Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнениеса остава да кажете и кои дружества според вас си заслужават след като СФИ,СФТРД, 6А6 и Спидито са балони и не си заслужават?
малко се разводнява темата, НО тва за мен са най-перспективните и единствените в които си заслужава да вкарвам пари. Както съм писал и в друга тема съм от има няма 2 месеца на борсата, та не съм обвързан с никого нито в живота нито във форума.
anyway най-вероятно няма да отговорите, но ще съм благодарен да ни просветлите къде си заслужава да се купува, след като спиди и гореописаните други не струват.
МЕРСИ
Мога да ти препоръчам само Златният Жабок, макар пак да го считат рисков. То и Шеста го считаха рисков, ама аз се доверих и 10 години яко цоцам сосни видивенти от него.
Дори жабешки облизвации да си купиш сега - пак има някакъв смисъл - лихва: по 1% на месец - за облизвации това е ного сосно.
А атерата - намалих си пакетът наполовина, но 19-а ще го възстановя.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Много яко тука днес в темата !!!
На мен ми е любопитно какъв деведент ще се помъчат да дадат от менажерията от атера, защото предполагам, че в опит да задържат котировките, да не се смъкнат още, може да прибегнат и до раздаване на някой резерв ))) Но сслед деведента - незнам вече къде ще идат )) Паживем увидем след няколко месеца.! Деведента иде.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеведнъж ходих на ОС на Атера, теб не се забелязах там
или се беше покрил тотално, защото нямаше какво да кажеш
Преци мисля е жена. В някои компании това се смята за предимство и се назначават за финансови директори защото се предполага че жените са по-дисциплинирани от мъжете.
Няма да се учудя ако купи от атерките на по-висока цена след потвърждение на тренда когато вече сме се нагрухали с хартии.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеВ тази връзка може да се добави нещо съществено - при балоняка софарма имоти има много миноритари и един собственик - мажоритара-чичето. Да зависиш от кефа на някаква си личност не е най-доброто което може да искаш при борсово дружество, пък ако ще да става дума и за култова личност. При атера в това отношение нещата са доста по-добре - фри-флоута тук е над 50% !!! т.е. при атера миноритарите могат да повлияят на управлението (не знам каква е ситуацията с устава, но при всички случаи ако хипотетично на ОСА се изсипят всички гласове - мениджмънта малко или повече ще се повлияе от желянието на болшинството) А Кога чичката е давал в свое дружество повече от 50% на бедния мижав миноритар !?!?! - не знам такъв случай !!! Та нали ако го направи, няма да е вече "чичото" на позицията, не е ли така!?!? ))
или се беше покрил тотално, защото нямаше какво да кажеш
Коментар
-
Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнениеса остава да кажете и кои дружества според вас си заслужават след като СФИ,СФТРД, 6А6 и Спидито са балони и не си заслужават?
малко се разводнява темата, НО тва за мен са най-перспективните и единствените в които си заслужава да вкарвам пари. Както съм писал и в друга тема съм от има няма 2 месеца на борсата, та не съм обвързан с никого нито в живота нито във форума.
anyway най-вероятно няма да отговорите, но ще съм благодарен да ни просветлите къде си заслужава да се купува, след като спиди и гореописаните други не струват.
МЕРСИ
Коментар
-
са остава да кажете и кои дружества според вас си заслужават след като СФИ,СФТРД, 6А6 и Спидито са балони и не си заслужават?
МЕРСИ
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеТака е СФИ е много по-опасен балоняк от Атера, щото имат и много кредити към банки, а Атера може си кютат хилядите декъри на хартия така и да не се разбере що за шит има в портфейла им, то при СФИ няма как да се скрие щото банките чукат всеки месец, и спре ли се увеличенията на капитала идва и спраскване на балона, както и Атера стигна само до 2.80, като някакво вразумяване, то СФИ вече 5 лв. гони, тежко им горкоНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Така е СФИ е много по-опасен балоняк от Атера, щото имат и много кредити към банки, а Атера може си кютат хилядите декъри на хартия така и да не се разбере що за шит има в портфейла им, то при СФИ няма как да се скрие щото банките чукат всеки месец, и спре ли се увеличенията на капитала идва и спраскване на балона, както и Атера стигна само до 2.80, като някакво вразумяване, то СФИ вече 5 лв. гони, тежко им горкоBulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеФорти и на нас ни писна да четем от теб за Атера, СФИ, Спийди и Трейдинга
ПОнеже да се придържаме към темата - атера - започва да ми се струва напоследък, че този балоняк не е така надут, както надуват балоняка в софарма имоти. Тук поне се кротнаха, а там продължават. Жалко за форти, Знае как се започва с ритане на буците и колко му е коствало да награди до сегашното положение, именно в този бранш и после да смениш на 100% жанра си е като да видиш как камъните падат от небето )))) Нищо де, човек се учи цял живот ))Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеФорти и на нас ни писна да четем от теб за Атера, СФИ, Спийди и Трейдинга
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеФорти, играе. Платен манипулатор - дано не се засечем някъде. Нещо скача с 100% и той отваря лакардията и почва едни приказки - Атера, Трейдинга, Спийди и СФИ. Как не отвори приказка за нещо подценено
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Фортисимо, нещо изкрейзваш ли братчед..
Да предполагам ли че като виден инвеститор в трейдинга си решил да запишеш фармация и поне ежеседмично учавстваш във всякакви фармакологично-дистрибуторски конференции у нас и ъброуд.....то и аз трябва да вземам пример и да го правя като фен на Гилиъд, нищо че съм сигурен че знам малко повече от тебе за фармацията....
А и дай да не бъркаме редовно атерата с агрията...
Коментар
Коментар