се обърнат се преминава към реакция 3 - която е всъщност две възможни неща или
- аз съм прав, света греша, или
- някой пречи, има външна сила която скапва нещата нарочно, тези успокоения действат за известно време но след това се преминава към последната фаза
- пълно отчуждение, загуба на интерес към промяна и преминаване на интереса към нещо друго.
изключително точно,ясно и обосновано формулирано мнение!!!:Last edited by orakula; 29.12.2013, 23:18.
Коментар
Коментар