If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пфу, нищо от това не стискам, аз стискам друг работи
Имам си малко БРЕФ купени на полвината счетоводна стойност, с два магазина, бизнес сграда още една строяща се и съм спокоен,
Тук ще купя, като дойдете на мойта , аз над 2лв нема да взема искам малко сефти марджин!
Стискай палци, мениджмънта на фирмата след 5-6 поредни перфектни години, изведнъж да го удари на живот и спре да върши качествената работа.
Стискай палци и големите мажоритари (визирам и тези извън Каролци) да не окажат натиск на мениджмънта да си върши работата.
Или поне стискай палци, изведнъж България да се наводни с произведени нови земделски цени, което рязко за увеличи предлагането и оттам да срине цените на земята.
Успех в стискането на палци !
добре би било цената на земята да поспадане повечко
Стискай палци, мениджмънта на фирмата след 5-6 поредни перфектни години, изведнъж да го удари на живот и спре да върши качествената работа.
Стискай палци и големите мажоритари (визирам и тези извън Каролци) да не окажат натиск на мениджмънта да си върши работата.
Или поне стискай палци, изведнъж България да се наводни с произведени нови земделски цени, което рязко за увеличи предлагането и оттам да срине цените на земята.
Успех в стискането на палци !
Пфу, нищо от това не стискам, аз стискам друг работи
Имам си малко БРЕФ купени на полвината счетоводна стойност, с два магазина, бизнес сграда още една строяща се и съм спокоен,
Тук ще купя, като дойдете на мойта , аз над 2лв нема да взема искам малко сефти марджин!
хайде атерке, до кога ще те чекам на 1,8лв да ми дойдеш
Пиб не е ли рано бе? НалЕ щяхме да ги чакаме с СФАРМ на 1,5лв? Ама то май Гилд-а ще ги изпревари
хайде атерке, до кога ще те чекам на 1,8лв да ми дойдеш
Пиб не е ли рано бе? НалЕ щяхме да ги чакаме с СФАРМ на 1,5лв? Ама то май Гилд-а ще ги изпревари
А, то това е нищо.
При твойте чичови още 1.5-2лв надоле си трябва, ма пак да си говорим само.....от купуване няма смисъл...
чичовите не мърдат , а даже еднта качва.
Е Сфарма поспадна, ама с тази печалба на шестмесечие е грехота да не купува човек!
Сфарм е на цени от 2004, а знаеш ли къде е била тогав и къде е сега?
Искам да успокоя всички инвеститори в АТЕРА! Относно тъй наречените "хълмисти терени"!
Пичове, глобалното затопляне работи за нас!
До 7-8 години ще са по-скъпи от равнинните, просто защото вторите ще бъдат под вода!
А да ви кажа, аз комбайнер с шнорхел не съм виждал!
А-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-ха-ха-ха-ха !!!!
+ 878 204
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар