Първоначално изпратено от petrg5s
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Не е това проблема,уверявам те !
В златото и тук пускам САМО графика ,без грам коментар,и почват личните нападки !
На теб скритата цел ти е чисто тролска, да убеждаваш постоянно всички инвеститори по всички теми, че постоянно губят от вложеното където и да е. Ето това наричам мегахейтърство.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеНе е проблема в критиката, а в каруцарския ти език
В златото и тук пускам САМО графика ,без грам коментар,и почват личните нападки !
Last edited by X_Y; 19.07.2023, 12:49.
Коментар
-
Защо всеки в този форум разбира критиката като злоба?
И че е забранено да се говорят негативни неща за коя да е акция в темата и.Трябва само положителни,макар и да са лъжа.
И после като ви ударят с мокрия парцал се чудите откъде ви е дошло
Не е проблема в критиката, а в каруцарския ти език
Last edited by X_Y; 19.07.2023, 11:33.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Защо всеки в този форум разбира критиката като злоба?
И че е забранено да се говорят негативни неща за коя да е акция в темата и…
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от acb Разгледай мнениеГ- н Груев, ама ти си неудържим злобар
И че е забранено да се говорят негативни неща за коя да е акция в темата и.Трябва само положителни,макар и да са лъжа.
И после като ви ударят с мокрия парцал се чудите откъде ви е дошлоLast edited by X_Y; 19.07.2023, 10:23.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
па не е китка, да съм казал, че е китка - та аз най-много ги пцуя, но от всички адсици имат най-голям неизконсумиран вече пУтенциал (лично мнение, не е препоръкЪ). А с лафа ти - Пък да беше направил ти такъв АДСИЦ, че да инвестираме в него - направо отиваш на нивото на онези, дето викат - пък като не те кефят герП и си толкова учен и убаФ, правиш партия и гласуваме за теб. Отлично знаеш, че тая работа не е като оная работа и случайни хора не се допускат до едни пари. Тука е така
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1984- Разгледай мнение
При цените на жилищата има мотив да се икономисва, при рентите как е?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеРенти по НСИ - кажи честно Да давам ли средните цени на жилищата в София по НСИ и да ти дам комисион, ако ми намериш на същата цена
Ландлорда се опитват да правят собствена статистика, на база на:
1. Обяви за продажби на ЗЗ публикувани ежедневно в цялата мрежа.
2. Споделяне на реално получени ренти от потребители на платформата им по землища и арендатори.
.
Като се стъпи на анализ на двата вида статистика, от НСИ и ландлорда, може да се получи малко по-реялна картина на нещата.
АМА, всичко важно като статистика е винаги на ниво конкретно землище.
Ландлорда водят такава.
НСИ също си води, АМА не я публикува.
Публикува от ниво община нагоре.Last edited by 77; 18.07.2023, 18:53.Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Ренти по НСИ - кажи честно Да давам ли средните цени на жилищата в София по НСИ и да ти дам комисион, ако ми намериш на същата цена
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Хахааа, той никак нямаше да граче по яхтата,- само с едно "АКО"-не беше си издрусал пакета от 25 хил. акц. на 2,42...
ТК че го оправдайте или пожалете,- "Просто да му е"- речете и берекет да види
Що да ме е яд - държа да подчертая, че ти изрично ме предупреди да не го правя на лично и ме посъветва да изчакам (за което благодаря, макар да не последвах препоръката ти) - аз не съм такъв човек, инта, научил съм се да живея и да се радвам на живота. Да, можеше и повече - факт (не съм продал на 2,42, но не беше и много отгоре), особено след като ги конвертирах в неправилен момент в брефчета, но нали съм на печалба? Яд ме е за биткойна на 5 долара, примерно, ма за тук да ме е яд. А, ето нещо, и съм ти го казвал, за което ме е яд - че не знаех, че любимото ти аграрче от Агрия ще тръгне толкова аграрно д апомпи цената от 21 на 30 лева за 1 седмица (а други знаеха), ерго продадох на 100% печалба в самото начало около 22 лева и точно след това акцията отлетя. ма да имах такова инфо - ехеееей.
Здраве и успехи ти желая, аз съм си файн и шойн за момента - планирам една Исландия, ма жената не ще да идва в мен в тоя студ там в късна есен, че да гледам северното сияние, та може да я сменям (да ти се похваля и аз, че да видиш, че не съм хейтър ) И на държащите тук - също успех - аз от тази акция съм доволен, макар и изкарал значително по-малко, отколкото можешеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1984- Разгледай мнение
Е, далеч не всички декари бяха в Балчик и Генерал Тошево:
https://landlord.bg/statistics
Имаха си доста и в Северозапада
През 2011-2012г. постепенно разпродавах атерски акции, за да купувам реална земя.
Тогава брокер работещ с АТЕРА ми предостави целия им земен портфейл в Добричка област да си избера нещо.
Имаха тогава останали около 4 000 декара.
Днес нямат нищо в Добричка област.Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.
- 1 like
Коментар
Коментар