If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ще се качи, Златни топчо - макар че надали ще стигне миналогодишните нива.... но пък всъщност доста повече в някакъв смисъл, ако търсим съразмерство с дивидентът, защото тази година ще е вероятно около 25 стинки.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Ниски цени и нисък добив... това ще доведе до срив на цената на земята..
така е но това едва ли ще се случи...вчера едни мои познати продадоха земя на 700 лева декара в Никопол и то някакви разпокасани парцели от 5-10 декара.Определено за сега има кой да купува и да плаща добри цени за декар
Абе има си и премия в цената за сигурност, не е само дивидента.
Нали се сещаш ако започне голямата корекция на запад (тя май и почна де) ний какво ще сторим в гащите
Виж комшиите на юг за сверка
А в тоя случай познай какво ще стане на входа тука всеки като вземе да се оглежда за сейв хевън
пак ще излезеш прав-тука нещо взеха да се бласкат на входа
наближава времето за вариант калпава реколта тука сълна по света, миналата година беше обратното, пък и за дивидент 30 ст ако цената е 2.05 после какво сте се юрнали
Е то при този сценарий 2.05 не е ли малко оптимистично
много мисе иска цената на земята да се понижи значително
обаче калкулатора ми друго говори
да видим кое ще надделее
Фортис, я като по просветен аграрник сподели - каква е средната норма на възвращаемост по света и на каква биха били доволни нашите БГ арендатори ?
наближава времето за вариант калпава реколта тука сълна по света, миналата година беше обратното, пък и за дивидент 30 ст ако цената е 2.05 после какво сте се юрнали
Импе, на 28 ст. според теб гледайки очакванията от преди месец два (когато цената на акция беше 2,20-2,30) каква е новата справедлива цена?
Да не би и ти да кешираш?!
Ами към моментът нямам намерение да продавам и купувам туканка, значи не съм и мислил за справедливо цена. Иначе при дивидент 28 стинки реално е акцията да е поне половин Пънкар като цена.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Импе, на 28 ст. според теб гледайки очакванията от преди месец два (когато цената на акция беше 2,20-2,30) каква е новата справедлива цена?
много мисе иска цената на земята да се понижи значително
обаче калкулатора ми друго говори
да видим кое ще надделее
определено полу-земеделците и акционери в атера трябва да си направите среща на подхдящо място, може и аз да дойда ако ме поканите
Не ного хубаво - но - такива са моментните реалности.
Играч - мене 28 стинки ме устройват.
Коментар