Първоначално изпратено от fortiss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениеАз пък мисля до 2020 г. Тук да съм с минимум 16-20 хил бр. Акции.
Тук отсега можеш да предвидиш мин.дивидента след 5 г. Колко ще е......няма друга такава акция на пазара в момента.........всеки сам да си прави сметката!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНяма начин да спрат да продават и да купуват земица.
Коментар
-
Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнениеАз също съм вложил хиляди стотинки на БФБ - значи сме големи с теб!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениекато пада цената, при равни други условия се повишава дивидентната доходност
защо ви е да скачат цените?Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХа-ха-ха: не, бе.
Това пък измисли го откъде? Не 11, но десетки пъти повече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеТук ако се разчита само на приходите от аренда, повече от 1-1,20 не струваМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнениеВече имаш само 11 акции?
Ха-ха-ха: не, бе.
Това пък измисли го откъде? Не 11, но десетки пъти повече.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе мисля, че Атерата е под заплаха или несгодна.... но май нелошо сторих, че намалих наполовина пакетът си туканка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sylver88 Разгледай мнениеБаси, цената удари 1.92 лв, трябваше миналата седмица да продам когато кълвяха на 1.99-2 лв, щях да съм на плюс с дивидента, сега както се е засилило може и 1.7 лв да удари.
Коментар
Коментар