Първоначално изпратено от pipbel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
http://www.investor.bg/imenata-na-bi...edelie-220795/
Ако погледнем официалната статистика на БНБ за първото тримесечие на тази година спрямо същия период на миналата, отпуснатите заеми за сектор „Селското стопанство” са над 1,6 млрд. лв., което е 20 % ръст на годишна база.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеИскрено се забавлявам с коментарите ти !
От една страна се възхищавам от самочувствието ти да коментираш компания, без да си прочел и 1 ред за дейността й и финансовото състояние, а от друга изразните средства, които ползваш са уникални.... "балони", "пукане", "подводници", "бъстове", "страдания"...
Имам само една молба - кажи си най-после акциите в които си инвестирал !!! Обещах ти, че ще вкарам малко средства да ти понапомпя позициите.... ама кажи, кои са те за бога... как да ти помогна иначе ?
във форума съм от доста време и предпочитах само да чета, но вече сe не трае...
САМО ШИТОВЕ СА ИМ В УСТАТА ! XAxaaXaxAXНе е препоръка за вземане на инвестиционно решение за покупко / продажба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеНека направя една прогноза - Адванса като Форти галено нарича Атерката, ще е най-голямата подводница и разочасрование следващите 2-3 г. поне. След бума идва бъста, ако ме разбирате какво искам да кажа, възходящият цикъл при земята и културуте вече се обърна, много говориха за това отдавна, но наивниците се набиха на върховете на 2.80 лв. Колко наивно да си мислиш, че има само тренд нагоре, но живота се повтарят нещеата и бума става в бъст, догодина и на 5 ст. ще трябва да се радвате дивидент, после ще се нормализира на 2-3 ст. Цена от 1 лв. ще е щастие за страданието да се държи дивидентен шит със спадаща доходност
От една страна се възхищавам от самочувствието ти да коментираш компания, без да си прочел и 1 ред за дейността й и финансовото състояние, а от друга изразните средства, които ползваш са уникални.... "балони", "пукане", "подводници", "бъстове", "страдания"...
Имам само една молба - кажи си най-после акциите в които си инвестирал !!! Обещах ти, че ще вкарам малко средства да ти понапомпя позициите.... ама кажи, кои са те за бога... как да ти помогна иначе ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеИ на fortiss ли не вярваш?
в на fortiss разсъжденията и анализите има резон според мен!Не е препоръка за вземане на инвестиционно решение за покупко / продажба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от HuKePa Разгледай мнениек'во му се впрягате на тоя...
тия му предположения са от време оно....
в постовете му само "ако", "като" , "дали"....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениеТова са пълни простотии.....дивидент от 10ст на акция не е проблем тук. А след няколко години пък ще дойдат падежите по лизинга и средногодишната див. Доходност очаквам около 20 стотинки. Всеки сам да си преценява
тия му предположения са от време оно....
в постовете му само "ако", "като" , "дали"....Не е препоръка за вземане на инвестиционно решение за покупко / продажба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеНека направя една прогноза - Адванса като Форти галено нарича Атерката, ще е най-голямата подводница и разочасрование следващите 2-3 г. поне. След бума идва бъста, ако ме разбирате какво искам да кажа, възходящият цикъл при земята и културуте вече се обърна, много говориха за това отдавна, но наивниците се набиха на върховете на 2.80 лв. Колко наивно да си мислиш, че има само тренд нагоре, но живота се повтарят нещеата и бума става в бъст, догодина и на 5 ст. ще трябва да се радвате дивидент, после ще се нормализира на 2-3 ст. Цена от 1 лв. ще е щастие за страданието да се държи дивидентен шит със спадаща доходност
Коментар
-
Коментар
-
Нека направя една прогноза - Адванса като Форти галено нарича Атерката, ще е най-голямата подводница и разочасрование следващите 2-3 г. поне. След бума идва бъста, ако ме разбирате какво искам да кажа, възходящият цикъл при земята и културуте вече се обърна, много говориха за това отдавна, но наивниците се набиха на върховете на 2.80 лв. Колко наивно да си мислиш, че има само тренд нагоре, но живота се повтарят нещеата и бума става в бъст, догодина и на 5 ст. ще трябва да се радвате дивидент, после ще се нормализира на 2-3 ст. Цена от 1 лв. ще е щастие за страданието да се държи дивидентен шит със спадаща доходностBulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЧетете де с това зърно не ви остава време за хубавитте неща!Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениекоя е тази?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЕй тук те разбрах веднага, от предното не схванах много освен че не си Никол Станкулова.
Поздрави.
коя е тази?
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениевеждам, че фермерите остават без пари, почти без пари някои, други съвсем
Поздрави.
Коментар
Коментар