Първоначално изпратено от Mike Florida
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениедано да има
не е ли множко 1 700лв???
зърнопроизводителите се чувстват добре и сега, не всички, но добрите са на ниво
има възможност да се печели, трябва време да се натрупат пари отново
Иначе ако от АТЕРА докарат дивидента до 12-14 стотинки няма да е лошо!
Сега с новите цени на около 2 лева може и да се допълва!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеАз си мисля 1500 - 2500 декара - 1700 кинта!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеНа мижави такива...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеНа какво залагате, ще има ли продажби за септември и на какви цени?
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеако не Софарма имоти и Софарма трейдинг, кой друг???
Коментар
-
Първоначално изпратено от daris Разгледай мнение
Коментар
-
Малий "Нивите поскъпаха до 2300 лв. за декар"
Това може ли да е вярно
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=5042422Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениемда дивидентите стават кът следващите година-две ако няма изненади.
Така като се замисля от Софикс - Трейс, Монбат, Сфарм, Ценхл, Атера и Бреф са дивидентните кучета, ама при всички двидентската доходност не вярвам да мине 4% с изключение на Бреф(както съм казвал).
Иначе СФИ и СФТРД ще дадат добър %
п.п. ей как можах МСХ и ХЕС забравих, ама второти не е в индекса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениемда дивидентите стават кът следващите година-две ако няма изненади.
Така като се замисля от Софикс - Трейс, Монбат, Сфарм, Ценхл, Атера и Бреф са дивидентните кучета, ама при всички двидентската доходност не вярвам да мине 4% с изключение на Бреф(както съм казвал).
п.п. ей как можах МСХ и ХЕС забравих, ама второти не е в индекса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДа, понадуто е, но по-добро почти няма. Клондайкът свърши - както казах - на пръсти се броят акциите, дето дават по-сгоден дивидент от Allianz например - защо иначе се поориентирвам навън?
Иначе - както казах: имам доверие на мениджмънтът на Атерата - затуй си запазих немалко бройки и към 18-а полека-лека пак ще почна да увеличавам.
п.п. ей как можах МСХ и ХЕС забравих, ама второти не е в индекса.Last edited by tony1975; 02.10.2015, 23:10.
Коментар
Коментар