IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Почти не останаха сгодни компании - защо според тебе аз вече инвестирам основно навън? Имотаджийското е небалон все още. Трейдингът си е на нормални цени. Атерата е несгодна сега, но ще е сгодна дългосрочно 19-а - 20-а година. Мишокът се набалончи - отчасти излязох оттам на върхът му.

Мога да ти препоръчам само Златният Жабок, макар пак да го считат рисков. То и Шеста го считаха рисков, ама аз се доверих и 10 години яко цоцам сосни видивенти от него.
    Дори жабешки облизвации да си купиш сега - пак има някакъв смисъл - лихва: по 1% на месец - за облизвации това е ного сосно.

А атерата - намалих си пакетът наполовина, но 19-а ще го възстановя.
    небалони доста, но проблема на бфб е ликвидността. искаш, искаш ставаш дългосрочен
    destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнение
      са остава да кажете и кои дружества според вас си заслужават след като СФИ,СФТРД, 6А6 и Спидито са балони и не си заслужават?

малко се разводнява темата, НО тва за мен са най-перспективните и единствените в които си заслужава да вкарвам пари. Както съм писал и в друга тема съм от има няма 2 месеца на борсата, та не съм обвързан с никого нито в живота нито във форума.

anyway най-вероятно няма да отговорите, но ще съм благодарен да ни просветлите къде си заслужава да се купува, след като спиди и гореописаните други не струват.

МЕРСИ
      Почти не останаха сгодни компании - защо според тебе аз вече инвестирам основно навън? Имотаджийското е небалон все още. Трейдингът си е на нормални цени. Атерата е несгодна сега, но ще е сгодна дългосрочно 19-а - 20-а година. Мишокът се набалончи - отчасти излязох оттам на върхът му.

Мога да ти препоръчам само Златният Жабок, макар пак да го считат рисков. То и Шеста го считаха рисков, ама аз се доверих и 10 години яко цоцам сосни видивенти от него.
      Дори жабешки облизвации да си купиш сега - пак има някакъв смисъл - лихва: по 1% на месец - за облизвации това е ного сосно.

А атерата - намалих си пакетът наполовина, но 19-а ще го възстановя.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Много яко тука днес в темата !!!
        На мен ми е любопитно какъв деведент ще се помъчат да дадат от менажерията от атера, защото предполагам, че в опит да задържат котировките, да не се смъкнат още, може да прибегнат и до раздаване на някой резерв ))) Но сслед деведента - незнам вече къде ще идат )) Паживем увидем след няколко месеца.! Деведента иде.
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
          веднъж ходих на ОС на Атера, теб не се забелязах там
          или се беше покрил тотално, защото нямаше какво да кажеш

Преци мисля е жена. В някои компании това се смята за предимство и се назначават за финансови директори защото се предполага че жените са по-дисциплинирани от мъжете.

Няма да се учудя ако купи от атерките на по-висока цена след потвърждение на тренда когато вече сме се нагрухали с хартии.
          Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
            В тази връзка може да се добави нещо съществено - при балоняка софарма имоти има много миноритари и един собственик - мажоритара-чичето. Да зависиш от кефа на някаква си личност не е най-доброто което може да искаш при борсово дружество, пък ако ще да става дума и за култова личност. При атера в това отношение нещата са доста по-добре - фри-флоута тук е над 50% !!! т.е. при атера миноритарите могат да повлияят на управлението (не знам каква е ситуацията с устава, но при всички случаи ако хипотетично на ОСА се изсипят всички гласове - мениджмънта малко или повече ще се повлияе от желянието на болшинството) А Кога чичката е давал в свое дружество повече от 50% на бедния мижав миноритар !?!?! - не знам такъв случай !!! Та нали ако го направи, няма да е вече "чичото" на позицията, не е ли така!?!? ))
            веднъж ходих на ОС на Атера, теб не се забелязах там
            или се беше покрил тотално, защото нямаше какво да кажеш

Коментар

• Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнение
              са остава да кажете и кои дружества според вас си заслужават след като СФИ,СФТРД, 6А6 и Спидито са балони и не си заслужават?

малко се разводнява темата, НО тва за мен са най-перспективните и единствените в които си заслужава да вкарвам пари. Както съм писал и в друга тема съм от има няма 2 месеца на борсата, та не съм обвързан с никого нито в живота нито във форума.

anyway най-вероятно няма да отговорите, но ще съм благодарен да ни просветлите къде си заслужава да се купува, след като спиди и гореописаните други не струват.

МЕРСИ
              Може би и BREF

Коментар

• са остава да кажете и кои дружества според вас си заслужават след като СФИ,СФТРД, 6А6 и Спидито са балони и не си заслужават?

МЕРСИ

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
                  Така е СФИ е много по-опасен балоняк от Атера, щото имат и много кредити към банки, а Атера може си кютат хилядите декъри на хартия така и да не се разбере що за шит има в портфейла им, то при СФИ няма как да се скрие щото банките чукат всеки месец, и спре ли се увеличенията на капитала идва и спраскване на балона, както и Атера стигна само до 2.80, като някакво вразумяване, то СФИ вече 5 лв. гони, тежко им горко
                  В тази връзка може да се добави нещо съществено - при балоняка софарма имоти има много миноритари и един собственик - мажоритара-чичето. Да зависиш от кефа на някаква си личност не е най-доброто което може да искаш при борсово дружество, пък ако ще да става дума и за култова личност. При атера в това отношение нещата са доста по-добре - фри-флоута тук е над 50% !!! т.е. при атера миноритарите могат да повлияят на управлението (не знам каква е ситуацията с устава, но при всички случаи ако хипотетично на ОСА се изсипят всички гласове - мениджмънта малко или повече ще се повлияе от желянието на болшинството) А Кога чичката е давал в свое дружество повече от 50% на бедния мижав миноритар !?!?! - не знам такъв случай !!! Та нали ако го направи, няма да е вече "чичото" на позицията, не е ли така!?!? ))
                  Не е препоръка... !!!

Коментар

• Така е СФИ е много по-опасен балоняк от Атера, щото имат и много кредити към банки, а Атера може си кютат хилядите декъри на хартия така и да не се разбере що за шит има в портфейла им, то при СФИ няма как да се скрие щото банките чукат всеки месец, и спре ли се увеличенията на капитала идва и спраскване на балона, както и Атера стигна само до 2.80, като някакво вразумяване, то СФИ вече 5 лв. гони, тежко им горко
                    Bulls on BSE

Коментар

Форти и на нас ни писна да четем от теб за Атера, СФИ, Спийди и Трейдинга
                      Всъщност те се кланят повече на чичката и затова са там - гледат на него като едва ли не някакъв уорън бъфет на бфб - с неговите телсо, теленезнам какво, донев инвестмънт, доверия елфарми и прочее подставени форми на съучастие в никакъв случай не може да е българския бъфет но битуват в някои глави подобни сравнения и някои са изпаднали в култ към чичовата личност - знае се че връщането в реалността в един реален момент ще струва и реални пари ))) Всяко нещо с времето ! ))
                      ПОнеже да се придържаме към темата - атера - започва да ми се струва напоследък, че този балоняк не е така надут, както надуват балоняка в софарма имоти. Тук поне се кротнаха, а там продължават. Жалко за форти, Знае как се започва с ритане на буците и колко му е коствало да награди до сегашното положение, именно в този бранш и после да смениш на 100% жанра си е като да видиш как камъните падат от небето )))) Нищо де, човек се учи цял живот ))
                      Не е препоръка... !!!

Коментар

Форти и на нас ни писна да четем от теб за Атера, СФИ, Спийди и Трейдинга
                        тази тема ти я оставям - пиши ти

Коментар

• Форти и на нас ни писна да четем от теб за Атера, СФИ, Спийди и Трейдинга
                          Bulls on BSE

Коментар

Форти, играе. Платен манипулатор - дано не се засечем някъде. Нещо скача с 100% и той отваря лакардията и почва едни приказки - Атера, Трейдинга, Спийди и СФИ. Как не отвори приказка за нещо подценено
                            писна ми от твоите глупости вече

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Фортисимо, нещо изкрейзваш ли братчед..
                              Да предполагам ли че като виден инвеститор в трейдинга си решил да запишеш фармация и поне ежеседмично учавстваш във всякакви фармакологично-дистрибуторски конференции у нас и ъброуд.....то и аз трябва да вземам пример и да го правя като фен на Гилиъд, нищо че съм сигурен че знам малко повече от тебе за фармацията....

А и дай да не бъркаме редовно атерата с агрията...
                              е как да задвижи темата тук ???

Коментар

• Форти, играе. Платен манипулатор - дано не се засечем някъде. Нещо скача с 100% и той отваря лакардията и почва едни приказки - Атера, Трейдинга, Спийди и СФИ. Как не отвори приказка за нещо подценено
                                Bulls on BSE

Коментар

Working...
                                X