If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Една от най-стабилните акции в БГ.
Основната заслуга според мен е на мениджмънта, който удържа на напъна да продава евтино, събира добри ренти и е коректен към акционерите си ... и затова ще продължава и занапред да ни радва с успехи ...
Още веднъж моите комплименти !!!!!!!
Съгласен съм че е мега стабилна, но хората май ще търсят ракети скоро
Една от най-стабилните акции в БГ.
Основната заслуга според мен е на мениджмънта, който удържа на напъна да продава евтино, събира добри ренти и е коректен към акционерите си ... и затова ще продължава и занапред да ни радва с успехи ...
Още веднъж моите комплименти !!!!!!!
не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!
имам 2 семестъра в уни манхайм и това ми е цялото икономическо образование, но дори и без нито 1 лекция по каквото и да е мисля че всеки (дори redcretin) може да проумее колко "просташка" и бакалска е тази твоя сметка.
ти ако можеш атерката да ти е 1 лв и да дава поне 80-90 ст дивидент тогава може би ще е "справедливо" за теб.... цънцарин
Най по ми иде на цървул, ама пък колко ли е горд от себе си, като си мисли че им разказва играта на глупаци като нас, които сме вкарали пари на БФБ.
Не са щото това е не калкулираона а прекалкулирано в цената Нямаш дивидент, плащаш пре-евтино. имаш мизерен дивидент, плащаш пре-скъпо.
Пример виж аналогичен пример с АДСИЦ - ФПП, дивидент 0.00 - цена 0.70, Атера, дивидент 0.10, цена 2.00, ако дивидента на Атера беше 0.00 цената щеше да е 0.70 нали :-)
Димек сметката е че за 0.10 плащате 1.30 отгоре, къде ти е Киро на Кирия
имам 2 семестъра в уни манхайм и това ми е цялото икономическо образование, но дори и без нито 1 лекция по каквото и да е мисля че всеки (дори redcretin) може да проумее колко "просташка" и бакалска е тази твоя сметка.
ти ако можеш атерката да ти е 1 лв и да дава поне 80-90 ст дивидент тогава може би ще е "справедливо" за теб.... цънцарин
Логиката ти е "гениална". Моето мнение е че плюеш най-качествените компании, а си се напълнил с тор.
Поздравления поне, че пишеш правилно думата дивидент правилно, на много не им се отдава!
Абе донякъде си е прав човека основното за което се купуват акции на АДСИЦ са дивидентите (задължение да разпределят 90 процента от печалбата),а при 10 стотинки примерно тук на година ще избива инвестицията си за около 20 години.Ако ме питате кое е нормално бих казал 7-8 години,а ако е за по малко компанията си е направо велика!От друга страна който е влязъл на по-ниска цена му се връзват до някъде сметките.Не мисля че надеждите са за драстично увеличение на печалбите,поне не и в близката година или две ако предположим че се търгуват "очаквания"!
Не са щото това е не калкулираона а прекалкулирано в цената Нямаш дивидент, плащаш пре-евтино. имаш мизерен дивидент, плащаш пре-скъпо.
Пример виж аналогичен пример с АДСИЦ - ФПП, дивидент 0.00 - цена 0.70, Атера, дивидент 0.10, цена 2.00, ако дивидента на Атера беше 0.00 цената щеше да е 0.70 нали :-)
Логиката ти е "гениална". Моето мнение е че плюеш най-качествените компании, а си се напълнил с тор.
Поздравления поне, че пишеш правилно думата дивидент правилно, на много не им се отдава!
А шитовете с 0.00 стотинки дивидент, не са ли ти малко скъпички по твоята "логика"!
Вие за 10 ст дивидент, не ви ли е малко скъпо 2 лв. да плащате?
Догодина може и 5 ст да е дивидента, тогава 1 лв. ли ще е цената?
Атера е типичен пример за "Дивидентен Шит" с намаляващ дивидент, от 50 ст. сега на 10 ст.
Е колко според теб трябва да плащаме за 10 ст. дивидент ?
Вие за 10 ст дивидент, не ви ли е малко скъпо 2 лв. да плащате?
Догодина може и 5 ст да е дивидента, тогава 1 лв. ли ще е цената?
Атера е типичен пример за "Дивидентен Шит" с намаляващ дивидент, от 50 ст. сега на 10 ст.
А шитовете с 0.00 стотинки дивидент, не са ли ти малко скъпички по твоята "логика"!
Коментар