Първоначално изпратено от BullsonBSE
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от sylver88 Разгледай мнениеЩе задържа акциите, няма смисъл да продавам сега. Ако след Q3 има добра печалба и цената е под 2лв ще купя още. Крайна сметка, аз имам дългосрочна цели.ще ни стане весело. Всеки е почнал отнякъде ама до колкото помня ти имаше там някъде като бройки. Без лоши чувства.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеНе се чуди, нали затова дават дивидент, след като днес е първия ден в който не получаваш дивидент, че държиш акцията нормално е да падне някъде с колкото е дивидента. Вече дали ще компенсира и ще се върне на предишните нива или Булс-а ще излезе прав че ще продължава да дълбае само времето ще покаже.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sylver88 Разгледай мнениеБаси как се срина цената, а бях си купувал до миналата седмица на 2.06 лв, дивидента до някъде ще компесира, ама...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dmirkata Разгледай мнениеЕдна от най-стабилните акции в БГ.
Основната заслуга според мен е на мениджмънта, който удържа на напъна да продава евтино, събира добри ренти и е коректен към акционерите си ... и затова ще продължава и занапред да ни радва с успехи ...
Още веднъж моите комплименти !!!!!!!
Коментар
-
Една от най-стабилните акции в БГ.
Основната заслуга според мен е на мениджмънта, който удържа на напъна да продава евтино, събира добри ренти и е коректен към акционерите си ... и затова ще продължава и занапред да ни радва с успехи ...
Още веднъж моите комплименти !!!!!!!не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнениетрябва да си купил най-късно на 10ти Юни понеже с 2та работни дни за сетълмънт става 14.
Коментар
Коментар