Има още две, но не е от неграмотност, а пиша в движение и така се получава! Голями пръсти малки букви.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dinana Разгледай мнениеЗдравейте, предопреждавам че съм лайк в финансите и затова ще си позволя да попитам:
Бихте ли ми подсказали какво значи: "Приходи от последваща оценка на имоти"
Това го чета в годишният отчет за 2015 и не го разбирам? При положение че нетната печалба на дружеството е 33 750 000, с тази преоценка се губят 26 669 000.
Благодаря предварително.. Не мога да влезна в детайли, тъй като нямам от тази акция и не следя отчетите.
Успех!Last edited by 15%; 03.08.2016, 19:34.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнениеПреди да питаш, научи се как се пише думата лаИк...! Между другото, само тази правописна грешка ли намери?
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dinana Разгледай мнениеЗдравейте, предопреждавам че съм лайк в финансите и затова ще си позволя да попитам:
Това го чета в годишният отчет за 2015 и не го разбирам? При положение че нетната печалба на дружеството е 33 750 000, с тази преоценка се губят 26 669 000.
Благодаря предварително.
Коментар
-
Здравейте, предопреждавам че съм лайк в финансите и затова ще си позволя да попитам:
Благодаря предварително.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеОт 2,80 досега не ни изненадва все още с мъчителния даунтренд и дано направи изненада, но дано е нагоре изненадата, а не надолу )))))))
Ама да не изчезнеш от темата след това....
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от RAFAL Разгледай мнение"Този плондер" има още много да те изненадва !Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнениетози плондер още ли не е започнал да пуска въздуха със "съскане"?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...-30-35-221890/
доста важни неща не са написани точно
но все пак тенденцията е такава
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнениетози плондер още ли не е започнал да пуска въздуха със "съскане"?
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнениетози плондер още ли не е започнал да пуска въздуха със "съскане"?
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеФорти 1285лв за дка , как ти звучи ???Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениесега ще почнеш с някакъв твой частен случай
никак не ми звучи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнениеМного сте лакоми бре ей...10% дивидентна доходност? Аре малко по-кротко...
Коментар
Коментар