IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
    Който няма пари сега ще купува на лизинг! Новите по-високи цени, ще "панират" някои хора, че изпускат влака и ще се включват в последния момент!

Иначе ако от АТЕРА докарат дивидента до 12-14 стотинки няма да е лошо!

Сега с новите цени на около 2 лева може и да се допълва!
    Трудно толкоз ще докарат.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
      дано да има
      не е ли множко 1 700лв???

зърнопроизводителите се чувстват добре и сега, не всички, но добрите са на ниво
      има възможност да се печели, трябва време да се натрупат пари отново
      Който няма пари сега ще купува на лизинг! Новите по-високи цени, ще "панират" някои хора, че изпускат влака и ще се включват в последния момент!

Иначе ако от АТЕРА докарат дивидента до 12-14 стотинки няма да е лошо!

Сега с новите цени на около 2 лева може и да се допълва!

Коментар

• 2.01 = 47% ливадки, планински, къде Ботев връх....

Коментар

• дано да има
          не е ли множко 1 700лв???

зърнопроизводителите се чувстват добре и сега, не всички, но добрите са на ниво
          има възможност да се печели, трябва време да се натрупат пари отново

Коментар

Аз си мисля 1500 - 2500 декара - 1700 кинта!
            Ме това ме устройва

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
              На мижави такива...
              Аз си мисля 1500 - 2500 декара - 1700 кинта!

Коментар

На какво залагате, ще има ли продажби за септември и на какви цени?
                На мижави такива...

Коментар

• На какво залагате, ще има ли продажби за септември и на какви цени?

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                    ако не Софарма имоти и Софарма трейдинг, кой друг???
                    ЧЕЗ

Коментар

• Първоначално изпратено от daris Разгледай мнение
                      Това може ли да е вярно

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=5042422
                      Според мен е изключение това. Но предлагането е слабо и това сега е основен мотив за повишаване на цената. Доходността остава постоянна през последните години.

Коментар

• Малий "Нивите поскъпаха до 2300 лв. за декар"

Това може ли да е вярно

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=5042422
                        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                          мда дивидентите стават кът следващите година-две ако няма изненади.
                          Така като се замисля от Софикс - Трейс, Монбат, Сфарм, Ценхл, Атера и Бреф са дивидентните кучета, ама при всички двидентската доходност не вярвам да мине 4% с изключение на Бреф(както съм казвал).
                          Иначе СФИ и СФТРД ще дадат добър %

п.п. ей как можах МСХ и ХЕС забравих, ама второти не е в индекса.
                          За Софарма не е много сигурно, зависи кредиторите какво ще кажат на чичо ти

Коментар

• Абе тук вече взема ли се дивидент за миналата година от ОББ?
                            имотеца хляб и вода не иска.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                              Така като се замисля от Софикс - Трейс, Монбат, Сфарм, Ценхл, Атера и Бреф са дивидентните кучета, ама при всички двидентската доходност не вярвам да мине 4% с изключение на Бреф(както съм казвал).

ако не Софарма имоти и Софарма трейдинг, кой друг???

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                                Да, понадуто е, но по-добро почти няма. Клондайкът свърши - както казах - на пръсти се броят акциите, дето дават по-сгоден дивидент от Allianz например - защо иначе се поориентирвам навън?

Иначе - както казах: имам доверие на мениджмънтът на Атерата - затуй си запазих немалко бройки и към 18-а полека-лека пак ще почна да увеличавам.

Last edited by tony1975; 02.10.2015, 23:10.

Коментар

Working...
                                X