IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
    една от сделките ще бъде платена началото на септември
    и цената не е 1100-1200лв/декар
    а площите не са малко
    Това - хубаво - цена - по-сосна ли, по-тънка ли?
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• АТЕРА си има силен коз, градските имоти не са за подценяване.

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
        Колеги,някой да има информация какво стана с капарираните за продажба от атера земи?
        една от сделките ще бъде платена началото на септември
        и цената не е 1100-1200лв/декар
        а площите не са малко

Коментар

• Колеги,някой да има информация какво стана с капарираните за продажба от атера земи?

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
            Абе има си и премия в цената за сигурност, не е само дивидента.
            Нали се сещаш ако започне голямата корекция на запад (тя май и почна де) ний какво ще сторим в гащите
            Виж комшиите на юг за сверка

А в тоя случай познай какво ще стане на входа тука всеки като вземе да се оглежда за сейв хевън
            Ами нека: имам някоя и друга бимберица кеш, тъкмо ще набълбукам на тънкана.

Коментар

• трагваме пак нагоре пипел-все си мисля че натам ще бадат нещата

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                При тия цени пак - дивидентна доходност над 10%. Значи - добри.
                Абе има си и премия в цената за сигурност, не е само дивидента.
                Нали се сещаш ако започне голямата корекция на запад (тя май и почна де) ний какво ще сторим в гащите
                Виж комшиите на юг за сверка

А в тоя случай познай какво ще стане на входа тука всеки като вземе да се оглежда за сейв хевън

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  При тия цени пак - дивидентна доходност над 10%. Значи - добри.
                  дивидента доходност - може да е еднократно такава, не е гарантирана
                  Не е препоръка... !!!
                  "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• При тия цени пак - дивидентна доходност над 10%. Значи - добри.

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                      тука продължават с пазаруването...ама нормално на тези ниски и атрактивни цени
                      не са ниски цените, а за атрактивност изобщо Не знам кой какво вижда, но ако говорим за ръст вероятно всеки ще посочи по-добра алтернатива. Говорим хипотетично разбира се, например от гледната точка на Батката. Той не би инвестирал тук, заради многократно по-избушените "избушеняци", както ги нарича
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• тука продължават с пазаруването...ама нормално на тези ниски и атрактивни цени

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
                          Извинявай Fortiss, не разбрах тези цени за кога ги визираш - за догодина? Защото за тази година ми се струват твърде добри....
                          очаквани средни цени за няколко години напред

Коментар

• Първоначално изпратено от Barky Разгледай мнение
                            Аз ще добавя и тази новина: http://econ.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0...9000_at.1.html

Българското вино придобива популярност още от древната тракийска цивилизация - 6 000 годишна история. Винарската промишленост на страната става известна, извън нейните граници - Великобритания преоткрива своята любов към коприната ни, а виното ни започва да печели златни медали в международни състезания. Факти? Един виден пример е Уинстън Чърчил, който всяка година си е купувал по 500 литра българско вино от Мелник. Напа Валий? Дори имаме случай на българин, който е сключил голяма сделка с винарни в долината, където българското вино се конкурира с аржентинското и испанското.
                            Само че брюкселските престъпници не наложиха ли ограничение върху нашето лозарство и производство на винце?

Коментар

• Междудругото, относно размера за субсидиите за площ, доколкото същите до голяма степен са си нетна печалба за земеделците - не са обвързани с приходите им (добив на декар, цени на продукцията) или разходите (цените на торове,препарати и т.н.), ето две числа за България:

* Директни субсидии за земя за програмен период 2007-2013 г.: 2 519 млн.лв.
                              * Директни субсидии за земя за програмен период 2014-2020 г.: 5 336 млн.лв.
                              = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
                              Увеличение: + 2 817 млн.лв. (+ 112 %)

Въпреки, че вероятно субсидиите не са най-важния фактор за земеделските производители (фактори като добив и цени в световен мащаб вероятно са по-важни), определено размера на субсидиите влияе много директно и положително на благосъстоянието на земеделците, което пък поне на теория трябва да ги мотивира да увеличават земите си....

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                                Смятам, че вътрешните цени на пшеницата може да са средно около 330-370лв/тон, на царевицата 300-350 лв/тон, а на слънчогледа 600-700 лв.тон.
                                Извинявай Fortiss, не разбрах тези цени за кога ги визираш - за догодина? Защото за тази година ми се струват твърде добри....

Коментар

Working...
                                X