IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
    като пада цената, при равни други условия се повишава дивидентната доходност
    защо ви е да скачат цените?
    Да - внимателно и с малки стъпки по надолнището. И ...резонен въпрос, - защо не се радват сега? А може би предполагат, че и дивидентната доходност може да спада

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнение
      Аз пък мисля до 2020 г. Тук да съм с минимум 16-20 хил бр. Акции.
      Тук отсега можеш да предвидиш мин.дивидента след 5 г. Колко ще е......няма друга такава акция на пазара в момента.........всеки сам да си прави сметката!!!!
      Не е така, не знаеш колко земя ще продават, отделно колко ще е рентата..

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Няма начин да спрат да продават и да купуват земица.
        това в кой справочник го прочете???

Коментар

• Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнение
          Аз също съм вложил хиляди стотинки на БФБ - значи сме големи с теб!
          от НАЙ-НАЙ !!!

Коментар

• Аз пък мисля до 2020 г. Тук да съм с минимум 16-20 хил бр. Акции.
            Тук отсега можеш да предвидиш мин.дивидента след 5 г. Колко ще е......няма друга такава акция на пазара в момента.........всеки сам да си прави сметката!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
              като пада цената, при равни други условия се повишава дивидентната доходност
              Би било валиден аргумент, ако след всеки дивидент цената се запазваше в някакви нормални граници вместо да пада с брутният дивидент + нещо отгоре. Кел файда да купиш на 2лв и да чакаш 1 година 10 стинки дивидент и да продадеш на 1,9
              Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

Ха-ха-ха: не, бе.

Това пък измисли го откъде? Не 11, но десетки пъти повече.
                Аз също съм вложил хиляди стотинки на БФБ - значи сме големи с теб!
                BSE is dark and full of terrors...

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                  Тук ако се разчита само на приходите от аренда, повече от 1-1,20 не струва
                  Няма начин да спрат да продават и да купуват земица.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнение
                    Вече имаш само 11 акции?

Ха-ха-ха: не, бе.

Това пък измисли го откъде? Не 11, но десетки пъти повече.

Коментар

Не мисля, че Атерата е под заплаха или несгодна.... но май нелошо сторих, че намалих наполовина пакетът си туканка.
                      Вече имаш само 11 акции?
                      BSE is dark and full of terrors...

Коментар

• Тук ако се разчита само на приходите от аренда, повече от 1-1,20 не струва

Коментар

• Не мисля, че Атерата е под заплаха или несгодна.... но май нелошо сторих, че намалих наполовина пакетът си туканка.

Коментар

• Първоначално изпратено от sylver88 Разгледай мнение
                            Баси, цената удари 1.92 лв, трябваше миналата седмица да продам когато кълвяха на 1.99-2 лв, щях да съм на плюс с дивидента, сега както се е засилило може и 1.7 лв да удари.
                            Така е ама аз как да продам 10К а????Абе казах аз,голямо нататрузване си е тук,ама сам съм си виновен.Няма ли ликвидация няма мърдане от тия мижави цени.Нищо на никого не препоръчвам,само малко разум на Р.М. и компания и стига лапане,дайте и на нас малките!!!!

Коментар

• като пада цената, при равни други условия се повишава дивидентната доходност

Коментар

• Баси, цената удари 1.92 лв, трябваше миналата седмица да продам когато кълвяха на 1.99-2 лв, щях да съм на плюс с дивидента, сега както се е засилило може и 1.7 лв да удари.

Коментар

Working...
                                X